פורסם 2009 באוקטובר 616 שנים יש לי כבר 58 נקודות, אבל משום מה כל המוצרים אזלו, והם ככה כמה חודשים.אני מחכה שיגיעו הדברים ואז אני יזמין דיסק און קיי ב40 נקודות ונראה אם אמין ולא עושה בעיות.שלחו לי PM עם האיימיל ואני בכיף יזמין אתכם.
פורסם 2009 באוקטובר 616 שנים אותי בעיקר מעניין לדעת איך הם יתחילו לעשות רווח מה-15 לאוקטובר. הם לא ימשיכו להפסיד עשרות אלפי דולרים סתם ככה.די ברור - סקרים מוזמנים בתשלום. אם חברה X רוצה לדעת באיזה צבע הלקוחות הפוטנציאליים שלה מעדיפים את המוצר החדש שהיא עומדת להשיק, זו יופי של פלטפורמה עבורה.
פורסם 2009 באוקטובר 616 שנים איזה דרכים עוד יש חוץ מלהזמין אנשים בשביל 2 נקודות ולענות על השאלה היומית בשביל 2 נקודות
פורסם 2009 באוקטובר 616 שנים כעקרון, יש סקרים ששווים גם יותר (עד 10 לפי האתר).אחרי שתזמין כמות מסויימת של חברים תקבל כמות נקודות כפולה על כל פעולההפעולות ש(כרגע) נותנות נקודות:1. כניסה כל יום - 2/4 נקודות בהתאם לסטאטוס החשבון2. עניה על סקרים (מקור הכסף היחידי שלהם כרגע, לדעתי) - 2-20 נקודות, בהתאם לסטאטוס3. הזמנת חברים - 2 נקודות על כל חברמי שמעוניין בהזמנה, PM. (כמובן שאני לא מכחיש שיש פה רווח אישי ^^)
פורסם 2009 באוקטובר 616 שנים כמה חברים בערך צריך להזמין בשביל כמות כפולה של נקודות? וכמובן גם אני מחלק הזמנות עריכה: ראיתי שכתוב שצריך להזמין 20 חברים בשביל סטטוס יותר טוב עם כפול נקודות
פורסם 2009 באוקטובר 616 שנים לפי מה שהבנתי ב15 לחודש האתר מושק רשמית ואז הפרסמים נכנסים למלאי שוב. יש לי כבר 58 נקודות, אבל משום מה כל המוצרים אזלו, והם ככה כמה חודשים. אני מחכה שיגיעו הדברים ואז אני יזמין דיסק און קיי ב40 נקודות ונראה אם אמין ולא עושה בעיות. שלחו לי PM עם האיימיל ואני בכיף יזמין אתכם. כמה חברים בערך צריך להזמין בשביל כמות כפולה של נקודות? וכמובן גם אני מחלק הזמנות 20
פורסם 2009 באוקטובר 616 שנים אני לא מבין משהו, על בסיס מה כולכם נרשמים לאתר הזה כשכבר חודשים אין שום מתנות במלאי? ברור לכם שגם אם בשלב כלשהו הם יחזרו המלאי יהיה מצומצם והמחירים יהיו הרבה יותר גבוהים, כן?
פורסם 2009 באוקטובר 616 שנים טוב אז כנראה שזה לא SCAM כמו שחשבנו בעבר:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3785788,00.htmlוגם תריצו חיפוש ב Youtube אנשים אשכרה קיבלו דברים מהםלא צריך להזין אף פעם כרטיס אשראי, ומשלוחים חינם (כן גם מחוץ לארצות הברית!)בקיצור מי שצריך הזמנה תשאירו כאן או בפרטי את המייל שלכם ותקבלו..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.