פורסם 2009 באוקטובר 516 שנים יש לי מהירות של 2.5M וכשאני מוריד ב BITCOMET אני מנצל את כל הרוחב הפס ומוריד ב 340KB/s אבל זה דופק לי הגלישה תוך כדי הורדות לכן עברתי ל UTTORENT שפותר לי את בעיות הגלישה תוך כדי הורדות אבל התוכנה לא מנצלת את כל רוחב הפס והיא מורידה בין 270KB/s ל- 300KB/Sהם זאת בעיה מוכרת בתוכנה או שאפשר להגדיר איכשהו שיוריד במלוא המהירות?
פורסם 2009 באוקטובר 616 שנים מצד אחד אתה רוצה לגלוש ומצד שני אתה רוצה להוריד כמו שראית BITCOMET מנצל את מלוא רוחב הפס ובעצם מונע ממך גלישה נורמלית הUT לא מנצל את כל רוחב הפס ולכן יש אפשרות לגלוש נורמלי... ענית לעצמך על השאלה לדעתי ולגבי ניצול רוחב הפס, ביטורנט הוא לא הורדה רגילה, המהירות תלויה בכמות ואיכות האנשים אליהם אתה מחובר, היא לא חקוקה בסלע
פורסם 2009 באוקטובר 616 שנים מחבר זה לא ככה אני אפרט יותר, ברגע שאני מתדליק את ה BITCOMET אפילו שזה עוד לא התחיל להוריד או לעלות מאותו רגע איני מצליח לגלוש עד לרמה כזאת שהדפדפן מציג הודעה כאילו האינטרנט אינו מחובר ,לעומת זאת ה UTTORENT למרות שאני מוריד איתו נגיד על 280 בממוצע אני מצליח לגלוש בצורה איטית אבל גולש , בקשר לביטורנט עם שני התוכנות עשיתי השוואות עם הרבה לינקים ואף עם אותם לינק זה כבר מעבר לכמות ואיכות האנשים ועובדתית ב BITCOMET אני מצליח להגיע חופשי ל 340 ואף ל 350 KB/s וב UTTORENT רק ל 300 , כלומר לאיפה נעלמו ה 40 ק"ב?האם יש פה אנשים עם UTTORENT שמצליחים לנצל את כל רוחב הפס?
פורסם 2009 באוקטובר 616 שנים מידי פעם אני משתמש בutorrent והוא מגיע לאותה המהירות בABC שאני משתמש. והם אף פעם לא מגיעים לטופ טופ של הרוחב פס. אני עם 4מגה והמהירות מקס שאני מקבל בhttp הוא 510 ועם הטורנטים המקסימום הוא 480 כך שהייתי אומר שאני כן מנצל את האינטרנט ואני עדיין גולש בסבבה שאני מוריד.
פורסם 2009 באוקטובר 616 שנים מחבר סבבה, גם אני גולש בסדר תוך כדי הורדות ב uttorent בגלל זה עברתי לתוכנה, ולפי מה שאתה אומר גם אתה לא מנצל את כל רוחב הפס בתוכנה וזה מה שרציתי לדעת כנראה שזה הגבלות של התוכנה או משהו כזה וזה לא משהו שאצלי לא מוגדר כראוי.
פורסם 2009 באוקטובר 716 שנים אתה גם מעלה באותו זמן?אי אפשר להעלות ולהוריד על המקס' באותו זמן... תגביל את ההעלאה ל1KB, אל תגלוש בכלום ותגיע למקס' מהירות.
פורסם 2009 באוקטובר 716 שנים מחבר כן מעלה אבל את העלאה הגבלתי ל 18 ,ניסיתי פעם להגביל יותר אבל זה מוריד מהמיהרות ההורדה הגעתי למסקנה ש 18 פחות או יותר זה הכי טוב אצלי, בכל אופן זה שאני נותן ל עד 18 זה לא אומר שמורידים ממני קבוע על 18 הרבה פעמיים ה UPLOAD בקושי עובר את ה 3 , ועדיין המהירות לא עולה מעבר ל 300 (מדי פעם מצליח לגעת ב -310 ).בדקתי את המהירות גם בלי גלישה .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.