פורסם 2002 בפברואר 2623 שנים מאתמול בערב אני מקבל הודעה שאי אפשר להתחבר עם הגירסה שיש לי לרשת של מורפיוס ואני צריך להיכנס לאתר של MUSICCITY כדי לעדכן. האתר שלהם לא עולה, ב-DOWNLOAD.COM אין גירסה מעודכנת יותר ממה שמותקנת אצלי כרגע והתוכנה פשוט לא מתחברת.מישהו יודע למה ? ???
פורסם 2002 בפברואר 2623 שנים מחבר אז זהו שהתקנתי מחדש , ויש לי ADSL אז זאת בטח לא בעיה של אינטרנט איטי.. ולאתר של MUSICCITY אתם מצליחים להיכנס ?
פורסם 2002 בפברואר 2623 שנים מחבר כשאני נכנס למורפיוס והתוכנית עולה ומנסה להתחבר לשרת שלהם הוא זורק לי הודעה : "your version of morpheus is too old to connect to the network, please downlaod updated version from www.musiccity.com"ואז אני צריך ללחוץ OK והתוכנה מתנתקת מהרשת וההורדות שנמצאות בתור לא מתחילות.
פורסם 2002 בפברואר 2623 שנים מורפיוס או מורפיום ??????????????? מי משתמש במורפיוס ? גם לכם יש פתאום בעיות ? :lol: :lol: :lol: :lol: :nono: :saint:
פורסם 2002 בפברואר 2623 שנים מחבר עכשיו הצלחתי להתחבר לאתר של MUSICCITY ושם שולחים אותי ל-DOWNLOAD.COM כדי להוריד גירסה מעודכנת אבל זאת כבר הגירסה שיש לי !! ובכל זאת זה לא עובד !!WTF ?????????
פורסם 2002 בפברואר 2623 שנים מחבר נכון אבל מה אני עושה כשיש לי שמונה קבצים באמצע ההורדה וכל קובץ 430 מגה ? אני מנסה עכשיו להעביר את ה-SHARED FOLDER להתקנה חדשה של קאזה.. אם זה יעבוד אז func morpheus ;D
פורסם 2002 בפברואר 2623 שנים נכנסתי לצאט של מורפיוס באתר שלהם ושם בכותרת הראשית הם כותבים לא להתקין גרסה מעודכנת ובעיות תכניות יפתרו בקרוב מה זה אומר לא יודע
פורסם 2002 בפברואר 2623 שנים מחבר אז זהו. התקנתי את גירסה 1.5 החדשה של קאזה והעברתי את הקבצים שהיו בהורדה ואני מקווה עכשיו לטוב. מישהו יודע מה עשו בגירסה החדשה של קאזה ? יש כבר קבצים שאי אפשר להוריד יותר כי חסמו אותם ? (סרטים למשל)..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.