עבור לתוכן

מי משתמש במורפיוס ? גם לכם יש פתאום בעיות ?

Featured Replies

פורסם

מאתמול בערב אני מקבל הודעה שאי אפשר להתחבר עם הגירסה שיש לי לרשת של מורפיוס ואני צריך להיכנס לאתר של MUSICCITY כדי לעדכן. האתר שלהם לא עולה, ב-DOWNLOAD.COM אין גירסה מעודכנת יותר ממה שמותקנת אצלי כרגע והתוכנה פשוט לא מתחברת.

מישהו יודע למה ? ???

פורסם

הכל עובד אצלי בסדר גמור :P

פורסם

me two

תתקין מחדש

פורסם
  • מחבר

אז זהו שהתקנתי מחדש , ויש לי ADSL אז זאת בטח לא בעיה של אינטרנט איטי.. ולאתר של MUSICCITY אתם מצליחים להיכנס ?

פורסם

לאתר לא הצלחתי לכנס תחקה יום יומים יכול להיות שיש להם איזו בעיה

פורסם

איזה הודעה הוא רושם לך

פורסם

איפה

פורסם
  • מחבר

כשאני נכנס למורפיוס והתוכנית עולה ומנסה להתחבר לשרת שלהם הוא זורק לי הודעה :

"your version of morpheus is too old to connect to the network, please downlaod updated version from

www.musiccity.com"

ואז אני צריך ללחוץ OK והתוכנה מתנתקת מהרשת וההורדות שנמצאות בתור לא מתחילות.

פורסם

מורפיוס או מורפיום ???????????????

מי משתמש במורפיוס ? גם לכם יש פתאום בעיות ?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:nono: :nono:

:saint:

פורסם
  • מחבר

עכשיו הצלחתי להתחבר לאתר של MUSICCITY ושם שולחים אותי ל-DOWNLOAD.COM כדי להוריד גירסה מעודכנת אבל זאת כבר הגירסה שיש לי !! ובכל זאת זה לא עובד !!

WTF ?????????

פורסם

אתה צודק זאת אותה הגרסה בדיוק הורדתי התקנתי ושוב אותה ההודעה :-/

פורסם

אז תשתמשו בקאזה, אחרי הכל זהו אותו מאגר משתמשים...

פורסם
  • מחבר

נכון אבל מה אני עושה כשיש לי שמונה קבצים באמצע ההורדה וכל קובץ 430 מגה ? אני מנסה עכשיו להעביר את ה-SHARED FOLDER להתקנה חדשה של קאזה.. אם זה יעבוד אז func morpheus ;D

פורסם

נכנסתי לצאט של מורפיוס באתר שלהם ושם בכותרת הראשית הם כותבים לא להתקין גרסה מעודכנת ובעיות תכניות יפתרו בקרוב מה זה אומר לא יודע

פורסם
  • מחבר

אז זהו. התקנתי את גירסה 1.5 החדשה של קאזה והעברתי את הקבצים שהיו בהורדה ואני מקווה עכשיו לטוב.

מישהו יודע מה עשו בגירסה החדשה של קאזה ? יש כבר קבצים שאי אפשר להוריד יותר כי חסמו אותם ? (סרטים למשל)..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים