עבור לתוכן

מדיניות החלפה באייבורי בקניה בחנות- שימו לב

Featured Replies

פורסם

שלום,

רציתי לשתף את כולם בחווית הקניה הנהדרת* שלי באייבורי ועל מדיניות ההחלפה שם.

מבלי לחפור יותר מידי, קניתי שם לפני בערך שבוע כבל HDMI ב 59 ש"ח.

לאחר שגיליתי שלהורים שלי יש כבל כזה מיותר- חזרתי לאייבורי לאחר 3 ימים עם המוצר סגור באריזתו המקורית וביקשתי להחליפו (אפילו לא העלתי על דעתי* לבקש את הכסף בחזרה או את ביטול העסקה). להפתעתי הרבה נענתי בסירוב ואמרו לי שמוצר שנקנה בחנות אפשר להחליף רק תוך יומיים גם אם הוא לא נפתח ובאריזתו המקורית. ניסיתי לדבר איתם יפה ולבקש שיחליפו לי בכל זאת את המוצר, ודיברתי על כך גם עם המנהל שלהם והמנהל של המנהל וכולם סרבו. כשאמרתי למנהל (הגדול) שבסך הכל מדובר ב 59 ש"ח, שאין לי מה לעשות עם הכבל, והאם שווה לו הנזק התדמיתי ולהפסיד לקוח(ות) בגלל שטות כזאת- פשוט לא עניין אותו והוא אמר שזאת המדיניות ואין לו מה לעשות בנידון.

למרות שרמת ואיכות השירות שהוא נותן לא מעניינת את אותו מנהל החנות, חשבתי שאולי זה יעניין פה כמה אנשים שידעו להבא להפעיל סטופר בפעם הבאה שהם קונים מוצר פיסית בחנות למקרה והם חס וחלילה* ירצו להחליפו.

אני חייב לציין שכל השיחה עם המנהלים נעשתה ללא עצבים וללא צעקות.

פורסם

מדיניות החזרת מוצרים נאצית מהרגיל, אבל בסדר. היית צריך לקרוא את המדיניות לפי הרכישה. אגב, זה קצת פוגע בתירוצים שלכם שהם מוכרים ללקוחות מוצרים משומשים.

פורסם
  • מחבר

היית צריך לקרוא את המדיניות לפי הרכישה.

היה שם שלט קטן שלא ראיתי, בזמן תהליך הקניה. בגדול אתה צודק, אבל לא תכננתי להחליף את המוצר ולא תארתי לעצמי שאני אתקל בכזו אטימות וחוסר רצון לתת שירות. אני לא יעשה את הטעות הזו שוב.

פורסם

לא קיים כזה חוק שאפשר להחזיר כל מוצר תוך 14 יום מיום קנייתו באריזתו המקורית עם קבלה בלה בלה בלה...

???

פורסם

לפני חצי שנה קניתי עכבר מאייברי ועל הקבלה היה רשום שניתן להחליף או להחזיר מוצר תוך 14 יום בלה בלה בלה.........

נ"ב, העכבר אתמול התקלקל ומחר אני הולך אליהם ונראה אם באמת השירות שלהם כזה גרוע כמו שאומרים.

פורסם

לא קיים כזה חוק שאפשר להחזיר כל מוצר תוך 14 יום מיום קנייתו באריזתו המקורית עם קבלה בלה בלה בלה...

???

רק אם זו עסקה מרחוק (טלפון/אינטרנט).

פורסם

אני קניתי מהם ראוטר

ואז גיליתי שבזק מביאים לי אחד חינם :D

אבל אייבורי אמרו שבזק מרוויחים כך על חשבון אייבורי ושזה תרגיל ושאני צריך לבקש מודם שיעבוד ביחד עם הראוטר שלהם

ואני אמרתי לא

ובסוף החזרתי אותו ולקחתי סט אלחוטי ;D

.

אני חייב לציין שכל השיחה עם המנהלים נעשתה ללא עצבים וללא צעקות.

למה :s05:

אתה צריך ללמוד ידידי איך סוחטים אנשים

עם אתה עושה קצת בלגן מדבר בקול ...

אז בישביל להשתיק אותך הם כבר יפצו אותך

אני יודע מזמן כבר שיש יומיים זה לא מחדש לי

אבל אני יודע שזה חוק שלא קשה לשבור עם קצת דיבורים(כמובן חשוב ליראות עצבני ;))

אבל גם אני לקוח טוב שלהם וקניתי לא מעט מפרטים יקרים מהם.....

חבל להם להפסיד אותי

מי עוד יקנה שני מחשבים 4 ליבות מהם ועוד ישדרג אחד מהם בשנה אחת:)

נ.ב החוק 14 יום תקף בכול מצב לא רק באינטרנט

אבל עם החברה רושמת יומיים אז החוק כבל לא תקף אצלה

פורסם

החברה יכולה לרשום מה שהיא רוצה

אם הוא לוקח אותם לבית משפט -מה שרשמו איבוריי לא קביל (המדיניות של יומיים ) כיוון שהוא עומד בסתירה לחוק מדינה

הם יכולים לרשום מה שהם רוצים כל עוד זה לא עומד בסתירה לחוקים הקיימים.

אתה יכול לבדוק את זה עם עורך דין או לאיים ללכת לבית משפט לתביעות קטנות.

אתה יכול לתבוע אותם על הוצאות ביול , ועל הפסד ימי עבודה בין המשפט - ואתה בטוח מנצח.

לדעתי איך שתזכיר את בית המשפט לתביעות קטנות הם יעדיפו להחזיר לך את הכסף.

פורסם

החברה יכולה לרשום מה שהיא רוצה

אם הוא לוקח אותם לבית משפט -מה שרשמו איבוריי לא קביל (המדיניות של יומיים ) כיוון שהוא עומד בסתירה לחוק מדינה

הם יכולים לרשום מה שהם רוצים כל עוד זה לא עומד בסתירה לחוקים הקיימים.

אתה יכול לבדוק את זה עם עורך דין או לאיים ללכת לבית משפט לתביעות קטנות.

אתה יכול לתבוע אותם על הוצאות ביול , ועל הפסד ימי עבודה בין המשפט - ואתה בטוח מנצח.

לדעתי איך שתזכיר את בית המשפט לתביעות קטנות הם יעדיפו להחזיר לך את הכסף.

לתבוע בשביל 59 שקל ?

אתה שפויי ? :s07:

ניראה לך שמשעמם לו כול כך ?

רק האורך דין יאלה יותר ממה שהוא יקבל

פורסם

לתבוע בשביל 59 שקל ?

אתה שפויי ? :s07:

ניראה לך שמשעמם לו כול כך ?

רק האורך דין יאלה יותר ממה שהוא יקבל

ב- FXP אולי לא עושים ככה, אבל פה כן. אם באמת החוק הוא כזה, פשוט תאיים עליהם או תביא להם הדפס של החוק של ה- 14 יום, אם כלום לא הולך וזה לא נכון בכלל תמכור אותו יד שניה תמורת 70% מהמחיר או משהו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים