עבור לתוכן

איך לזייף פרופיל(להעלות)?

Featured Replies

פורסם

יש לע עוד מעט צו ראשון.

מסתבר שיש לי בעיה ברגל. :screwy:

שאחותי הייתה בצו ראשון לפני שנה הורידה לה בגגל שברגל איזה עצם קצת בולטת.

ואז שמתי לב שגם לי יש אתזה.

זה ממש ממש שטיות העצם ברגל בחלק העליון שלה קצת בולטת. אם לא היו אומרים לי או לאחותי לא היינו יודעים על בחיים.

אני לא רוצה שיורידו לי פרופיל על זה.

מה אני יכל לעשות?

אם אני יעשה את האזור קצת אדום ואז יגיד שנפלתי לפני כמה ימים או משהו כזה, זה יכל להעבוד?

47353824.jpg

פורסם

השאלה העיקרית היא, מה הסיבה שמורידים פרופיל בגלל עצם בולטת ברגל?

פורסם

השאלה העיקרית היא, מה הסיבה שמורידים פרופיל בגלל עצם בולטת ברגל?

אני בטוח שיש להם סיבה מספיק טובה :facepalm:

פורסם

אם לא תדווח סביר להניח שהוא לא יתחיל למשש לך את הרגליים או שכמה דברים השתנו לפני כמה שנים שהיתי בצו ראשון.

אם זה לא מפריע לך לרוץ /ללכת או כל דבר אחר אל תצהיר על זה ו נגמר הסיפור.

פורסם

לא בהכרח יורידו לך פרופיל וגם אם כן, זה יהיה כנראה מסיבה מוצדקת. אני ממליץ לך לדווח על כל בעיה רפואית קיימת ולא לנסות להסתיר אותה, גם אם זה אומר שלא תהיה קרבי.

לצערי הרב, ראיתי במו עיניי חייל שהסתיר מחלת אפילפסיה וחטף התקף מאוד קשה בבקו"ם, מה שגרם להרבה דם (הוא נפל בצורה קשה על הפנים) ובהלה בזמן המקרה. באותו רגע אף אחד לא יכל לסייע לו כי לא ידעו מה יש לו ולכן הוא הגיע תוך זמן קצר לבית החולים במצב לא טוב. אל תשחק עם הבריאות שלך, זה פשוט לא שווה את זה.

פורסם

לא בהכרח יורידו לך פרופיל וגם אם כן, זה יהיה כנראה מסיבה מוצדקת. אני ממליץ לך לדווח על כל בעיה רפואית קיימת ולא לנסות להסתיר אותה, גם אם זה אומר שלא תהיה קרבי.

לצערי הרב, ראיתי במו עיניי חייל שהסתיר מחלת אפילפסיה וחטף התקף מאוד קשה בבקו"ם, מה שגרם להרבה דם (הוא נפל בצורה קשה על הפנים) ובהלה בזמן המקרה. באותו רגע אף אחד לא יכל לסייע לו כי לא ידעו מה יש לו ולכן הוא הגיע תוך זמן קצר לבית החולים במצב לא טוב. אל תשחק עם הבריאות שלך, זה פשוט לא שווה את זה.

כולם יודעים שאסור להסתיר אבחנות רציניות כמו אפילפסיה. אבל חבר שלי היה צריך להילחם על פרופיל 97 בגלל הפלטפוס שלו שלא מפריע לו בשום צורה שהיא.

אני מציע לך לא להגיד שום דבר על זה ורוב הסיכויים שלא יגלו לך את זה בכלל, כשאני הייתי בזמנו לא זכור לי שהרופא בכלל הסתכל על הרגליים שלי ובטח לא נגע בהם...

פורסם
  • מחבר

אין מה להצהיר.

אחותי אמרה לי, הבודקת פשוט אמרה לה תרימי רגל, תרימי רגל שניה וזהו.

אחותי לא הצהירה על כלום כי בחיים היא לא ידיעה על זה לפני (גם אני)

זה לא מפריעה לי בגרוש, לא ידעתי על זה בחיים, רק אם ממש ממש מסתכלים טוב טוב אז רואים אתזה.

זה לא יכל לגרום לי לכלום!

אבל לאחותי הורידו על זה פרופיל, ואני לא רוצה סתם להידפק בגלל שטות כזאת!

:'(

פורסם

או שתלך לרופא משפחה ותוציא ממנו אישור שזה לא מפריע לך בכלל, אבל רק אם אתה סומך עליו. (אני מדבר ברצינות, לי היה רופא משפחה בן בן בן זונה שדפק אותי עם כל מיני שטויות שהיו לכלנו בילדות ובגללו הייתי צריך לעשות אין ספור בירורים ואין ספור בדיקות מטומטמות, ז"א על זה שנפלתי ונחתכתי ברגל כשהייתי ילד וכאב ראש שיש לכולם פעם בחודש ועל זה שהיתה לי שפעת בגיל 7 הוא סימן לי V[כן] על חצי טופס רפואי של הצו ראשון והייתי צריך לעשות בדיקות מטמטמות ומיותרות.)

או שפשוט אל תשטוף רגליים במשך שבוע ותקווה שהוא לא ירצה לגעת ברגל המסריחה שלך. יותר מזה אין לי הצעות... :xyxthumbs:

פורסם

אני היחידי שביטורנט וטראקרים מסויימים עלו לו בראש כשהוא קרא את הכתורת?

פורסם

רעיון רע מאוד. הצבא יודע מה הוא עושה, ואולי זה לא יפריע לך ביום יום, אבל סביר להניח שבעיה במבנה העצמות (או פלטפוס במקרה של חבר שלך) יכולה להוביל לבעיות חמורות יותר במקרה של מאמץ ממושך. במקרה כזה, במידה ושיקרת או זייפת, הצבא יתנער מכל אחריות לבעיה הרפואית שלך, ואתה תידפק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים