עבור לתוכן

בעיה בחיבור כונן קשיח חיצוני למחשב נייד

Featured Replies

פורסם

ברשותי מחשב נייד מסוג DELL latitude E6500 חדש, אשר ניסיתי לחבר אותו לכונן חיצוני 3.5 מסוג prectiege iomega בנפח של 320GB. משום מה המחשב הנייד לא מזהה את הכונן, ולאחר חיבור של הכונן הנייד למחשב יש בעיה בחיבור של DOKים אחרים לכל היציאות, המחשב לא מגיב כראוי ולא ניתן לכבותו דרך הווינדוס, אלא רק בלחיצה על כפתור הכיבוי. יש לציין ש DOKים אחרים עובדים דרך כל 4 חיבורי ה USB של המחשב ואין בעיה איתם, אלא כאמור לאחר שאני מחבר את הכונן החיצוני. כאשר ניסיתי לחבר את הכונן החיצוני הזה למחשבים אחרים הוא עבד ללא כל בעיה.

יש רעיונות למישהו? תודה על העזרה

פורסם

יש כוננים חיצוניים שהם דורשים מתח מסויים דרך יציאת הUSB, וניידים מסויימים לא יודעים לספק את המתח הדרוש לפעולה תקינה של הדיסק.

תנסה לחבר דרך מפצל USB אשר בא עם חיבור לחשמל.

פורסם
  • מחבר

בנייד הזה יש יציאות USB אשר משמשות גם ל E-SATA ויש יציאות USB אשר מספקות יציאת חשמל. חיברתי את הכונן הנייד ליציאות אשר נותנות חשמל, כך שבעיקרון לא אמורה להיות בעיה עם אספקת חשמל. :nixweiss:

פורסם

לא כל חיבור USB נותן מספיק חשמל. תבדוק עם כבל Y שמפצל מ-USB לשני חיבורי USB.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי את שני הנ"ל ולא עזר... יש עוד רעיונות?

פורסם

תפרט שוב בבקשה מה הבעיה. קראתי שוב את ההודעה הראשונה ואני לא מבין כלום.

פורסם
  • מחבר

אוקיי - ככה:

קניתי לפני כשבועים כונן קשיח חיצוני iomega מסוג prectiege בנפח 320GB. כונן זה לא מחובר לשקע החשמל ומקבל את ההספקה משקע ה USB. הוא עבד מצוין עם לפטופ ישן של HP ועם מחשב נייח ישן שנמצא בבית.

לפני מספר ימים הגיע מחשב נייד חדש latitude e6500 של דל. כאשר מחברים עכבר או DOK למחשב החדש הוא עובד ללא בעיה.

כאשר אני מחבר את הכונן החיצוני למחשב הנ"ל, אז המחשב לא מזהה אותו והכונן החיצוני לא עובד, כלומר הוא אפילו לא מאיר ואין לא הספקת חשמל. לאחר שאני עושה את זה, גם שקעי ה USB האחרים מפסיקים להגיב לDOKים שאני מנסה להכניס אליהם וכאשר אני מנסה לעשות restart למחשב הוא לא נותן לי ואני חייב לכבות אותו דרך כפתור ה on\off.

פורסם
  • מחבר

תודה לכל העוזרים הבעיה נפתרה!

היה צריך לשנות את הגדרות המתח של יציאות ה USB ולהגביר את המתח היוצא מהשקעים. עובד יופי

תודה

פורסם

שמח שפתרת את הבעיה. :)

פורסם

תודה לכל העוזרים הבעיה נפתרה!

היה צריך לשנות את הגדרות המתח של יציאות ה USB ולהגביר את המתח היוצא מהשקעים. עובד יופי

תודה

איך בדיוק עשית דבר כזה? (מתוך סקרנות)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים