פורסם 2009 באוקטובר 416 שנים כן, יעשה את העבודה.אם אתה צריך כמה שיותר נפח אז תדע שיש גם כן Verbatim 1.5TB ב-600 שקלים.
פורסם 2009 באוקטובר 516 שנים מחבר נקנה הכונן היום.כמוזכר למעלה - 1TB ב450 שקל.רציתי לשאול אם בחיבור הראשון למחשב יש צורך בהתקנה מסוימת, או בתוכנה מסוימת על המחשב, או בשיטת חיבור כלשהי.עוד דבר - האם יש תוכנות שקשורות במכשירים כאלה? - תוכנה שמעריכה כמה זמן נשאר לכונן, תוכנה שמודדת חום, תוכנות כאלה ואחרות?נ.ב.משנה אם מחברים קודם למחשב או קודם לחשמל הביתי?תודה ענקית!(:
פורסם 2009 באוקטובר 516 שנים קודם חשמל. אחר כך מידע. אם המחשב כבוי אז זה לא ממש רלוונטי.אין צורך להתקין שום דבר. אם הוא לא ב-My Computer אז אתה צריך ליצור מחיצה (או מחיצות).לשימוש עם נגן DVD יש להשתמש במערכת קבצים FAT32 ולא NTFS. החיסרון הוא שאי אפשר לשים במחיצת FAT32 קבצים של מעל ל-4GB, אז הפיתרון הוא להשתמש ב-2 מחיצות.. אלא אם כן לא מתכוונים לחבר לנגן DVD או נגן כלשהו.
פורסם 2009 באוקטובר 516 שנים מחבר אחרי כמה סיבוכים חיברתי אותו למחשב, ואני די חושב שהוא עובד.אמורה לבוא על הדיסק תוכנה שקוראים לה nero BackItUp?תודה רבה.
פורסם 2009 באוקטובר 616 שנים מחבר אני חוזר על השאלה.יש לי חשד שהוא משומש, ואני רוצה לדעת אם התוכנה צריכה להגיע עליו.HWmonitor לא רואה אותו כשהוא עובד ומחובר - איך אני גורם לה לבדוק אותו?יש עוד תוכנות שקשורות לדיסקים חיצוניים?
פורסם 2009 באוקטובר 616 שנים תבדוק עם HDTune, היא לפעמים גם מזהה איזה כונן יש בפנים.לגבי התוכנה- זה לא אומר שהוא משומש. הרבה כוננים חיצוניים מגיעים עם תוכנות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.