עבור לתוכן

בעיה מוזרה של אפסים במחשב

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני לא יודע אם זה קשור לחומרה, אבל לדעתי כן.

היום במהלך כניסה שגרתית לסימולטור מסוים בזמן שהיה מחובר DOK למחשב, לפתע הוא מבצע ריסטרט. בזמן הריסטרט מופיעים כל מיני אפסים ואחדים בכל מסכי הטעינה של המחשב, באותו הזמן גם ה-DOK מנותק מהמחשב. הווינדוס כבר לא עולה כרגיל, הוא מוכן לעלות רק במצב של SAFE MODE. כל פעם שמנסים לעלות אותו רגיל הוא מבצע ריסטרט כעבור כמה דקות ומראה מסך כחול עם כל מיני דברים מוזרים. ושוב - מעלה את כל המסכי טעינה עם הפרטים של המחשב ושל הלוח אם עם מלא אפסים ואחדים בכל מקום. גם כשנכנסתי לBIOS הוא היה מלא באפסים בכל מיני מקומות באופן אקראי. אף מסך לא מראה את עצמו כמו מקודם.

מעניין אותי ממש אם זו בעיה של תוכנה בלבד או שמשהו נפגע גם בחומרה. בחיים לא נתקלתי בבעיה כזאת מוזרה. אני לא מצליח לעלות תמונות כי המחשב עובד רק על SAFE MODE ואין לי דרך לחבר לפה שום גורם חיצוני.

תודה מראש.

פורסם

כנראה בעיה בכרטיס מסך.

יש לך כרטיס מסך פנימי? חיצוני? או שניהם?

פורסם
  • מחבר

חיצוני בלבד, 8800GT של INNO3D. התייעצתי עם עוד בנאדם שמבין בתחום - כנראה שאתה אכן צודק, וזו בעיה בכרטיס מסך.

מחר אני שולח אותו למעבדה, למזלי עדיין באחריות. כשמנסים להעלות את הווינדוס בצורה רגילה הוא מראה שגיאה לגבי קובץ nv4_disp.

מה שהכי מוזר - אמנם הכרטיס OVERCLOCKED מהמפעל, אבל תגידו לי בתור אנשים עם ניסיון: זה הגיוני שכרטיס בן שנה וחצי מהדגם הזה עם אוורור טוב מאוד במארז פשוט יעשה כאלו בעיות?!!?!

היו לי מחשבים עם כרטיסים הרבה יותר פשוטים ומעולם אף כרטיס מסך לא עשה לי בעיות. זה פשוט הורג אותי איך כרטיס מסך כל כך טוב וכל כך צעיר נכנס לגלגל של בעיות.......

פורסם

אם תכנס לעולם האלקטורניקה תבין שזה דיי עדיין של מזל

ואיכות חומר ה PVC ועוד כמה דברים אשר משפיעים על עניין הקלקולים

פורסם

זה כנראה עקב התחממות של הצ'יפים של הזיכרון, בדרך כלל כרטיסי מסך באים בלי קירור לזיכרון אלא משתמשים האווררור של

הגוף קירור של מעבד הכרטיס, כאשר הגוף קירור של הכרטיס מסך נסתם, לא עובר אוויר לזיכרון ועקב כך הם מתחממים ועושים בעיות.

אם הוא באחריות תשלח אותו למעבדה לבדיקה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים