עבור לתוכן

מה ההבדל i5-750 Box לe8400

Featured Replies

פורסם

אפשר לפרט לי בבקשה מה ההבדל ומה כדי לקנות תודה... Intel Core i5-750 Box לבין INTEL E8400 3.0GHZ 6M

פורסם

i5-750.. ארכיטקטורה חדשה, תושבת חדשה, 4 ליבות

E8400.. תושבת ישנה, 2 ליבות

אתה יכול לקרוא עוד בשאלות נפוצות: מעבדים, לוחות אם וזיכרונות. יש שם את כל המידע שצריך.

אם אתה רוצה המלצה אז תפרט על השימושים שלך במערכת (ואם יש דרישות מיוחדות) ועל התקציב שלך.

פורסם

נתחיל מזה שגם אם מחיר המעבדים דומה, לוחות האם בתושבת 1153 עולים יותר ותומכים רק בDDR3 שגם עולה הרבה יותר.

או שאתה שואל מבחינה טכנולוגית?

פורסם
  • מחבר

נתחיל מזה שגם אם מחיר המעבדים דומה, לוחות האם בתושבת 1153 עולים יותר ותומכים רק בDDR3 שגם עולה הרבה יותר.

או שאתה שואל מבחינה טכנולוגית?

לצורת משחקים כבדים ממש.. אני רק מתלבט במעבד איזה כדי לקנות ואני לא יודע עדיין מה אתה ממליץ אחי... e8400 הוא טוב זה מה שהיצע לי מישהו?

פורסם

אם הייתי קונה כרגע כנראה שהייתי הולך על זה, הוא הרבה יותר זול והביצועים שלו דומים לאלו של ה8400.

פורסם

מי שקנה אותו כבר, נאמר לפני חודשיים שלושה - עדיין עשה עסקה טובה ( בהנחה שזה מתאים לצרכים

הספציפיים שלו )

לא. התושבת הייתה מתה עוד לפני ה-LGA1156. כבר כמה חודשים שמומלץ בתקציב הזה ללכת על AM2+/AM3.

פורסם

השאלה אם אתה עושה אוברקלוק?

לדעתי תלך על 720 גם יותר זול גם יותר טוב [בעל ליבה נוספת -ועוד ליבה שאפשר לפתוח] וגם מכפלה פתוחה. - אני כבר קניתי ,המעבד לא משפיע רבות במשחקים ,לכן אם אתה עושה לו גם אוברקלורק הוא יספיק לך להרבה זמן.

מתי שזה התיישן גם מעבד ב1400 שח יהיה במצב הזה. -[במיוחד בכל הנוגע למשחקים].

פורסם

למשחקים זה לא משנה מה תיקח.

להיות עדכני זה i5.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים