עבור לתוכן

גיבוי הרדיסק גוסס..

Featured Replies

פורסם

הלפטופ שלי ממש מתקשה לעשות בוט לווינדואס מתאמי בעיות בהרדיסק, עכשיו אני רוצה לזרוק את ההרדיסק ולהתקין חדש רק שאני רוצה לעשות גיבויים..

עם איזה תוכנה אני יכול לנסות לגשת להרדיסק להעתיק דברים? ווינדואס כאמור לא עולה..

פורסם

איזה דיסק יש לך - SATA או IDE ? אם זה SATA, תוכל לחבר אותו ישירות למחשב רגיל, זה מפשט טיפול ופוסל בעיות אחרות שאולי יש בלפטופ.

ל- IDE צריך מתאם או קופסה חיצונית USB.

אתה בטוח שיש לך בעיה חומרתית עם הדיסק, הרצת בדיקת יצרן ? שומע רעשים ממנו ? יתכן והבעיה היא תוכנתית ...

בכל מקרה, אם יש לך סקטורים פגומים, אני ממליץ על ACRONIS, יש לו אופציה לדלג על סקטורים פגומים.

פורסם
  • מחבר

זה לפטופ יחסית חדש אין לו יותר משנה וחצי ככה שאני מאמין שההרדיסק הוא SATA ( אין לי ממש ידע בניידים).. אתה אומר שאפשר להוציא את ההרדיסק ולחבר אותו למחשב שולחני? זה באמת יכול לעזור לי כאן..

אני חושד בהרדיסק כי הוא היה מבצע המון המון בדיקות של ההרדיסק מידי כמה ריסטרטים והיה מוצא בעיות ( בעיות שלא היו סקטורים פגומים) ..

בכל מקרה הוא הרדיסק בנפח מוגבל ביותר ואני רוצה לגבות דברים משם ולהתקין חדש..

מה זאת התוכנה הזאת של ACRONIS ? מה השם שלה ומה היא עושה בדיוק?

פורסם

מה הדגם של הנייד? צריכה להיות חוברת להורדה באתר של היצרן עם סרטוטים.

בלי קשר לבעיות שיש לך ולצורך גיבוי חיצוני אתה יכול להוציא את הדיסק (גם אם המחשב עדיין באחראיות).

בד"כ הדיסק נמצא בתוך מסגרת/מארז שמוחזקת ע"י בורג קטן או שניים, צריך מברג פיליפס קטן.

לגבי התוכנה http://www.acronis.com/

אבל אני אישית משתמש ב- LIVECD כלשהו :nono:

לתוכנה ממשק גרפי פשוט וברור, אתה יכול לגבות דיסק/מחיצה אל תוך דיסק/מחיצה אחרים (העתק), או לתוך IMAGE.

יש גם Symantec Ghost הידוע, אבל יש לו (או לי איתו) בעיות עם סקטורים פגומים.

יש גם תוכנות אחרות, לא השתמשתי - לא יכול להמליץ.

פורסם
  • מחבר

זה DELL XPS M1330 .. 99 אחוז שמדובר בSATA..

יש איזה תוכנה בחבילה של HIRENS BOOTCD שיכולה לעזור?

אני יודע שאפשר להוציא את ההרדיסק בשחרור כמה ברגים יש לי אפילו את המדריך הזה :

http://support.euro.dell.com/support/edocs/systems/xpsM1330/en/om/html/parts.htm#wp1115893

פשוט אין לי מושג אם יהיה אפשר לחבר אותו למחשב שולחני רגיל..

פורסם

כן, מדריך מצוין, אתה מוציא 4 הברגים ומושך כמו שבתמונה. לא צריך לפרק שום דבר נוסף.

יש לך דיסק בתוך מסגרת/מארז, חיבורים רגילים של SATA ו- SATA POWER אמורים להיות נגישים.

יש אותה ב- BOOTCD המוזכר...

נ.ב.

ל- DELL יש תוכנת אבחון, חפש איפה שמצאת את מדריך. היא יוצרת Bootable DiskOnKey, אתה צריך DOK ריק של 512MB או אפילו פחות, לא זוכר.

אפשר לעלות ממנו ולבצע בדיקה מקיפה לנייד או לחומרה ספציפית.

פורסם
  • מחבר

אוקיי קודם כל תודה לכולם עזרתם ממש..

מה שקורה כרגע שתהוכנת איבחון של DELL באמת טוענת שיש בעיה רצינית בדיסק הקשיח.

בעזרת HIRNE'S BOOTCD העלתי מה שנקרא שם מיני אקספי ועכשיו אני פשוט מעתיק דברים למחשב אחר.. הוא בנתיים נותן לי להעתיק מההרדיסק בלי בעיה ככה שאולי הבעיה בהרדיסק נמצאת איפה שיושבת מערכת ההפעלה..

בכל מקרה אחרי שאני יגבה דברים שאני צריך אני יחליף את ההרדיסק הזה לאיזה 320 או 500 ג'יגה מה שאני ימצא יותר משתלם...

פורסם

פעלת נכון :xyxthumbs:

פשוט חשבתי שאתה רוצה לגבות ולשכפל גם OS + תוכנות, ולא רק הקבצים שלך, אז הצעתי את משהצעתי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים