פורסם 2009 באוקטובר 416 שנים איך פותחים "port forwarding"אני צריך את זה כדי לשחק UT3 באינטרנט המשחק רשם :your network configuration may not be compatible with hosting matches.please chek your routers' manual for instructions on setting up "port forwarding"or a "DMZ server " נ.ב תסבירו לי בסדר כי המדרכים לא כול כך מובנים ....עריכה : איך אני מגלה מה היא הסיסמה של הראוטר ?חדש :שום משחק רשת לא עובד כולם רושמים חיבור נחשל
פורסם 2009 באוקטובר 416 שנים מחבר לא מצאתי מדריך ועשיתי הכול והגתי עד התבלה שצריך לשים פורטים ................................מה צריך לרשום ?
פורסם 2009 באוקטובר 416 שנים לא מצאתי מדריך ועשיתי הכול והגתי עד התבלה שצריך לשים פורטים ................................מה צריך לרשום ? port forwarding הוא כלי כדי להפנות פורטים(או במילים אחרות 'לפתוח') מן הסתם אתה צריך לדעת איזה פורט חסום כדי שתדע שאותו צריך לפתוח.. אם אתה לא יודע איזה פורט חסום, אפשר להגדיר DMZ HOST שמפנה אוטומטית את כל הפורטים(טוב במקרה שאתה לא יודע איזה פורט חסום אצלך)
פורסם 2009 באוקטובר 416 שנים מחבר port forwarding הוא כלי כדי להפנות פורטים(או במילים אחרות 'לפתוח') מן הסתם אתה צריך לדעת איזה פורט חסום כדי שתדע שאותו צריך לפתוח..אם אתה לא יודע איזה פורט חסום, אפשר להגדיר DMZ HOST שמפנה אוטומטית את כל הפורטים(טוב במקרה שאתה לא יודע איזה פורט חסום אצלך)איך מגדירים DMZ HOST ?אגב יחד עם המחשב שלי ייש מחשב אחד שהוא מצלמות רשת ויש לו פורטים משלוזה יכול להזיק לו ?איך יודעים איזה פורט חסום ?
פורסם 2009 באוקטובר 416 שנים ניסית ת'מדריך של בזק? דווקא נראה מאודד ברור:http://www02.bezeq.co.il/Lists/DocumentLibraryInDocumentGalleryList/SIEMENS.pdf
פורסם 2009 באוקטובר 416 שנים איך מגדירים DMZ HOST ?אגב יחד עם המחשב שלי ייש מחשב אחד שהוא מצלמות רשת ויש לו פורטים משלוזה יכול להזיק לו ?לא זה לא יזיק לו, כי אתה מגדיר רק מחשב אחד אליו הפורטים יופנו.כנס ל- ADVENCED<VIRTUAL SERVER<DMZ HOSTותכתוב את ה- IP הפנימי של המחשב שלך(מתחיל ב- 10.0.0 בדר"כ)אין לי זמן לפרט יותר כי אני צריך לזוז ;D
פורסם 2009 באוקטובר 416 שנים מחבר 10.0.0.1 המחשב מחובר ב LIN1 זה האייפי ??< או 10.0.0.138 ? שנייהם לא עובדים .......... איך אני יודעה מה הוא האייפי הפנימי ? עשיתי את משאמרו פו : http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Siemens/SL2-141/Unreal_Tournament_3.htm לא עובד
פורסם 2009 באוקטובר 416 שנים ב- CMD תרשום IPCONFIG ותסתכל על השורה IPV4 addressותכניס את זה ל- DMZ HOST
פורסם 2009 באוקטובר 416 שנים מחבר 10.0.0.1ניסיתי את זה לא עובד :-\זה משהיה רשום בראוטר :DMZ HostA DMZ host is a computer on your local network that can be accessed from the Internet regardless of port forwarding and firewall settings.Those IP packets from the Internet that do NOT belong to any applications configured in the port forwarding table will be: Discarded Forwarded to the DMZ host IP address of DMZ host: ושמתי באייפי 10.0.0.1ועשיתי APLY וזה לא עבדזה עדיין רושם חיבור נכשלואת משרשמתי מקודם .....מה לעשות ?
פורסם 2009 באוקטובר 516 שנים מחבר זה גם לא עובד ב C&C3 מישהוא פו יודע מה לעשות ? אפילו דרך Hamachi זה לא עובד הכול לא עובד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.