עבור לתוכן

מחשב שנקנה ב SKYPC , שירות מצויין אני ממליץ בחום

Featured Replies

פורסם

קיצר, חברים, בפעם הבאה שמישהו פה ירשום שהוא פתח הדיון בגלל הדיון האחר שרץ כרגע או כי פנו אל פותח הדיון, יקבל אזהרה.

• תגובות 37
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תגידו , אתם נורמלים ?

כדי שאני אהיה ברור יותר

אין לי קשר לחנות , המליצו לי עליה בפורום פה של המפרטים המומלצים (אם החיפוש היה עובד הייתי מביא לכם את הלינק)

אתם מוזמנים לחפש בפורום מפרטים מומלצים את הדיון שפתחתי (בכלל רציתי לקנות מ KSP )

מי שחושב שאני מחפש לעשות לחנות פרסומות סמוייה טועה

אני בכלל גר בב"ש

אני גם לא מבין מה הם רוצים ממך, השירות היה מצויין, ולא כל יום קונים מחשב אז בא לך לספר...

אני לא חושב שבאת בכוונה להמליץ עליהם או שנשלחת על ידיהם, להפך גם אני רכשתי מהם מערכת מחשב ולאחר

שאקבל אותה גם אני אכתוב ביקורת בונה, גם בגלל מה שקרה עםBUG2000 שלדעתי יהיה מקרה חד פעמי וגם

בגלל שרכשתי מחשב אחרי הרבה זמן ובא לי לשתף אתכם..

אני רואה את העובדה שהם המליצו לו על קירור לא תואם כטעות אינוש בלבד, גם כשאני רכשתי

שם את המחשב ובנוסף גם רכשתי ציוד היקפי הנציג שדיבר איתי שם הציע לי מקלדת בחיבור PS/2 במקום USB,

כי ללוח אין חיבורי PS/2, ישר שמתי לב ואמרתי לו, הוא התנצל והמליץ לי על משהו אחר..

אני לא רואה בטעות אנוש כחוסר מקצועיות..

הדיסקים קשיחים זה כבר היה מקרה אחר, הם לא אחראיים על הדיסקים אלא היצרנית בלבד, נכון או לא?.

פותח הדיון תודה ששיתפת אותנו בקנייה שלך.

פורסם

גם אני לא מבין מה הטעם לפתוח דיון שאומר שקיבלת שירות שאתה מרוצה ממנו.

אני קיבלתי שירות פנטסטי מסקיי לאורך השנים נו אז, כל אחד שקיבל שירות טוב מחנות יפתח על זה דיון? :nixweiss:

שואלים אותי איפה מומלץ לקנות מחשב, אני אומר סקיי...

(בעבר)

פורסם

Roy.T, אתה מקבל אזהרה שכן התגובה שלך מיותרת ואינה תורמת להתפתחות הדיון. שים לב, אם זו האזהרה השלישית שלך תורחק או תושתק, בהתאם להחלטת מנהלי הפורומים.

פורסם
  • מחבר

לכל מי שחושב שאני עובד \ יש לי קשר לסקייפ

הנה לינק לדיון שפתחתי בנוגע לקניית מחשב בפורום פה

אפשר לראות שאני שואל חוות דעת על החנות ומזכיר חנויות מתחרות שקניתי מהם ושרציתי לקנות ב KSP והורידו אותי מזה

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=429709.0

פורסם

בסדר, בסדר, מאמינים לך - השאלה היא מה תכלית הדיון עכשיו? אולי כבר היה שווה לנעול את הדיון כדי לחסוך הזהרות מיותרות.. :-\

פורסם
  • מחבר

עכשיו תכלית הדיון היא לנקות את שמי כאחד שעושה קומבינות או מנסה "לטהר" את שמה של חנות כזו או אחרת

אם תקרא אחורה אני אתן לך כמה ציטוטים נבחרים

1.

"""קצת"" קשה לי להאמין שפתחת את הדיון הזה בלי שהם דחפו אותך קצת לכיוון."

2. "כמו שנאמר הסמיכות למקרה של BUG2000 מחשידה ביותר וזה שמדובר במקרה שבו קיבלת שירות מינימלי שמתבקש מפאת העובדה שמדובר בפאשלה של החנות רק מוסיפה לחשד.

מזל שאתה לא משתמש חדש אחרת כבר היו עפים פה גיצים."

3 skypc" כנראה גם מזלזלים באינטלגנציה של כל חברי הפורום ...

כמה אפשר להקטין ראש ?! "

אני יכול לתת לך עוד כמה אבל באמת כבר נגמר לי הכח להתעסק עם זה.

בסך הכל רציתי לשתף בחווית קניה של מחשב.

פורסם

זה מיותר לחלוטין. הדיון ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים