פורסם 2009 באוקטובר 216 שנים יש לי ווינדוס שבע והוא מזהה את הזכרונות שלי כ- 800hz למרות שיש לי 1066. זה מציג את זה כשאני מעלה את המחשב. מה יכולה להיות הבעיה?
פורסם 2009 באוקטובר 216 שנים לא קשור לווינדוס, זה קשור לביוסרוב (אם לא כל) זכרונות ה 1066 הם בעצם 800 ששופרו כך או אחרת ע"י היצרן ומובטחים לעבוד גם ב 1066 (או כל מהירות אחרת שמוצהרת) בהגדרות מתח/תזמונים שנקבע ע"י היצרן+ רוב הלוחות מזהים זכרונות בדיפולט שלהם.. בגלל זה אתה רואה רק 800תברר מה ההגדרות של הזכרונות שלך (מתח, תזמונים, מהירות) ותגדיר אותם ידנית בביוס
פורסם 2009 באוקטובר 216 שנים קודם כל...ערוך בבקשה את כותרת הדיון בהתאם לחוקי הפורוםובנוגע לבעיה, אתה יכול לקרוא את הדיון הבא אם בא לך להשכיל.http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=425263.0בכל מקרה הפיתרון הוא הגדרה ידנית ב-BIOS, במידה והלוח בכלל תומך במהירות הזו מלכתחילה.
פורסם 2009 באוקטובר 616 שנים מחבר אתה יכול להסביר לי איך מגדירים את זה? חיפשתי בביוס ולא מצאתי את זה.
פורסם 2009 באוקטובר 616 שנים שים לב, אם לא תערוך את הכותרת אז הדיון ינעל. קרא את החוקים ותערוך את הכותרת בהתאם.קודם כל...ערוך בבקשה את כותרת הדיון בהתאם לחוקי הפורוםואם לא תאמר איזה לוח ומעבד יש לך אז לא נוכל לומר לך כיצד משנים.
פורסם 2009 באוקטובר 816 שנים מחבר ערכתי את הכותרת. המעבד: amd x2 550 הלוח: gigabyte m720 תודה על העזרה
פורסם 2009 באוקטובר 816 שנים אתה מתכוון ל-M720-US3?בביוס אתה נכנס לתפריט MB Intelligent Tweaker, שם אתה בוחר DRAM Configuration ואז אתה יכול לשנות את תדר הזיכרון עם האפשרות "Set Memory Clock".
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.