עבור לתוכן

קניית מסך מחשב משולב תקציב +- 2200

Featured Replies

פורסם

מחפש לקנות מסך מחשב עם אפשרות צפייה בטלוויזיה(לא טויונר מובנה שייהיה איכותי) 26" או 24",

המטרה של המסך בעיקר היא רזולוציה גבוהה (1920X1200 או 1920X1080) שיראו משחקים וסרטים באיכות גבוהה ושהצפייה בטלוויזיה תיהיה באיכות טובה.

יש לי בבית טלוויזיה 26" של METZ והרזולוציה המקס' שלה 1360x768 HDTV READY וזה לא מספיק לי אני רוצה FULL HD למרות שהצפייה בה בטלוויזיה היא באיכות טובה יש לי ממיר של HOT ולא מזמן החליפו לי ל HOT HD ובשניי הממירים רואים טוב.

לחבר שלי יש מסך מחשב 26" של SUMSUNG דגם T260HD שרואים ממש יפה במחשב עם רזולוציה כמו שאני רוצה, אבל בטלווייזה (בחיבור SCART) לא רואים משהו (יש לו DTV TUNER)

יש לכם המלצות על מסכים?

תודה VexX.

פורסם
  • מחבר

אולי זה קצת מציק אבל אני רואה שכבר 65 אנשים ניכנסו לטרד ...אבל אפחד לא מגיב זה קצת מאכזב:x

פורסם

נא להכניס את התקציב לכותרת.

המגבלה פה תהיה הטלוויזיה ואיכות השידורים. כשאתה מציג איכות נמוכה על מסך ברזולוציה גבוהה זה ייראה בעייתי. אולי זאת הבעיה אצל חברך (לא יודע מה זה DTV TUNER).

עם HOT HD לא אמורה להיות בעיה.

פורסם
  • מחבר

יש מצב לאיזה המלצה למסך לפי הדרישות שלי או משהו שקרוב זה יותר יעזור :x

דרך אגב. זה גם די מעליב שנכנסים כל כך הרבה אנשים ואפחד לא מגיב.

פורסם

דרך אגב. זה גם די מעליב שניכנסים כל כך ארבה אנשים ואפחד לא מגיב

תתמודד עם זה.

לא כל מי שנכנס יודע לענות. אתה מעדיף שיכתבו לך סתם?

פורסם
  • מחבר

לא אבל הבנאדם היחידי שניסה לעזור זה אתה מנהל הפורום .. וגם לא כלכך קשורה התשובה שלך... אבל תודה בכל זאת.

אני לוחץ,כי להורים שלי נשרפה הTV ועם רוצים חדשה..אז אני מחכה בסבלנות אבל לא יוצא לי מזה כלום.

תודה VEXX

פורסם

אעביר את הנושא לפורום קולנוע ביתי. אולי שם יוכלו לעזור לך יותר (בכל זאת, טלוויזיות).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים