עבור לתוכן

מחשב חדש באייבורי , תקלה ביום הראשון

Featured Replies

פורסם

אני לא הבעלים של זיגזג.

אם אין לך הוכחות קח בחשבון שזו הוצאת דיבה:

תכלס כל החלקים אותו חרא אם זה אייבורי או זיג זג או SKYPC הם באים מאותו מקום הבעיה היא השירות והמיחזור של החלקים והקומבינות !

וזו הוצאת דיבה:

כולם רמאים ושקרנים בתחום הזה אפילו היבואן עושה קומבינות מגלגלים תקלות על מישהו אחר בתקווה שהוא לא יגלה / ימצא .

אתה יודע למה אף מחשב שהוצאתי אי פעם הגיע במצב של המחשב שלך? כי אני מבין שמתח הרווחים בשוק הזה נמוך ולכן ואני מתרחק כמו מאש ממחירים שנראים לי זולים מדי. זול עולה ביוקר.

[br]פורסם בתאריך: 2.10.2009 בשעה 20:44:05

אתה במקרה מטעם זיג זג ? עושה רושם שאתה דואג יותר מדי (:

חשבתי שמנהלים יודעים קרוא וכתוב מסתבר שלא

אני במקומך הייתי שולח אלי ה"פ ומבקש שאמחק את הטרד הזה כדי שלא ישמש כנגדך.

פורסם
  • מחבר

:]

פורסם

"תגידו כמה כסף הם משלמים לכם על השיווק האגרסיבי הזה ?

עןשה רושם שאתם מטעמם

חלק מהמנהלים פה מריחים כמו סוכני מכירות"

אני לא אתבע אותך על הוצאת דיבה. פשוט אמנע ממך להגיב במשך שבוע, ובפעם הבאה שתגיב ככה אעיף אותך לכל הרוחות.

פורסם

לך קנה ב OMC / KSP / NOACOMP

במקום לדבר פה על הוצאת דיבה, תעזרו לבן אדם התמים שסה"כ רצה לקנות מחשב בזול.

פורסם

בלי להתייחס לכל מה שנאמר מאז ההודעה הראשונה, ברוב המוחלט של המקרים אם תהיה תקלה במחשב חדש היא תתגלה בימים הראשונים.

קח דברים בפרופורציות וגש אליהם שימצאו את התקלה ויחליפו את מה שצריך, לא צריך להיבהל או לחרוץ דין של חנות בגלל דבר כזה.

פורסם

בגדול שירות התיקונות של איבורי הוא די טוב, יש מצבים שנופלים על טכנאי ציקמוק שעושה יותר נזק.

בגדול מנסיון הטכנאים באיבורי לא מומחים למעט אחד בלבד בכול סניף.

שהוא למעשה הבכיר.

לגבי ציוד הסחורה באיבורי, רוב הציוד אמין למעט מספר מוצרים שהיתגלו בהם פגמים וזה לוחות אם ביחוד MSI

צורבים LG - מתוך 30 שניתקנו 2 היה תקולים שזה חריג מאוד היות וצורבי LG אמינים מאוד

פעם הגעתי לאיבורי כדי לחליף צורב, אמרתי להם שהצורב LG אינו תקין. הטכנאים באיבורי ראו קבל קטן קצת נפוח. אמרו לי חייבים להחליף לוח.

החליפו לוח בלה בלה בלה ושוב הבעיה בצורב נישארה למרות שהערתי להם לבדוק זאת שוב, ובמידת הצורך להחליף.

בפעם השניה הטיפול בפרשה הסתיים בצורה טובה, והצורב הוחלף.

יש לזכור שהמחשב הזה היה בקושי שנה, אני לדוגמה איש אלקטרוניקה ושקבל אחד קצת מנופח אז יש שוני בקיבוליות.

ושוני מזערי לא תמיד מפריע אם בכלל.

נתקלתי שוב, בלוח אם ללא קירור ציפסט , לאחר שנה בקר SATA לא עבד.

לאחר בדיקות שביצעתי, היתגלה פגם בבקר ציפסט שהיה אמור להיות עם קירור ובפועל היה ערום

מסקנה, חיסכון בציוד גורם לטירטור . הבקר הדרומי צורך את רוב ההספק בלוח , היות והוא אחראי על כרטיס מסך, רשת , וכדומה

פורסם

אני לא אסבול התנהגות שכזאת בפורום שלי.

אני אשאיר לאינטגרל את הטיפול המשמעתי במי שהוא מוצא לנכון.

אני פשוט לא מבין את האינטרס של פותח הת'רד לדרדר אותו לכדי נעילה, שהרי יש לו בעיה במחשב, והיא תישאר גם אחרי שהת'רד הזה ינעל, פשוט לירות לעצמך ברגל, חבל.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים