עבור לתוכן

מחשב חדש באייבורי , תקלה ביום הראשון

Featured Replies

פורסם

הבאתי הביתה אתמול מחשב חדש מאייבורי שמח ומאושר ונחשו מה ?

ידעתי שמשהו יקרה :facepalm:

מפרט :

E5300

MSI G41M4-F

CEON 2GB 800MHZ

RAIDMAX APEX + FSP 400W 12CM

התקנתי מערכת הפעלה - ולפתע המחשב עבד לאט כמו פנטיום 3 ישן קירטע בקושי זז ושוב עבד מהר ושוב קירטע

לחצתי התחל כיבוי הפעל מחדש במסך היה " NO SIGNAL " ובמארז של המחשב היה מתח !

כיביתי את המחשב הדלקתי והפעם עשיתי הפעלה מחדש בלי מאמץ ולא קרה כלום שהפעלתי 3DMARK זה קרה שוב

עשיתי MTEST ל CEON ויצא תקין הבעיה בכרטיס מסך ! OB .

רק ביום ראשון יבדקו את זה ואני תלוי בטכנאים החובבנים של אייבורי מזל שקניתי מחשב בגרושים ולא נסחפתי !

התעקשתי שיבדקו את המחשב לפני שאני הולך שלא יאשימו אותי בגרימת נזק כבר קלטתי עם מי יש לי עסק :pissed:

אני מתלבט אם לשנות את המפרט ל :

לוח P5QPLAM G41 של אזוס או לקחת לוח של גיגה בייט עם ציפסט P31 עם כרטיס פשוט HD4550 ATI .

לוח עם OB פחות טוב מלוח בלי ?איכותי יותר ? כל פעם שהרכבתי לוח עם VGA OB המחשב יצא עגלה אפילו בשימושים משרדיים

לאחי יש לוח אם בלי VGA OB והמחשב שלו מחזיק בלי עין הרע טפו טפו 5 שנים ציפסט VIA ומעבד נורפווד ישן ותותח .

אני משחק בו משחקנם חדשים ברזולוציה 1024X768 וזה עובד מצויין X1550 .

פורסם

G41 של MSI - איכות בנייה ירודה, זוועה זוועה זוועה.

אני במקומך הייתי הולך לאייבורי ודוחף להם את המחשב הזה לתחת, ומבקש החזר כספי.

למה לא ביקשת שירכיבו לך מחשב כאן בפורום?

במידה ואתה הולך לשדרג חלקים,

לך על G31 של ASUS P5KPL-AM/PS.

כרטיס מסך של LEADTEK WINFAST PX9500GT 1024MB יעשה את העבודה.

לגבי הזכרון - חבר שלי הצטער מאוד שרכש ממותג של CEON, תחליף לKINGSTON > הבדל מחיר אינו עצום.

הייתי שוקל לבדוק גם מה שלום הגוף קירור של המעבד.

פורסם
  • מחבר

הגוף קירור BOX הלוח מראה 40 מעלות אבל במאמץ הוא מגיע ל 55

זה גוף קירור זבל שנדפק אחרי 3 חודשים זאת הסדרה הדפוקה מאוורר עם צלעות קירור נמוכות

פורסם

G41 של MSI - איכות בנייה ירודה, זוועה זוועה זוועה.

אני במקומך הייתי הולך לאייבורי ודוחף להם את המחשב הזה לתחת, ומבקש החזר כספי.

למה לא ביקשת שירכיבו לך מחשב כאן בפורום?

במידה ואתה הולך לשדרג חלקים,

לך על G31 של ASUS P5KPL-AM/PS.

כרטיס מסך של LEADTEK WINFAST PX9500GT 1024MB יעשה את העבודה.

לגבי הזכרון - חבר שלי הצטער מאוד שרכש ממותג של CEON, תחליף לKINGSTON > הבדל מחיר אינו עצום.

הייתי שוקל לבדוק גם מה שלום הגוף קירור של המעבד.

אם אתה לא יודע אל תזרוק סתם שטויות לאוויר..

דוד שלי רצה מחשב בזול לפני כחודש ושלחתי אותו לאייבורי, הוא קנה שילוש בדיוק כזה (5300, אותו לוח וזכרון)

הרכבתי לו עליו את ה AC Freezer 7 וביצעתי OC ל 3.5 יציב וקריר (אפשר יותר אבל לא הרגשתי צורך לעלות יותר מזה)

התקנתי WIN 7 והכל פועל מעולה, לא היה תקלה אחת מאז..

כנראה קיבלת לוח עם פגם בייצור, קורה..

תפסיקו להאשים את אייבורי בכל דבר, במחיר הזה אני רוצה לראות מישהו מהפורום מרכיב משהו יותר טוב

ובקשר לזכרון, ממש אין הבדל בין סאון לקינגסטון.. אותו דבר (אותו חרא בעיקרון)

פורסם

אם אתה לא יודע אל תזרוק סתם שטויות לאוויר..

דוד שלי רצה מחשב בזול לפני כחודש ושלחתי אותו לאייבורי, הוא קנה שילוש בדיוק כזה (5300, אותו לוח וזכרון)

הרכבתי לו עליו את ה AC Freezer 7 וביצעתי OC ל 3.5 יציב וקריר (אפשר יותר אבל לא הרגשתי צורך לעלות יותר מזה)

התקנתי WIN 7 והכל פועל מעולה, לא היה תקלה אחת מאז..

כנראה קיבלת לוח עם פגם בייצור, קורה..

תפסיקו להאשים את אייבורי בכל דבר, במחיר הזה אני רוצה לראות מישהו מהפורום מרכיב משהו יותר טוב

ובקשר לזכרון, ממש אין הבדל בין סאון לקינגסטון.. אותו דבר (אותו חרא בעיקרון)

הדיון כאן לא על דוד שלך

בנוגע למעבד לא אגיד מילה רעה, מעבד מצויין בעל יכולות OC נהדרות.

חשבתי שהציעו לפותח הדיון מעבד TRAY וגוף קירור זול ולא טוב.

פורסם
  • מחבר

המחשב זז כמו עגלה ממש התבאסתי

הכרטיס על הלוח X4500 זה זבל זבל זבל זבל זבל !

אם הוא מחזיר אותי ל MSI ו CEON אני מבטל עסקה

אני חייב לציין שהספק כח FSP הוא מעולה שקט שקט שקט לא רע בכלל 70-80% REAL אפקטיבי לא רע ביחס למחיר .

וגם המארז APEX RAIDMAX ממש חמוד .

בתור רהיט בסלון המחשב יכול להיות יפה , אם לא יחליפו לי את הלוח אני אקשט את הסלון עם המארז של אייבורי במקום אגרטל עם פרחים.

פורסם

הדיון כאן לא על דוד שלך

הפוסט שלי היה בגלל ההצהרה (השגוייה) שלך על איכות הבניה ה "זוועה" של הלוח..

[br]פורסם בתאריך: 2.10.2009 בשעה 17:41:59

המחשב זז כמו עגלה ממש התבאסתי

הכרטיס על הלוח X4500 זה זבל זבל זבל זבל זבל !

אם הוא מחזיר אותי ל MSI ו CEON אני מבטל עסקה

הרגע הראיתי לך שהלוח והזכרון זה לא הבעיה כאן..

אם הבעיה היא בכרטיס מסך OB אז אמרתי לך, אולי קיבלת לוח עם פגם בייצור - תבקש לוח חדש או קנה כרטיס מסך חיצוני

פורסם

הפוסט שלי היה בגלל ההצהרה (השגוייה) שלך על איכות הבניה ה "זוועה" של הלוח..

הייתי אומר משהו אבל לא נעים, דוד שלך נפל למלכודת הדבש של IVORY שניסו להפתר מעודפים של MSI.

רוב החנויות לא מתעסקות עם הזבל הזה יותר.

אגב, תקנו אותי אם אני טועה אין על הלוח אם חריץ PCI-E.

פורסם

הרבה שטויות. תפסיקו להכפיש חברות.

הHTPC שבמפרט בצד שלי נרכש באייבורי והורכב על ידי, המחשב עובד נפלא אין לי ולו טענה אחת לאייבורי. בפעם היחידה שהייה לי תקלה עם העינית של כרטיס הטלוויזיה, ניגשתי לסניף הקרוב לביתי והחליפו לי עינית במקום.

הלוח שאתה מדבר עליו הוא אחלה לוח וכרטיס המסך המובנה הוא בסדר גמור ומריץ לי סרטי 720P ו1080P.

הזכרונות של CEON לא כ"כ רעים כמו שעושים מהם ומספקים תיזמון טוב ותמורה טובה מאוד ביחס למחיר.

בסופו של דבר כל זכרונות הVALUE באותה רמה.

פורסם

רגע, רומן גרוס זה לא הטכנאי מחשבים המהולל הזה?

פורסם

רומן גרוס, כשאתה אמרת שאתה קונה מחשב באייבורי

ואנחנו אמרנו לך שיש המלצות למקומות אחרים ואתה לא הקשבת אז...

שא בתוצאות.

פורסם
  • מחבר

זאת הסיבה שקניתי ב 1000 = אייבורי

אבל המחשב זוועה בכל זאת

הזמנתי 2 מחשבים ב 1000 שקל אחד בוטל עם קנס של 100 שקל והשני גם בדרך לביטול .

תכלס כל החלקים אותו חרא אם זה אייבורי או זיג זג או SKYPC הם באים מאותו מקום הבעיה היא השירות והמיחזור של החלקים והקומבינות !

שרציתי לקנות מחשב ב ZIG ZAG 2000 ראיתי שהמחירים שלהם בשמיים , ו SKY PC גם חרטטנים כמו אייבורי הסתכלתי ב ZAP השירות שלהם על הפנים .

כולם אותו מסחרה - בסטה :( , קונים חלקים של מחשב כמו מלפפונים ועגבניות .

כולם רמאים ושקרנים בתחום הזה אפילו היבואן עושה קומבינות מגלגלים תקלות על מישהו אחר בתקווה שהוא לא יגלה / ימצא .

פורסם

זאת הסיבה שקניתי ב 1000 = אייבורי

אבל המחשב זוועה בכל זאת

הזמנתי 2 מחשבים ב 1000 שקל אחד בוטל עם קנס של 100 שקל והשני גם בדרך לביטול .

תכלס כל החלקים אותו חרא אם זה אייבורי או זיג זג או SKYPC הם באים מאותו מקום הבעיה היא השירות והמיחזור של החלקים והקומבינות !

שרציתי לקנות מחשב ב ZIG ZAG 2000 ראיתי שהמחירים שלהם בשמיים , ו SKY PC גם חרטטנים כמו אייבורי הסתכלתי ב ZAP השירות שלהם על הפנים .

כולם אותו מסחרה - בסטה :( , קונים חלקים של מחשב כמו מלפפונים ועגבניות .

כולם רמאים ושקרנים בתחום הזה אפילו היבואן עושה קומבינות מגלגלים תקלות על מישהו אחר בתקווה שהוא לא יגלה / ימצא .

אם הייתי הבעלים של זיגזג שידועה מזה שנים כחנות מספר 1 בארץ בכל מה שקשור לשירות, הייתי שוקל לתבוע אותך.

פורסם
  • מחבר

לפני שאתה תובע אותי תלמד הבנת הנקרא אמרתי שכל החלקים "אותו חרא " = ביטוי , סלנג ... אצל כולם אין הבדל בין חנות אחת לשניה ורשמתי והדגשתי שההבדל זה השירות ! וגילגול של חלקים תקולים ללקוחות אחרים באופן כללי בלי דיבור ישיר על חנות זו או אחרת .

לזיג זג יש שירות מעולה אבל המחירים שלהם יקרים מאוד ואני לא אשלם על לוח שעולה 350 ! - 450 או יותר תיקח מחירים של זיג זג ותיקח מחירים של אייבורי או KSP ותראה את ההבדל והוא משמעותי .

אתה במקרה מטעם זיג זג ? עושה רושם שאתה דואג יותר מדי (:

חשבתי שמנהלים יודעים קרוא וכתוב מסתבר שלא

פורסם

הוצאת דיבה חריפה ביותר:

"תכלס כל החלקים אותו חרא אם זה אייבורי או זיג זג או SKYPC הם באים מאותו מקום הבעיה היא השירות והמיחזור של החלקים והקומבינות !"

אז תלמד אתה הבנת הנקרא או לפחות תלמד להתבטא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים