עבור לתוכן

עזרה עם ביטול כונן דיסקים בלי שיתקין אותו אחרי ריסט

Featured Replies

פורסם

שלום!

יש לי כבר בעיה הרבה זמן שהכונן דיסקים באמצע עבודה במחשב פיתאום נעלם,ומתי שהוא נעלם המחשב ניתקע לאיזה 3 שניות וחוזר,וזה מפריע כי עם אני במשחק זה תוקע אותו,ורק אחרי ריסט למחשב הכונן חוזר,חשבתי על רעיון שאני פשוט יסיר אותו ממנהל התקנים,ומתי שאני יצטרך אותו אני יעשה סרוק שינויים בחומרה ואז זה חוזר,ואחרי שאני מסיר אותו ועושה ריסט הוא חוזר ואני לא רוצה!!! יש שיטה לעשות להגדיר משהוא במחשב שהוא לא יתקין לי תחומרה לבד?? שאני יגיד לו לא להתקין,כי איך שאני מדליק תמשחב הוא אומר לי זוהתה חומרה חדשה והוא מתקין אותו

פורסם

יכול להיות בעיה של כבל רופף/דפוק שמחבר את הכונן, או הכונן עצמו נדפק :bash:

תבדוק את הכונן במחשב אחר או עם כבל מידע(סאטא או IDE) אחר וגם כבל חיבור מולקס אחר

פורסם
  • מחבר

זה לא הבעיה אין לי בעיה עם זה שהוא יעלם,פשוט מתי שהוא נעלם זה תוקע תמחשב לכמה שניות,אין אפשרות לבטל אותו לגמרי ומתי שאני יצטרך אותו אני פשוט יחזיר אותו? כי אני לא משתמש בוא הרבה

פורסם

אני גם לא משתמש בצורב שלי הרבה מדי(צורב משהו בקושי פעם ב3 חודשים :P) ופעם האחרונה ברגע שהייתי מתחיל צריבה מדיה DVD, היה נתקע לשניה, לא מתחיל כלל לצרוב, מפסיק להגיב, ופשוט "נעלם" כאילו מישהו ניתק לי אותו מהמחשב, איתחול היה להזדהות מחדש,

אבל אחרי מס' בדיקות הסתבר שזה היה כבל SATA דפוק, אחרי ההחלפה, צרבתי דיסק DVD והכל היה תקין

אם יש חיבור לקוי בסידירום, המחשב יצטרך איתחול כדי "לזהות" את הסידירום מחדש, עד הפעם הבאה שהתקלה תחזור..

ממליץ לך לשלול תקלת חומרה, ולא לחפש קיצורי דרך בתוכנה(ביטול במע' הפעלה) כי זה לא יוכל לעזור לך יותר מדי ::)

פורסם

Just disable it in the "Device Manager". Right click - > Disable

פורסם

מה הבעיה להחליף כבל SATA? כמה זה כבר עולה, כמה שקלים?

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי למה זה לא יעזור עם אני יחפש שיטות לבטל אותו ממערכת ההפעלה,פשוט אני רק רוצה להסיר אותו ושלא יהיה, ורק מתי שאני יצטרך אני יפעיל אותו

עוד משהוא עם אני עושה עליו במנהל התקנים הפוך ללא זמין זה ניקרה שהוא גם מסיר אותו? כי עם אני עושה הסר התקנה אז הוא נימחק ואחרי ריסט הוא חוזר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים