עבור לתוכן

החלטתי לקנות את 5850 כמה שאלות לגביו

Featured Replies

פורסם

אם יש לך דיון תמשיך אותו שם... יש שם מספיק מומחים שיעזרו :)

• תגובות 31
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אולי תרשום את כל המפרט שלך והתקציב הכללי כדי שנדע עם מה יש לנו עסק?

אם תקנה עכשיו רק כרטיס מסך זה לא יפטור לך במכה את משבר הגיימינג.

אולי עדיף כרגע לקנות כרטיס זול יחסית שיסחב הכל ובעתיד לשדרג במכה כמה רכיבים (ספק,לוח אם, כרטיס).

הכל תלוי בתקציב הכולל שעומד לרשותך.

פורסם
  • מחבר

אולי תרשום את כל המפרט שלך והתקציב הכללי כדי שנדע עם מה יש לנו עסק?

אם תקנה עכשיו רק כרטיס מסך זה לא יפטור לך במכה את משבר הגיימינג.

אולי עדיף כרגע לקנות כרטיס זול יחסית שיסחב הכל ובעתיד לשדרג במכה כמה רכיבים (ספק,לוח אם, כרטיס).

הכל תלוי בתקציב הכולל שעומד לרשותך.

בגדול, אין לי שום בעיה עם המפרט.

Q6600 2.4@3.2

EP35C-DS3R

2G (נוסיף 2)

ספק עדיין לא בחרתי.

HD5850

אני עומד על 1800 (כרטיס + ספק)

פורסם

מישהו יודע גם אם לכרטיס הזה יש בעיה של חימום יתר?על כמה הוא עומד במנוחה ובמאמץ?

אני יודע שרוב מי שקונה זה לא מעניין אותו, פשוט יש לי מארז של אנטק P180 שמבחינת קירור הוא לא משהו... בכל מקרה אני גם לא בדקתי אם הכרטיס מסך יכנס שם למרות שהיה לי פעם מפלצת 8800GTX אז אני מאמין שהוא יכנס ...

פורסם
  • מחבר

ת'אמת אין לי מושג,

המארז שלי EZCOOL H55 נראה לי שהוא די קריר.

פורסם

כדאי לקנות לכרטיס כזה לפחות ספק 550 איכותי, יהיה אפשר להסתדר גם עם ספק חלש מזה כל עוד הוא איכותי ומספק הרבה אמפרים ב 12V אבל ספק קונים להרבה שנים.

לא ציינת תקציב אז זו קצת בעייה, אבל יש היום ב500 ש"ח ספקי 650W שמספקים 52AMP ב 12V שזה מעולה וקנייה טובה לעתיד.

פורסם

ההמלצה שלהם זה ספק עם 2 חיבורי PCIE6PIN כאשר כל אחד מהם מספק 6.5.

ככה שאם לא רוצים להשתמש במתאמים ולסרס מסילות אחרות רצוי מאוד לבדוק על איזה מסילות יושבי הקונקטורים של ה6PIN ואיך הולך הפיצול בין שאר המסילות.

זה מאוד נחמד לקנות ספק עם 52A על 12V, הפיצול של המסילות היעודיות הוא לא פחות חשוב.

פורסם

ברוכים הבאים לשנות ה2000,

בספקים טובים ואיכותיים היום ה12V יושב על מסילה בודדת, הפיצול הוא וירטואלי בלבד. לא תמצא היום הרבה ספקי 650 עם 52AMP ומסילות מפוצלות.

גם הספק שהמלצתי הוא כזה. בכל מקרה זה אכן חשוב וזה אחד הדברים שאני מכניס תחת המושג "ספק איכותי", וזו אחת הסיבות ללמה לקנות כזה (ו HEC TRT זה לא ספק שנחשב ספק איכותי).

ד"א - אפשר להסתדר עם הרבה פחות, זה תלוי בתקציב. לא היתי משקיע היום כסף בפחות מ 550W טוב (יעני 450 טוב או 400 טוב).

פורסם
  • מחבר

אני לא צריך ספק כזה,

בניתי על אנרמקס 500 וואט, הוא מצויין נראאה לי

פורסם

יאללה , פחות דיבורים ויותר מעשים ;D

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3996

זה לא קצת גדול על המערכת הזו? זה לא כאילו יושבים לו שני GTX285 בפנים :o

פורסם

גם המחיר שלו קצת מעורר סימני שאלה, הדגם מתחתיו - חלש הרבה יותר עולה בערך 10 ש"ח פחות באותה החנות, מוזר.

בכל מקרה - מה זה אנרמקס - 500 ? נראה לי שכרגע לימדנו אותך מה חשוב בספקים, חברה ונתון מספרי לא אומר הרבה.

ואל תחשוב מה אתה צריך לכרטיס הזה בלבד, אתה קונה ספק חדש עם כל כרטיס חדש שיוצא ? אם כן, אתה בסוף תפסיד יותר כסף. אם לא - תהיה בטוח שההבדל הגדול במחיר הוא בין ספק טוב ללא טוב ולא העוד קצת בהספק שלו. אתה בסוף תגביל את עצמך בקנייה של כרטיסים עתידיים והבדלי המחיר בין ההספקים המדוברים לא כלכך משמעותיים (כל עוד מדובר על אותה סידרה איכותית).

השאלה היא מה התקציב.

ועל איזה אנרמקס חשבת - תתן דגם, הפרו הוא דגם טוב, רק כיום טיפה יקר לעומת האלטרנטיבות.

פורסם

אולי המחיר תמוהה , אבל אכן מדובר באחד הספקים הטובים בשוק , ועוד במחיר כזה לא הייתי מתלבט בכלל , מה שסוגר גם אופציה לכל קונפיגורציה של כרטיסי מסך / הסופת חומרה בעתיד ...

פורסם

מחיר תמוה לא בא להעיד על זה שהוא מוזר, אלא על זה שאולי אתה חושב שאתה קונה משהו אחד ומקבל בעצם משהו אחר. ואני לא רומז על שום דבר ספציפי אלא על זה שכשהמחיר מוזר שווה לחפור ולברר למה הוא כזה מוזר ומה בדיוק אתה קונה.

סתם דוגמה, אני זוכר בעבר עם טלווזיות LG32 בייבוא מקבילי ומחיר ממש ממש זול לעומת הייבוא הרשמי. בירור מעמיק גילה שהטלווזיות לא בדיוק אותו הדבר, אחת מיוצרת בסין (הזולה) והשנייה בקוריאה (היבוא הרשמי).

אז זה מה שאני אומר - שהמחיר הוא תמוה - צריך לבדוק שזה אכן מה שאתה חושב שזה ולא איזו גירסה צדדית, לראות אם המחירים תואמים את מה שבחו"ל וכדומה.

להמליץ על זה בעיניים עצומות... לא יודע ...

פורסם

אני מבין למה אתה מתכוון , אבל אולי הם פשוט משיגים את הספק בזול , הם מוכרים את הגרסה הכחולה של אותו הספק ב 585 (למרות שבדקתי ב NEWEGG ולא ראיתי שום הבדלים , אולי בשקט , באמת שאין לי מושג ...)

חוץ מזה לא רואה שום סיבה לחשוש עם אחריות של 5 שנים ...

אני בד"כ לא ממליץ על חנות כזו או אחרת אבל ידוע שמדובר בחנות ממולצת , עוד חוסר סיבה לדאגה ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים