עבור לתוכן

מחשב נדלק אך לא עולה - פרטים בפנים...

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב חדש לפני 4 חודשים...

לפני כשבועיים התחילו איתו בעיות בהדלקה..

הבעיה היא כזו: אני לוחץ על הדלק...כל המאווררים והאורות של המחשב נדלקים ללא כל בעיה...הנורה של מעבד חושב דולקת במשך כ5-7 שניות ונכבת לאחר מכן...

המסך מחשב לא נדלק כי לא מקבל אף אות מהמחשב...המאווררים ממשיכים לפעול אך המעבד לא חושב יותר ושום דבר לא זז...יש לציין שגם אין ציפצופים שיש בדר"כ בהדלקת מחשב...

מבחינה פיזית הכל בסדר שום דבר לא שרוף/נפוח...

הבעיה תחילה הייתה בתדירות של מתוך 4 הדלקות זה קרה פעם 1 או פעמיים. כעת אחרי כ20 ניסינות הדלקה אפילו הBIOS לא עולה..

זה מחשב חדש כך שלדעתי זה בעיה או בהגדרות של הBIOS או איזה כבל שלא חובר ע"י החנות...המחשב עדיין באחריות כך שיש לי אפשרות לשלוח אותו למעבדה אבל אני רוצה לשאול אתכם אולי יש פה איזה פתרון פשוט שאני לא רואה..

מפרט בצד.

תודה..

פורסם

2 אפשרויות עיקריות:

א. לוח אם תקול.

ב. ספק כוח תקול.

שלח אותו למעבדה.

פורסם
  • מחבר

לדעתך לא מדובר בבעיה בהגדרות של הBIOS?

בנוסף...האם ניתן לשלוח אותו למעבדה עם דיסק קשיח שעליו יש מידע...כעיקרון אני משתדל לגבות אבל יש מידע שלא הספקתי לצרוב ואי אפשר לצרוב עכשיו כי המחשב לא עולה..

בכל אופן אני לא רוצה לגעת בכבלים בעצמי שלא יגידו שהאחריות פגה בגלל זה..

פורסם

לדעתי זו לא בעייה של הגדרות בביוס.

עדיף לא לשלוח למעבדה דיסק קשיח עם חומר חשוב, אתה יכול לפרק את הדיסק, לחבר למחשב אחר ולהוריד ממנו את החומר הנחוץ.

אם בכל זאת שולחים למעבדה מחשב עם דיסק-קשיח שעליו חומר חשוב, עדיף לעדכן את מנהל המעבדה בנוגע לעניין במעמד המסירה ולוודא שהוא רושם על טופס התיקון שאין לבצע שום פעולות הנוגעות לדיסק הקשיח ללא אישורך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים