עבור לתוכן

עזרה בנייד לסטודנט + תחליף לנייח, 13 אינץ' - עד 7500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

בתקציב 7,500 הלטיטיוד E4300 הוא הטוב מכל האופציות שהועלו. כמה שימוש כבר יש לך בHDMI (לא ביקורת חלילה, פשוט אם השימוש הוא מידי פעם תחנת עגינה תעשה את העבודה מצויין וממילא הרעיון של HDMI זה להתחבר למקור חיצוני שאין אותו ברכבת ?!)

מאיזה חנות את רוכשת ?

לגבי האסוס- הוא מחשב צרכני עם מסך משתקף במשקל של 2 ק"ג, יש לו לא מעט יציאות וצריך לראות את המפרט הספציפי. הXPS עדיף עליו ברוב המובנים. הייתי

מציע את את הדעת על עניין האחריות (לינק לחנות שראית בה את האסוס ואת דל).

הערה: למחשבים צרכנים בד"כ (יש מספר חריגים) אין חיי סוללה מרשימים. 3 שעות זו תוצאה יפה. למחשבים עסקיים כמעט תמיד חיי סוללה טובים יותר.

דגמים חדשים יוצאים כל יום, אם תמתיני, עד שתקני נייד יהיו לך נכדים. קונים מחשב כשצריכים, אני ממליץ להמתין רק אם מדובר רגע לפני השקת דגם שבכל מקרה אמור להיות בסוף הרבעון הראשון של 2010.

• תגובות 80
  • צפיות 7.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אחלה, אז בשורה תחתונה...

נניח שהתקציב הוא איזור 6 ולא 7 וחצי לקראת השמונה (סתם כדי להוריד את ה-3400 מהדיון),

ממליצים את ה-Vostro 1320 או הstudio XPS 13(יקר יותר, האם שווה בביצועים את הפער)?

ד"א, חבר המליץ לי על Lenovo SL-300, האם הוא בכלל בסדר גודל של הנ"ל מבחינת ביצועים ואיכות?

פורסם

צרף מפרטים ספצפיים. באופן כללי לצרכים שציינת, אני הייתי מעדיף את הווסטרו. אבל לא הצלחתי להבין מה ממש חשוב ומה לא, כי לXPS אין מסך מאט, אותו ביקשת

ואתה עדיין מעוניין..וכהנה וכהנה, אז תחליט.

שוב אני מעלה את הE6400, שלמעשה עונה כמעט על דהרישות במחיר ממש זול 6,100 ואולי אפשר למצוא זול יותר

http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e6400-p86-nvd.htm

לשיקולך

פורסם

אני גם יורדת מה-E4300

עם שדרוג ל-4 ג'יגה זיכרון ל-320 ג'יגה דיסק מהירות 7200

אני מגיעה ל-7.5 וזה בלי עמדת עגינה.... עמדת עגינה זה עוד איזה 700 שקל לפחות וזה כבר יקר מידי.... :-\

על ה-E6400 אני מוותרת בינתיים אני מעדיפה גודל 13.3"

בחזרה ל-XPS (קשה לי כל כך לרדת ממנו) כמה הוא שוקל בפועל? וכמה הוא מחזיק עם סוללת 6 תאים?

נתפסתי עליוחזק ורק הקטע של הבטרייה והחום ביאס אותי....

ב-XPS עם מעבד P8600 וכל התוספות של זיכרון ודיסק אני מגיעה לטיפונת פחות מ-7k...

את המחירים הנ"ל אגב, בדקתי בנטבוק קלאב לא ראיתי חנות זולה יותר בכל הקשור לדל, ועוד שמוכרת ללא מע"ה.

חבר של המשפחה שבעובד בתחום הציע לי לפטופ של טושיבה - Satellite U500-10N

עם מעבד P7350

http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/product/Satellite-U500-10N/1070117/

(אם הדף לא עולה תרפרשו והוא יעלה בפעם השניה... משום מה אצלי זה ככה)

הוא הציע אותו ב-6k אבל תכלס אני יוכל להוריד אותו טיפונת....

מישו מכיר?

וואי זה נהיה שירשור חפירה אבל תודה לכולם על התשובות!! :)

פורסם

טוב, היום בדקתי במקרה את התחנת עגינה של דל ולדגם E-PORT (יש גם EPORT PLUS) אין יציאת HDMI, לידיעתכם. בארץ התחנת היקרה יותר מגיעה ל1200 ש"ח ומעלה - ארה"ב 200$ (בלי קופון).

השדרוגים דרך החנויות בד"כ די יקרים. ה-XPS הוא מחשב טוב. אני לא מכיר את הטושיבה.

בקיצור- אם את מעוניינת להקשיב, הנה לך הצעה משתלמת (לקרוא את המפרט, המחשב מושלם):

1.כנסי ללינק למערכת המפורטת מטה. (dell outlet- מחשבים שהוחזרו ע"י הלקוח תוך 21 יום או שבוטלו לאחר שהמערכת הורכבה).

2. סמני את המחשב שהצעתי- יש קופון 15% הנחה עד למחר! K3T8F0PV$VBS94

http://outlet.us.dell.com/ARBOnlineSales/topics/global.aspx/arb/online/en/InventorySearch?c=us&cs=28&l=en&s=dfb

3. לאחר שסימנת תתקשרי- למספר באתר- ותשאלי מה ניתן לעשות עם המחיר- ראיתי בלא מעט פוסטים בNOEBOOKREVIEW- של אנשים שהורידו

סכומים משמעותיים ממערכות כך.

4. תוסיפי לעגלה- 1209$ + 99$ אחריות - פחות 15% + 199 (התחנה הזולה יותר לא משתלמת לייבוא)= 1311$

5. יש מספר אתרי שילוח- אני מכיר את מאסטופ- זה יעלה כולל מע"מ בסביבות ה-250$ ובואי נניח 300$ = 1611$

5. המחשב יגיע תוך שבוע, שבוע וחצי- העלות בשקלים- 6,025 ש"ח. אם תרצי תוסיפי חריטה או מקלדת חדשה (150-400ש"ח).

6. יש לך אחריות 3 שנים באתר הלקוח.

7. עכשיו תקראי את הסטיקי של הייבוא ותחליטי- אין הצעה טובה מזו, אני מבטיח לך.

Latitude E4300

(System Identifier: 0971M9DV)

Latitude E4300 Laptop: Intel Core 2 Duo SP9600 (2.53GHz) w/Latitude ON ready

Genuine Windows Vista Business

System Price : $1,209.00

--------------------------------------------------------------------------------

Operating System

Genuine Windows Vista Business

--------------------------------------------------------------------------------

Memory

4 GB DDR3 SDRAM 1066MHz (2 DIMMs)

Hard Disk Drive

128 GB Solid State Hard Drive, 2.5

Video

Mobile Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD

Network Interface Card

Intel WiFi Link 5300 802.11a/g/n Draft Mini Card

Media Bay

8X DVD +/- RW w/dbl layer write capability

Hardware Upgrade

6 Cell Primary Battery

Back-lit Keyboard

65W AC Adapter

No Fingerprint Reader

125V Power Cord

Software Upgrade

Latitude On Reader

Windows Live

NO Intel vPro Secure Advanced Hardware Enabled Systems Management

Web Camera

Integrated Webcam

Certified Refurbished

Certified Refurbished

Laptop Screen

13.3 inch Wide Screen WXGA WLED Laptop Screen for Latitude ON

Base

Latitude E4300 Laptop: Intel Core 2 Duo SP9600 (2.53GHz) w/Latitude ON ready

Bluetooth Wireless

Bluetooth Wireless Card 365

System Color

Brushed Metal Black

פורסם

תודה על ההצעה

ונכון זה משתלם אבל אני ממש רוצה יציאת HDMI

ב-e-port plus יש אומנם DVI אבל לא בא לי גם עמדת עגינה ואז בנוסף גם כבל/מתאם במחיר מטורף שממיר בין DVI ל-HDMI

אני בנאדם שנמאס לו מהר מדברים במיוחד אם מדובר בדברים שהתפשרתי עליהם....

אני לא רוצה לקנות מחשב יקר ועוד שנתיים אני יחפש חדש (כמו הנוכחי שלי שאפילו לא בן שנתיים!)

אם אני כבר מוציאה כ-7k על מחשב שזה לא קצת אני רוצה בדיוק את מה שאני מחפשת...

אולי momer יהיה מעוניין בהצעה :)

פורסם

טוב, אז את בעצם רוצה HDMI ושיהיה לידו גם מחשב ?!! אני לא מבין עלמה את מדברת, את ממש לא מתפשרת (אפשר לחשוב שDVI וDP לא מוציאות כלום...

לפעמים אני לא מבין אנשים- מודה, מוציאים אלפי שקלים ולבסוף נתקעים על דברים כלכך זניחים).

אלו היציאות של E-PORT PLUS

VGA / 2 x DVI / 2 x Display Ports / Serial / Parallel / 2 x PS/2 / 5 x USB / 1 x eSATA/USB port

פורסם

טוב גרמת לי להתלבט עכשיו!! ???

עד כמה דיסק SSD משפיע על משקל ביצועים רעש חום וכו'?

פשוט 128 זה דיי פצפון ולמרות שיש לי חצי טרה חיצוני אני רוצה דיסק גדול....

קיים אותו מחשב רק עם HD רגיל של 250 ג'יגה מהירות 7200

מעבד דרגה מתחת - SP9400 2.40GHz

ה-200 דולר בלחץ האלה שווים את ההבדל?

ובוודאות האחריות באתר הלקוח? הזמנתי מבעבר מאתר דל אבל עם האחריות הבסיסית שמגיעה,

אומנם עד עכשיו לא השתמשתי בה, אבל הבנתי שיש בעיות עם זה....[br]פורסם בתאריך: 14.10.2009 בשעה 14:38:41

ואני יודעת שאני לא מתפשרת

שונאת להתפשר.....

זאת הסיבה שלוקח לי כל כך הרבה זמן לקנות מחשב......

פורסם

ב-e-port plus יש אומנם DVI אבל לא בא לי גם עמדת עגינה ואז בנוסף גם כבל/מתאם במחיר מטורף שממיר בין DVI ל-HDMI

ספציפית HDMI-DVI זה מתאם פשוט להחריד שעולה כ-$5.

לפעמים אני לא מבין אנשים- מודה, מוציאים אלפי שקלים ולבסוף נתקעים על דברים כלכך זניחים).

מה זניח ומה לא - תלוי בבן-אדם ובשימושים. אני אתן לך דוגמה: נגיד שאתה רוצה להשתמש במחשב הנייד כתחנת מולטימדיה ניידת, להצגת סרטים, ובין היתר אתה רוצה להיות מסוגל לחבר אותו לטלוויזיה בסלון, ובחדר-שינה, ואצל חברים. במקרה זה קיום של יציאת HDMI על גוף הנייד עצמו הופך לקריטי, כי הרי לא תסחוב לכל מקום את תחנת העגינה (שב-90% מהמקרים נמצא על שולחן העבודה הראשי, מחובר למסך מחשב ששם כנראה אין שום חשיבות ל-HDMI, כי לכל מסך יש DVI גם ככה).

עד כמה דיסק SSD משפיע על משקל ביצועים רעש חום וכו'?

SSD עשוי להשפיע בצורה מורגשת על ביצועים בעבודה שוטפת - העלאת מערכת ההפעלה, טעינת תוכנות - כל מיני דברים שעבורם חשובה מהירות התגובה של הכונן, ופחות מהירות ההעתקה המקסימלית שהוא מגיע אליה (גם שם יש יתרון ל-SSD לרוב, אבל קטן יותר). השפעה על דברים כמו משקל/חום/רעש היא די זניחה.

פורסם

חלילה שלא ישתמע מדברי שאני תוקף או מחליט עבור אחר. אבל לאור הדרישות שהועלו, שדי סותרות ובמגבלת התקציב, HDMI אינו רכיב חיוני ולכן זה נראה שלהפיל מערכת מצוינת רק בשל כך, זה שיקול שאינו בעל חשיבות גדולה. כך לפחות התרשמתי, אם טעיתי קבלי את התנצלותי, אני מתכוון לטובץ

פורסם

אני ממש לא נעלבת אל תדאג :)

להפך אני ממש שוקלת את ההצעות שכתבת פה

ואני יודעת שיש לי המון דרישות שקשה למצוא את השילוב שלהם יחד:

מחשב קטן קל חזק מאוד שכולל HDMI ובנוסף כי אחרי הכל אני בת - שגם שייראה טוב....

אם לא היה כל כך קשה למצוא את כל הדרישות הללו יחד

אני משערת שהייתי מוצאת מזמן מחשב ולא חופרת לכם שעות פה בפורום..... :)

בחזרה לעניין

לוותר לגמרי על ה-XPS? הוא ממש כבד ובאמת טוחן תסוללה בגלל כל הקטע של ה-nvidia?

נכון אני כל הזמן חוזרת אחורה אליו, כי הוא היחיד שבגדול עונה על כל הדרישות......

לגבי ה-e4300 קצת ספונטני לי מידי החלטה מהיום להיום

ומזה הקופון הזה, שלך אישית מקניה קודמת? או שהוא יוצא אחת לתקופה?

בתוקף עד מחר הכוונה שגם מחר עדיין ניתן להזמין ממנו? או היום ב-12 בלילה התוקף שלו יפוג?

(וסליחה אם יצאתי צעירה בשאלה הזאת...)

פורסם

בואי תפרטי בבקשה בפעם האחרונה מהם השימושים לרבות יציאת HDMI או יציאה אחרת. פרטי ככל שאת יכולה ואני מבטיח שנמצא מועמדים ראויים.

פורסם

טוב דבר ראשון שאני אוכל להתנייד איתו - קל וחיי סוללה טובים

עדיפות למסך 13.3" לא אכפת לי גם 12.1", ואם יש מחשב שיענה באמת על הכל ויהיה קל אז גם 14.1" למרות שזה עדיפות אחרונה

עדיפות למסך מאט, אבל בקטע הזה אני אתפשר

ציינתי בהודעה הראשונה שלי, שהמחשב הנוכחי שלי עם מעבד T7200 מהירות 2.0Ghz אם אני לא טועה,

לכן אני לא רוצה בפירוש מעבד פחות טוב ממנו, ואני מעדיפה את סדרת מעבדי P או SP

זיכרון 3-4GB עדיפות ל-DDR3 (שבאמת זה מתוך חמדנות אני אסתפק גם ב-DDR2)

אני רוצה בכוונה מחשב חזק, גם כי אני מריצה עליו מכונות וירטואליות למטרות עבודה ולימודים

וגם כי בעתיד הקרוב והרחוק הוא ישמש אותי בטח לפיתוח (לימודי מדעי המחשב...)

שאר השימושים זה כל הרגילים - מוזיקה סרטים אינטרנט בלה בלה....

HD - אני מעדיפה 320GB 7200RPM אבל גם פה אני אתפשר גם במהירות גם בגודל,

אבל לא להתפשר יותר מידי יש לי בבית 120 שכמעט מלא ועוד חצי טרה חיצוני שגם הוא בערך 80% מלא....

כרטיס מסך - לא חשוב במיוחד, לא משחקת משחקים שדורשים אפקטים מיוחדים

מערכת הפעלה - מעדיפה בלי אם לא בקטנה

יציאות - מה שחשוב לי תכלס זה HDMI ולפחות 2 USB ברור שעדיף יותר

תוספות - תמיד נחמד מצלמה, שלט, bluetooth, קורא כרטיסים וכו'

מקלדת - אם אפשר שיהיה גישה ל-end, home וכאלה בלי ללחוץ גם על function

צורב DVD

אחריות - תאמת עד היום לא השתמשתי בחיים באחריות אז כנראה אני לא יודעת להעריך את זה,

כי זה הכי פחות מעניין אותי, אבל אני משערת שנחמד שיהיה כמה שיותר ומאתר הלקוח אם כבר...

זה בגדול כמו הדרישות momer אני כמעט לא רואה הבדל

מחירים בטווח ה-6-7k

חיחיחי מספיק פירוט? :)

פורסם

אם את מוכנה לחיות עם 2.2 2.4ק"ג- בלב שלם אני אומר לך לכי על E6400. הוא הנייד היחידי שעונה על כל הדרישות, ויפה (בניגוד ללנובו).יש לו מסך מאט, 3 יציאות USB + EASTA/US, HDMI, DP, רזולוציה גבוהה (1440X900), איכות בניה מעולה, חיי סוללה מעולים, מקלדת נוחה (יש גם מוארת, כמו בE4300). הוא זול יותר מE4300.

אם את רוצה נייד מתחת ל2 ק"ג- את צריכה להבין שבד"כ יש מחיר בביצועים או ביציאות או בכונן DVD שחסר (או בשילוב). הדבר נכון במיוחד לגבי 12.1 שלמיטב ידעתי אין כיום מעבדים מעל 2GHZ בהם.

בדקתי את הדגמים המוכרים והטובים (אישית, ביקורות וקריאה):

שללתי סוני- בגלל מחיר (לדעתי זה המחשב הכי טוב בקטוגוריה Z- ממש ממש יקר אל תנסי- 1700$ התחלתי בארה"ב).

שללתי לנובו- מעבדים חלשים בדגמים 13" 12" ובגדול אני חושב שהם ממש מכוערים.

נשלל HP (Voodoo) Envy 13- מעבד חלש.

נותרנו עם DELL וAPPLE:

LATITUDE E4300- פרטתי, אין HDMI ואת תצטרכי תחנת עגינה וממיר DVI-HDMI.

xps studio- מחשב צרכני טוב, ביצועים טובים, כרטיס מסך ויציאות רבות, חיי סוללה גרועים, התחממות, ומשקל 2.3 ק"ג.

מקבוק פרו 13"- בסיסי בכמעט 7,000 ש"ח- מחשב מצויין, שוקל מעל 2 ק"ג, יש מיני דיספלי פורט (צריך מתאם לדיספלי פורט)- מה דעתך על אפל ?

התאמצתי, חיפשתי אם מישהו יוכל להוסיף זה יהיה נחמד.

פורסם

בלי לקרוא את כל הנושא...

אם את חוששת מהחימום של הXPS, אולי את יכולה לחשוב בכיוון של HP DV3.

אותם מאפיינים, מעבד קצת חלש יותר, חיי סוללה של 3-3.5+ שעות, יציאת HDMI ואפילו חסכת 2000 ש"ח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים