עבור לתוכן

איזה ראווטר זול כדאי לקנות? 3 מחשבים נייחים, 2-3 ניידים, 2 כף יד, בית 2 קומות

Featured Replies

פורסם

שלום, כרגע יש לי בבית ראווטר חוטי שמחובר ל4 מחשבים (3 רגילים ואחד נייד שלא זז אבל ישמח לוותר על כבל)

קניתי לפני כמה ימים EeePC ואני לפעמים רוצה לעבוד איתו במקביל למחשב הרגיל, אבל אני לא יכול כי לראווטר אין עוד יציאה, ואי אפשר להתנחל לשכנים על הרשת האלחוטית כי אני בקומה השנייה של הדירה שהיא גם האחרונה בבניין והבניין עצמו גם גבוהה מכל הבניינים מסביב, ככה שאני רחוק מדיי מכל רשת אפשרית.

ויש גם מחשב כף יד וטלפון עם wifi שיהיה נחמד מאוד אם יהיה אפשר לגלוש מהם ויש גם מחשב שעובד עם אורנג' (מהעבודה) של אבא שלי שבטח יעדיף גם את הwifi.

הראווטר ממוקם למטה ליד הממ"ד ושהדלת פלדה שלו פתוחה אז הוא חוסם את הראווטר, האם יש צורך להזיז את הראווטר למיקום חדש בשביל האלחוטי או שזה לא יפריע?

ועכשיו לשאלה המרכזית, איזה ראווטר הכי זול כדאי לקנות שיהיה לו קליטה ל2 קומות ברמת קליטה בינונית לפחות, שיהיו לו לפחות 3 יציאות חוטיות, אבל עדיף 4 או אפילו 5, ושיוכל לעבוד עם כמה מכשירים אלחוטיים בלי לקרוס... בסך הכל כל מה שצריך זה ראווטר אמין שאני לא יצטרך לרדת אילו ולעשות לו ריסט כל הזמן ושיהיה אפשר להעביר בו פורטים.. (אם כי אני ישמח לראווטר שיאפשר לי להגביל את מהירות האינטרנט לכל המחשבים חוץ משלי, אם קיים כזה דבר :cool2:)

ובקשר ל N או G, מה אני צריך? רק לEeePC יש N לפי דעתי, השאר כנראה G, אני לא בטוח בזה.

2 התקנים יעבדו טוב לכל המכשירים או שאני חייב G?

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים