עבור לתוכן

כרטיס מסך מתחמם(?)

Featured Replies

פורסם

שלום,

המחשב שלי יחסית חדש (שנתיים שלוש). כרטיס מסך Geforce 8600GTS coolpipe. אם אתם רוצים אני אפרסם את המפרט המלא.

היום בבוקר, כאשר הדלקתי את המחשב - המאווררים פעלו, אך המסך, המקלדת העכבר וכל שאר הדברים שמחוברים למחשב לא עבדו.

אחרי כמה דקות שניסיתי להבין מה השתבש (כי זכור לי שזה קרה בעבר והסתדר לבד), הבנתי שאולי אחד הרכיבים מתחמם או משהו כזה.

פתחתי את המחשב ולא זיהיתי רכיב שהוא חם יתר על המידה. יש לי 3 מאווררי מארז שעושים עבודה טובה.

אחר כך שמתי לב שצלעות הקירור של כרטיס המסך ממש חמות, אני לא יודע אם זה לא נורמלי כי אין לי למה להשוות. יש לכרטיס מסך גם צינור כלשהו שהוא חלק מהקירור אבל אני מעדיף לא לגעת בו כדי לא לגרום נזק.

השאלה שלי - האם יש צורך במעבדה? האם יש חשש לנזק בלתי הפיך אם אני אמשיך להשתמש? האם תוכלו לתת לי אינדיקציה או מדד כלשהו לפיו אני יכול לאבחן בעצמי בעיה.

כרגע אני משתמש במחשב, והשתמשתי בתוכנת everst לבדוק טמפ'; רק הטמפ' של הHD מופיעה: 38 מעלות צלזיוס.

(אודה לכם אם התשובה תהיה מהירה, כי אם זה צריך מעבדה אני לא רוצה שהמחשב ישאר שם לסוף השבוע)(לא הצלחתי למצוא פוסטים קודמים שעונים על השאלה שלי.)

פורסם

מה המפרט המלא? (בדגש על הספק).

אם לא הצלחת לראות טמפרטורה באוורסט נסה את PC WIZARD.ר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים