עבור לתוכן

מתחדש בדיסק קשיח וכונן, יש המלצות?

Featured Replies

פורסם

אז קודם כל: לפני שנתיים קניתי מחשב חדש ובהמלצה של מישהוא פה מהפורומים רכשתי את המחשב עם הכונן Lite-On LH-20A1P. מההתחלה הכונן לא קרא חצי מהדיסיקם ויותר גרוע מזה לא קרא כמעט אף דיסק לצריבה. בנוסף לצרה הזאת הוא הפסיק להיפתח אחרי חצי שנה וכדי לפתוח אותו צריך ללחוץ מאה פעמים ואלי בפעם המאה ואחת הוא מסכים להיפתח. ולסיכום, כונן זוועתי!!

אז רציתי לדעת אם יש לכם המלצה על צורב DVD טוב שלא יעשה בעיות?

דבר שני, רציתי לדעת אם יש איזה נפח סטנדרטי שממולץ לקנות בגלל עלות/תועלת? אני אשמח להמלצות ספציפיות. הסתכלתי במפרטים מומלצים וראיתי שבחלק יש כונני 1TB, בתכלס עכשיו זה נשמע לי הרבה מאוד מקום אבל אני בטוח שאני אמצא איך לנצל אותו... ושוב השאלה היא אם מבחינת עלות/תעולת 1TB שווה?

בקשר לתקציב. אני לא מחפש להתפרע או משהוא. רק כונן שיעבוד טוב ויחיזק יותר מחצי שנה ודיסק קשיח שלא ישרף או יחליט להתפרע (לצערי כבר קרה לי פעם..).

ובהגדרה: 750 ש"ח.

תודה רבה מראש!

רגב.

פורסם

יש לך סטיקי כוננים קשיחים ושם כוננים מומלצים, ויש סטיקי צורבים מומלצים.

בנוגע לנפחים, יש משתלמים יותר ויש משתלמים פחות. 500GB זה המינימום לדעתי ולאחר כך 1TB. לפעמים אם מוצאים במחיר שקרוב למחיר של 500GB אז גם 640GB דיי משתלמים. למשל 340 שקלים זה ממש ממש לא מחיר שווה ל-640GB כי עוד 60 שקלים וקונים 1TB.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה. יש לי עוד שאלה קטנה:

יש לי במחשב הישן כונן של LG ואני מאוד מרוצה ממנו, אז אני מתפתה לקחת LG GSA-H62N אבל רציתי לדעת אם יש בינו ובין ה-Sony Optiarc AD-7240S הבדל משמעותי?

דרך אגב, שניהם הכוננים באים עם כבל SATA, נכון? כי אין לי עוד כבלים...

ונראה לי שאני אלך על Seagate 1000GB ST31000528AS זה באמת מציאה 1TB במחיר של 400 שקל. אני זוכר שכשקניתי את המחשב חשבתי לקנות 320GB וזה עלה 500 שקל...

תודה.

רגב.

פורסם
  • מחבר

אז נראה לי שאני אלך עם האהבה ל-LG, מעדיף לא לנסות את מזלי עם Sony..

זה טיפה בעייתי אם ככה. אם אני אנקה גם דיסק קשיח וגם צורב לא יהיו לי מספיק כבלים. יש לי כבל SATA רזרבי, אבל מאיפה אני אשיג כבל נוסף?

יכול להיות שעם הדיסק הקשיח מגיע כבל?

פורסם

אין כלל ברזל שמגיע או לא מגיע, חלק מהחנויות נותנות יחד עם הכונן הקשיח/האופטי.. תבקש ואני מאמין שיתנו לך.

פורסם
  • מחבר

חחח... סבבה. תודה רבה על העזרה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים