עבור לתוכן

שאלות/התייעצות לגבי WIN 64 Bit, זיכרון מעל 3GB...

Featured Replies

פורסם

לוח אם: GA-EP45-DS3L

http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2844

מעבד: Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz

ספק: HEC HEC500TDTF ATX12V 500 Watt Power Supply

כרטיס מסך: ASUS HD 4870 DK 1GB

http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=KHXbfBCo7bXr3ohF

כרגע יש לי זיכרון של 2GB מהירות 667

אני חושב להוסיף עוד 4GB אבל אני מתלבט בעניין,

אם אני עושה את זה אצטרך לעבור למערכת הפעלה של 64Bit, פה אני חושש רק בגלל התוכנות וכל העניין הזה, אבל בטח אמצא תחליף...

ובקשר למהירות, קראתי בנעוץ "שאלות נפוצות" בקשר לזה שאם מוסיפים זיכרון במהירות גבוהה אז הוא ירד למהירות הנמוכה של אחד הזיכרונות.

האם העניין של מהירות הזיכרון ממש קריטי וארגיש את זה בביצועים? אם כן, לקנות 6GB באותה מהירות וזהו או לקנות זכרונות בודדים של 2GB במהירות של 667? לא נראה משתלם.

* בכלל, יש לי מה לעשות עם יותר מ-2GB? יעזור במשהו?

פורסם

אתה לא צריך 6GB (אם אתה עורך וידאו או סאונד וכו אז זה יעזור אבל אני לא חושב שזה העניין איתך)

4GB יהיה מעל ומעבר, תקנה 2GB נוספים הכי זולים שתמצא.. לא תרגיש כ"כ הבדל בין 667 ל 800 או אפילו 1066 (תלוי מה השימושים)

ובקשר ל Win 7 64Bit, אל תדאג כי מע' הפעלה כזאת יודעת לזהות ולעבוד גם עם תוכנה ב 32Bit אז כל התוכנות יעבדו לך כמו מקודם..

פורסם

לא מדויק שכל 2GB הכי זולים שתמצא יעבדו עם הזיכרונות הקיימים, צריך לקנות זיכרונות עם תיזמונים עיקריים זהים.

ישנם דברים שכן עובדים מהר יותר בWIN 7 64BIT מעצם הרעיון שיותר יושב על הRAM במקום על בCACHE על הקשיח.

תוכנות 32BIT בהחלט עובדות מצויין.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות, עזרתם.

יש לכם זכרונות להמליץ לי של 4 או 2GB שיהיו זולים? עדיף מ-KSP

* שמעתי שאם אני שם שלושה זכרונות אז זה שובע מערך DUAL.

תוספת הביצועים של ה-DUAL משמעותית או שאין בעיה לוותר עליה?

פורסם

אילו זיכרונות יש לך כרגע?

לגבי DC- אין בעיה לוותר על זה אבל אם אפשר לנצל את זה בלי לשלם יותר אז למה לא.

פורסם
  • מחבר
294m45h.jpg
פורסם

שכחתי לחלוטין מהנקודה המרכזית של 'האם לשימושים שלך אתה בכלל צריך להוסיף'.

לדעתי במערכת XP 32bit אין צורך ביותר מ-2GB לשימושים ממוצעים. מבחינת מהירות, לא יהיה הבדל גדול בין 667 מגה-הרץ ל-800 מגה-הרץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים