עבור לתוכן

התיעצות לגבי קניית דיסקים לצריבה .

Featured Replies

פורסם

אני צריך דיסקיים דואל ליר לצריבה לאקסבוקס .

עכשיו מצאתיי דיסקיים דואל ליר DUAL LYAR לצריבה לאקסבוקס אבל הם חברה Silver line והם 8X 8.5GB

האם כדאי לרכוש ?

פורסם

לא, דיסקים זולים ולא איכותיים.

תשקיע ותקנה דיסקים איכותיים שלא תקנה סתם פעמיים.

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת לא איכותי ?

כשאני אצרוב עליו הצריבה תימחק הוא ימחק או מה ?

שנית כאלה צריך בשביל האקסבוקס או לא ? ?

פורסם

יש מדיות יותר איכותיות וכדאיות, אבל זה גם תלוי בשימושים. אם אתה לא מצפה שהמידע יחזיק יותר מידי זמן אז גם המדיות הזולות יעשו את העבודה.

מבחינת איכות, על מה זה יכול להשפיע- קודם כל יש להבין את הבסיס של כונן אופטי ומדיה וכיצד הם פועלים, הייתי מציע שתגגל את הנושא ותקרא קצת. מדיה איכותית היא עדיין איכותית אבל היא לאו דווקא בפועל ברת אותה איכות בשני כוננים שונים, כונן איכותי ידע להתמודד בצורה הטובה עם כמה שיותר מדיות. עד כמה שהצורב יהיה איכותי המדיה עשויה בתדירות נדירה להיות בלתי קריאה או קריאה באופן חלקי מיד לאחר הצריבה, בתדירות פחות נדירה להיות לפחות בלתי קריאה באופן חלקי בכוננים שונים, אורך החיים שלה עלול להיות קצר יותר - ומכך לא משתמע שהמדיה תתפוצץ אלא שוב- שהיא תהפוך לבלתי קריאה לחלוטין או באופן חלקי. 'באופן חלקי' זה לא אומר שחצי מדיה תהיה תקינה וחצי לא, אלא בפרופורציות הרבה יותר קטנות, ה-ר-ב-ה יותר כך שניתן למדוד את האיכות רק עם תוכנה המיועדת לכך. בדיקת התוכן לפני ואחרי שנכתב על המדיה, מעין קלט ופלט.

בכל מקרה אני לא חושב שכוננים אופטיים עדיפים על כוננים קשיחים בגיבוי, מבחינת נפח:מחיר הכונן הקשיח הרבה יותר עדיף וכמובן שתמיד כדאי לשמור 2 עותקים.

אם גיבוי וחשיבות המידע אינם המטרה אז הרי שלאיכות המדיה חשיבות הרבה יותר נמוכה.

לגבי הקונסולה, אני מצטער אך אין לי כזו קונסולה והקונסולה האחרונה שהייתה ברשותי הייתה Sega Genesis.. אז אולי תשאל בפורום קונסולות.

פורסם
  • מחבר

בסדר.

אז אני יכול לצרוב על הדיסקים .

אני צוןרבב לאקסבוקס דיסקים זה טוב לאקסבבוקס ? .

כי אני כבר קניתי . :kopfpatsch:

פורסם

לגבי הקונסולה, אני מצטער אך אין לי כזו קונסולה והקונסולה האחרונה שהייתה ברשותי הייתה Sega Genesis.. אז אולי תשאל בפורום קונסולות.

פורסם

מצטער לאכזב אותך.והבעיה אפילו לא באמינות המידע, אלא בקונסולה שלך.חבל על העינית שלה .תקנה DL של וורבטים (או של חברה נורמלית אחרת).

פורסם
  • מחבר

וה SILVER LINE לא חברה נורמאלית ?

תביאו לי חברות נורמאליות .

פורסם

לא.חברת מדבקה.אתה יכול לבדוק לפי מדיה קוד מי היצרן האמיתי של הדיסק.

שמות של חברות נורמלית (שעולות בראש שלי) שיש דיסקים שלהם בארץ TDK,RITEK אך עדיף וורבטים.יש לך 50 אחוז על החבילה השניה באופיס דיפו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים