עבור לתוכן

ATI ו NVIDIA עובדים יחד .

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן לעשות שילוב של זוג 4890 + 9800GT לפיזיקס אז החדשות על המוד מעולות :)

פורסם

רק מומלץ שמשהו יבדוק פה משחקים כי שמעתי באיזו תגובה (בודדת, יש לציין) שהמוד איפשר האצה ב-fluidmark ו-UT3 אבל ב-batman

זה עדיין רץ לבנאדם על ה-CPU. אז lanzar קשה לי להמליץ לך על הפתרון הזה רק כי הוא לא רשמי.

אתה תהיה תלוי בשגעונות של אנוידיה ובהאקרים שיעדכנו את המוד במידת הצורך.

כמובן שאם כבר יש לך את ה-9800gt או כרטיס אנוידיה אחר, אין סיבה שלא תשתמש בו או לפחות תנסה.

אבל תחשוב פעמיים אם אתה רוכש אחד חדש במיוחד בשביל זה... (אני יודע שאתה תקנה בכל מקרה, רק מעביר מסר לאחרים :) )

בקיצור, שמשהו יריץ בדיקות ?

almonime, בקטנה, כולנו מפספסים פה ושם :P

פורסם
  • מחבר

אני צריך רק לבדוק שהספק שלי מסוגל להחזיק את הכרטיס הנוסף כרגע לאחר שדרוג של כרטיס המסך ואם כן אני אתחיל להריץ את הבדיקות במשחקים... חבל פשוט להעמיס עליו יותר מידי ולסכן את המערכת....

יש למישהו מושג כמה הספק צריך 8800GTS 320MB כשהוא עושה רק פיזיקה??

פורסם

אני לא כולכך זוכר אבל אני חושב שהCORE בלבד מבצע את חישובי הפיזיקס ולא בשילוב עם הMEMORY מה שמוריד את

צריכת החשמל.

פורסם

שוחרר סרטון שמוכיח \ מציג איך פועל השילוב על הדריבר האחרון 191.07.. נראה שהכל עובד, כולל Batman

http://physxinfo.com/news/462/physx-hybrid-setup-video-proof-hd5870-8800gt/

+ קישור לעצומה Returning PhysX to Nvidia customers

Lanzar, יש לך אור ירוק לבינתיים :)

פורסם
  • מחבר

מעניין באיזה ספק הם השתמשו??

פורסם

רק בשביל הבנה כללית, בשביל להריץ CF+8800GT אני צריך 3 לוח אם עם 3 PCI X16?

פורסם
  • מחבר

חייב 3 סלוטים

אפשר להסתפק גם ב X8 / X4 אבל אז הביצועים יורדים כמובן

דרך אגב אחרי כמה מסלולים ב SHIFT אני לא רואה ממש שיפור בקצב פריימים והמשחק הזה פשוט לא בנוי כל כך ל ATI אפילו עם ה 5870 יש נפילות FPS ...

פורסם

אני יכול להוסיף כרטיס פיזיקס ללוח שלי, הוא תומך? יש לו שני X16 נכון?

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אני יודע נושא מאוד ישן...

אבל מישהו פה יודע האם זה עדיין אפשרי היום אם המפרט שלי כר4גע אני דיי נהנה ממאפיה 2 אבל אני רואה שעם פיזקה זה יכול להיות יותר יפה ... מישהו פה עקב אחרי ההתפתחות ?? האם יש איזה דרייור עדכני?

פורסם

הקישור לא עובד כרגע.

פורסם
  • מחבר

ננסה את זה תודה רבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים