עבור לתוכן

הארד דיסק נפל לריצפה

Featured Replies

פורסם

טוב עז ככה זקנה לקוחה שלי קנתה מחשב חדש היתי צריך לעביר את המידע באשמת אח שלי בן 14 שעוד מעת אני יהרוג אותו אם לא עשיתי את זה כבר הארד דיסק הגיעה על הריצפה עכשיב אני צריך לעציל לה את המידע.

המידע שהיא צריכה זה PPS קבצי power point

הדיסק קשיח מזוהה אבל עשה רעשים ואי אפשר ליקרוא קבצים

maxton 40g

תודה על עזרה אני יודעה שהסיכוים אפסיים

פורסם

רעשים מעידים על נזק פיזי לדיסק, מה שאומר שהוא כבר לא יעבוד כנראה. אני מציע לנסות על כמה מחשבים שונים (ומערכות הפעלה שונות), אולי יתמזל מזלך והוא יסכים להפתח על מחשב כלשהו, אבל במקרה שלא חברה לשחזור מידע עשויה להיות הפתרון היחיד.

פורסם

לגעת כמה שפחות בהארד-דיסק (לא לבדוק בכמה מחשבים! הוא מזוהה אז אין טעם) ותשתמש ב rStudio / Recover My Files בשביל להציל את הקבצים.

אה.. ולעבוד על השגיאות כתיב..

פורסם

לחלוטין ^

אם הוא בכלל לא מזוהה בביוס אז תנסה עוד פעם אחת ודי. בכל פעם שאתה מפעיל אותו אתה עלול להסלים את הנזק ולפגוע בסיכויים להצלת המידע.

פורסם

אני בספק אם הדיסק הוא בר-הצלה באמצעים בייתיים.

אם הוא מזוהה בביוס, נסה בעזרת תוכנות יעודיות שכבר הוזכרו פה.

אני לא יודע עד כמה מצגות של הנכדים שלה מצדיקות חברת שיחזור (שמן הסתם יצא מהכיס שלך...), אם שום דבר לא עוזר מבחינת שיחזור החומר, הייתי מציע לך לגשת ולהסביר ללקוחה בשקט את המצב ולהציע לה את פירמוט/התקנת המחשב החדש בחינם (וכמובן השגת דיסק קשיח תואם למחשב הישן, אם היא מתכננת להשמיש אותו בעתיד).

אגב,

אתה יצאת בזול, פעם דיסק קשיח של לקוח לא רק שנפל לי מהידיים, הוא נפל לי על הרגל וגרם לי לסדק בבוהן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים