פורסם 2009 בספטמבר 3016 שנים ההרשמה ל MMO החדש של BIOWARE נפתחה http://www.swtor.com/ לי היו בעיות להרשם, האתר לא עבד לי משהו. אם אתם רוצים לנסות את המשחק לפני שאתם קונים כדאי לנסות להיכנס ל BETA.
פורסם 2009 בספטמבר 3016 שנים משהו דפוק באתר שלהםאני כל פעם נרשם עם כל הפרטים לגמרי ובסוף זה חוזר לדף הראשון של ההרשמה של המשתמש ועשיתי כבר פעמיים ולא שלח לי מייל בכללטוב נחכה אולי זה יסתדר
פורסם 2009 בספטמבר 3016 שנים גם אני, הסתדר לי ונכנסתי לרשימת המועמדיםהאמת שרציתי כל כך לשחק במשחק הזה בריטייל אבל עכשיו שהוכרז WOW קטקליזם... סלחתי לבליזארד
פורסם 2009 בספטמבר 3016 שנים מחבר כתבתי מראש שהאתר דפוק, ככה זה עם אתרים של EA אני מעדיף את SWTOR, נשמע הרבה יותר מרשים וגם WOW מרדים אותי, לא עושים שום דבר חוץ מלעמוד וללחוץ על מספרים.
פורסם 2009 בספטמבר 3016 שנים תשחק במה שכיף לך אחי זה הכי חשובמה קשור EA לSWTOR? אל תגיד לי שהמתרוממים האלה קנו את ביווואר או משהו
פורסם 2009 בספטמבר 3016 שנים מחבר אתה רציני?The BioWare logo, BioWare, the BioWare hands logo, the BW logo and The BioWare Infinity Engine, are all registered trademarks of EA International (Studio and Publishing) Ltd..הסטודיו התאחד עם Pandemic ב 2005, ב 2007 החברה המאוחדת עברה לידי EA, המשחק הראשון של BIOWARE כסטודיו של EA היה ME.למזלנו EA מאפשרת להם לשתף פעולה גם עם חלק מהשותפים הקודמים שלהם כמו LucasArts, המשחק הזה יופץ על ידי LucasArts אבל בכל זאת עובר גם דרך EA.
פורסם 2009 בספטמבר 3016 שנים רציני מאודב2007 הייתי רחוק מהבית בבסיס מרוחק והייתי מנותק מהכלאבל תודה על המידע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.