עבור לתוכן

הופלו בכניסה למועדון, ויקבלו 60 אלף שקל

Featured Replies

פורסם

http://news.walla.co.il/?w=/1/1580558

איך תוכיח שסירבו להכניס אותך למועדון רגאיי של אתיופים בגלל שאתה לבן?

דרך חדשה לסחוט כסף מבעלי המועדונים, או סוף למסיבות בלי ערסים וסכינים?

• תגובות 42
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אין מה לעשות, במדינה הזאת יש אפליה והיא בדרך כלל נגד בעלי עור כהה. אנשים בעלי עור כהה נחשבים כנראה ליותר "מופרעים", "מועדים לפורענות" או איך שתרצו לקרוא לזה. ברור שאני שולל את זאת מכאן ומכאן אבל לך תגיד את זה לאנשי הבועה שחיים בעולם משלהם.

בתור אחד שמעולם לא כשל בשום סלקציה למועדון אני פשוט נחרד מכך שלפעמים לא מכניסים חברים שלי שבעלי עור כהה בלי שום קשר לכלום, זה מתסכל, מעצבן ופשוט לא צודק. טיילתי בכל העולם וברוב המקמות הסלקציה היחידה היא פשוט גיל ותו לא. אם לא גיל אז באמת יש רשימת מוזמנים ולא איזה חארטה שבכלל לא בודקים אלא סתם רשימה בשביל לצאת ידי חובה.

פורסם

:gguyz: :alcoholic: :lol:

או בקיצור , מצויין , למרות שאני מבין היטב את בעלי המועדונים ,הייתי ממליץ להם להשתמש בשיטות אחרות כגון : תעודת חוגר , תעודת זהות ומגנומטר , אבל ככה , פפפפחחחח , אכלו אותה ומתאים לי שהם אכלו אותה ! קפיטלסטים גיזענים ( בטח הם גם נאורים שמאלנים - חחח )

פורסם

אתה חייב סלקציה אין מה לעשות. (בלי שום קשר לכתבה הנ"ל)

זה נכון שזה בעייתי ולא כל כהה עור הוא מופרע ורחוק מכך, וזה נכון שרוב הסלקטוריות הם ילדות סתומות שלא יודעות לעשות

הבחנה מדוייקת ובטח שאין להם גליון הרשאות של כל אחד שרוצה להיכנס.

אבל אם לא היתה איזה שהיא סלקציה במועדונים מסויימים, וכל מקום היה הופך להיות ה"נייט" או כל מועדון ערסי אחר, (שניסגר כל חודש עקב דקירה או מה לא) אני לא הייתי יוצא לבלות כי פשוט לא הייתי נהנה.

אני לא הייתי רוצה לראות ערסים עם גישה והתנהגות מסריחה במקומות שאני מבלה בהם.

מצד שני זה שאיזה שהוא מילכוד, כי אי אפשר לשפוט אדם על פי מראהו, אבל זו הדרך היחידה לעשות "הבחנה כללית" מפני שרוב

הערסים הם "שחורים" מה לעשות.

(ואני לא בדיוק "לבן" ומודע לעובדה הזאת)

פורסם

ראיתי את זה בחדשות לפני כמה זמן וזה נראה לי כ"כ טיפשי!

מה אם אתה עושה סלקציה במועדון ובדיוק הבן אדם האחרון הוא "שונה" (אתיופי,ערבי וכו') אז אתה אשם?

אולי באמת לא היה מקום?

אני די בטוח שבמועדונים מעדיפים אתיופים על ערסים.

פורסם

ראיתי את זה בחדשות לפני כמה זמן וזה נראה לי כ"כ טיפשי!

מה אם אתה עושה סלקציה במועדון ובדיוק הבן אדם האחרון הוא "שונה" (אתיופי,ערבי וכו') אז אתה אשם?

אולי באמת לא היה מקום?

אני די בטוח שבמועדונים מעדיפים אתיופים על ערסים.

במקרה הזה הכניסו אנשים אחרי שהוא ביקש להיכנס ככה שהטענות שלהם שקריות...לא הכניסו אותו נטו בגלל המראה שלו ועל פי החוקים זאת עבירה פלילית...

מצד אחד אני מבין את טענות בעלי המועדונים שאומרים שזה בעצם שטח פרטי וזכותם לקבוע מי נכנס ומי לא אבל אין מה לעשות נחקק חוק שאסור להפלות אדם בכניסה למועדונים,דיסקוטקים,פאבים וכו'...מילא אם הבנאדם הזה עשה בלאגן פעם שעברה או משהו כזה בית המשפט יכול להבין אבל על פי צבע מראהו זה פשוט עבירה.

סלקציה עדיין קיימת לאט לאט אנשים יתחילו לתבוע והסלקציה תיעלם.

פורסם

הסלקציה הינה כורח

כלומר חייבים לעשות סלקציה ובמיוחד אם אתה מועדון מבוקש ופולארי , על זה אין ויכוח בכלל .

הויכוח הוא על האמצעים שהסלקטור נוקט , היום בעל המועדון ממנה ילדה סנובית בעלת תרבות אשכנזית כך שאוטומטית היא "נמשכת" אל בעלי החזות הלבנה כלומר היא עושה את הסלקציה על בסיס גיזעני ולא על בסיס תרבותי , אני מסכים שבעלי תרבות לוונטינית הם אורחים לא רצויים במקומות מסויימים בהם סיגנון התרבות הוא שונה , אין לזה דבר וחצי דבר עם העדפה גיזעית כל שהיא , ממש כמו מי שיגיד שאובמבמה ( הנשיא ) הוא איזה ניגר מהגטו או לחילופין יגידו על ביל קלינטון שהוא "וויט טראש " זה לא הבדלים גיזעיים אלא הבדלים תרבותיים ומבקה הזה של המועדונים , היתנהגות תרבותית .

הצעתי כבר , כדי לנפות את אלו שאינם מתאימים לתרבות ההיתנהגותית של רוב באי המועדון ( אלו שבאו לבלות ולא לריב מכות ו / או לדקור ולהתפרק ) אפשר לעשות סלקציה על ידי בקשה של ת.ז , תעודת חוגר ובכלל לתת להם מעט לחכות וכך לבחון את האופי שלהם כלומר אם הם מתעצבנים אז יש סיבה למה לא להכניס אותם והינה ההוכחה , הת.ז. והחוגר הם כדי לבדוק בכלל אם חלק מהישראליות , אפשר לבקש מהם להביא חבר מבפנים כדי לראות מי החברים שלהם וכך לעשות בדיקה יותר נכונה מבד הבדיקה החזותית הגיזענית , נכון זה קצת יותר עבודה בשביל הסלקטור , אבל מגיע לכלבים בעלי המועדונים שרוצים לחסוך כסף על עובדים לא מיומנים כמו כוסיות שאוהבות להרגיש שיש להן כוח .

לכן הקנס הוא מתאים ביותר :xyxthumbs:

פורסם

תסביר מה זאת אומרת בקשה של ת.ז או חוגר, לא הבנתי למה אתה מתכוון?

פורסם

חוגר מעיד על מי על אזרח שומר חוק ( במקרה הזה חוק שירות חובה ) כמו כן מעיד עליו שהוא מבין מה זו סמכות והירכיה ויכול לחיות עם זה .

מי שמסתובב עם תעודת זהות שומר עוד חוק של חובת נשיאה של ת.ז. וכמו כן עוזר לך לדעת אם הוא חושש מלהזדהות כלומר יש לו מה להסתיר וכמו כן ימנע ממנו לעשות מה שהוא רוצה במועדון ,יודעים כבר מי הוא .

אם אין להם את הת.ז . אתה כבר יכול לשלול את הכניסה שלהם על בסיס אי שמירה על החוק וזה כבר לא גיזעני אלא תרבותי קרי אני בתור בעל מועדון רוצה אנשים שומרי חוק אצלי במועדון .

פורסם

חוגר מעיד על מי על אזרח שומר חוק ( במקרה הזה חוק שירות חובה ) כמו כן מעיד עליו שהוא מבין מה זו סמכות והירכיה ויכול לחיות עם זה .

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פורסם

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

1+

פורסם

2+

באמת אחד הדברים המגוחכים ששמעתי

פורסם
3+
פורסם

4+

אתה אמיתי?

פורסם

+5

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים