עבור לתוכן

אופיס 2007 Enterprise רק ב-200 שקלים לסטודנטים

Featured Replies

פורסם

נכנסתי לאתר של אופיס כדי להראות ללקוח את מגון הגרסאות ופתאום אני רואה את המבצע הבא:

https://www.gcellular.com/secure.aztek.co.il/ (אל דאגה האתר של מיקרוסופט מפנה לכאן)

הבנתי שזה כולל דיסק. מבצע מעולה, אבל מה הקאץ'?

פורסם

שסטודנט לא יקנה אופיס גם אם הוא יעלה 20 שקל?!

פורסם

הקאץ' הוא שצריך לשלם על זה.... חוחוחוחוחו

תכלס, פעם ראשונה שאני רואה מחיר מוצדק למוצר של מיקרוסופט

פורסם

כנראה תמיד פספסתי את המבצעים האלה. מה שגם אין כאן הרבה חברים בהסתדרות המורים :))

לא מצויין לכמה שנים הרישיון אז אני מניח ש...שלוש?

פורסם

אממ.... זה לא אנטיוירוס. רשיון על תוכנות כמו חלונות/אופיס הוא עד שהחברה מפסיקה את התמיכה במוצר.

פורסם

נראה מחיר סביר, אולי נלך על זה

מישהו מכיר משהו יותר אטרקטיבי לסטודנטים ?

פורסם

אממ.... זה לא אנטיוירוס. רשיון על תוכנות כמו חלונות/אופיס הוא עד שהחברה מפסיקה את התמיכה במוצר.

כשאתה צודק אתה צודק, כנראה התבלבלתי :iamstupid:

פורסם

ולפני איזה חודש וחצי קניתי אופיס 2007 בגרסת Home and Student ב350 מבאג ... :kopfpatsch:

פורסם

עד כמה שאני זוכר מה שקנית יכול לשמש שלושה מחשבים, הרישיון כאן אולי יותר מקיף אבל הוא עבור מחשב אחד.

פורסם

אני הזמנתי אחד שבוע שעבר , במחיר כזה , תמיד טוב שיהיה מוצר מקורי (גם את הויסטה אולטימייט שלי השגתי במחיר מצחיק).

דרך אגב , מקור במיקרוסופט לחש לי שב2010 מיקרוסופט מתכננת פיילוט פה בארץ שקשור רבות למחירי התוכנות שלהם.

דובר רבות על כך שמשתמשים ביתיים לא יצטרכו לשלם את הסכומים שמיקרוסופט מתמחרת את הווינדוס והאופיס ושאת המחירים הכבדים "ישלמו" עסקים וחברות.

כנראה שסוף סוף נקלט שמה שעדיף למכור X רישינות במחיר מוזל ושיהיו חוקיים מאשר שיהיו הרבה יותר רישיונות לא חוקיים.

פורסם

עד כמה שאני זוכר מה שקנית יכול לשמש שלושה מחשבים, הרישיון כאן אולי יותר מקיף אבל הוא עבור מחשב אחד.

זה נכון, יש יתרונות, אבל הייתי מעדיף לקנות שתי רישיונות וככה יהיה לי אחד לנייד ואחד לנייח בבערך אותו מחיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים