פורסם 2009 בספטמבר 2916 שנים :'( למה לא vBulletin !!! כל כך נוחמה כ"כ נוח לך ב-VB שחסר\פחות נוח כאן?זה סתם עניין של הרגל.
פורסם 2009 בספטמבר 2916 שנים דווקא יכול להיות שינוי לטובה, או IPB ... אבל אל תשכחו שהרישיונות של המערכות האלה עולה כסף, ואני לא חושב שיש לבעלים של האתר כסף מיותר..
פורסם 2009 בספטמבר 2916 שנים באתי לשים תמונה של "DONT FEED THE TROLL" ואז שמתי לב מי פותח הדיון רגע, אולי הסמיילי החדש הזה איכשהו קשור?
פורסם 2009 בספטמבר 2916 שנים אולי זה איחוד מרגש עם IOPANEL (למרות שהשם של האתר שלהם מצונזר בפורום) :itschy:
פורסם 2009 בספטמבר 2916 שנים אורן זריף יהיה ספונסר של האתר ויועסק במתן אנרגיות חיוביות למנהליו ? :yelclap:
פורסם 2009 בספטמבר 2916 שנים יסדרו את הבעיה עם האנטי חוסם פרסומות של האתר ועכשיו הוא יפריע רק למי שיש חוסם פרסומות? כי זה באמת יהיה שיפור גדול, לפחות בשבילי
פורסם 2009 בספטמבר 2916 שנים אולי זה איחוד מרגש עם *צונזר* (למרות שהשם של האתר שלהם מצונזר בפורום) :itschy:not going to happen
פורסם 2009 בספטמבר 2916 שנים אני לא מבין בשביל מה כל הספאם המיותר הזה. הרי רוב התגובות פה חסרות היגיון ואף אחד לא מצפה שיקרו. יש לכם ניחוש יצירתי - מגניב. אין לכם? לא צריך להספים בכוח.
פורסם 2009 בספטמבר 2916 שנים אז בשביל מה עומרי פתח את הדיון הזה?אני לא רואה בעייה עם התגובות בת'רד הזה, חלקן משעשעות.אורן זריף יהיה ספונסר של האתר ויועסק במתן אנרגיות חיוביות למנהליו ? הוא רצה כמה פעמים להצטרף לצוות עם פורום משלו ("הביוס לא עולה?, אולי זה בעיית אנרגיות, איך ספק-הכוח?") אבל זה לא יצא...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.