עבור לתוכן

מעבד Q9550

Featured Replies

פורסם

שלום רב . אני רכשתי מחשב עם מעבד Intel® Core2 QUAD Q-9550/12MB/1333fsb . אני התקנתי תוכנה ashampoo winoptimizer והרצתי בדיקת נתוני מערכת ומידע שקיבלתי שמספר CPU 4 ושם -( Pentium III ( A80525,p6k katmal, כך שאני לא מבין איזה סוג מעבד זה .

פורסם

פנטיום שלוש זה לא הוא לא היה נכנס לך בלוח תנסה עם תוכנה אחרת

פורסם

ROMANGO

תתקין ובדוק עם CPU-Z ולא עם תוכנות לחפיפה (שמפו ? :nono:)

ואל תדאג, יש לך Q9550 .

פורסם
  • מחבר

תודה צדקת

פורסם

זה בגלל שיש לך XP

פורסם

אם מותר לי לשאול

האם שווה לי לעבור מה E8500 שלי ל Q9550 האם ארגיש בהבדל משמעותי בביצועים ?

תודה

פורסם

מה אתה עושה במחשב?

אתה תרגיש עלייה בביצועים רק אם אתה עושה שימוש בתוכנות שיודעות לנצל את כל הליבות.

אם נניח שכן, האם ההפרש בביצועים כ"כ חשוב? כלומר נניח שאתה עכשיו מתחיל קומפילציה של איזה פרוייקט. האם זה חשוב שתהליך הבנייה 40 שניות ולא דקה?

נניח אתה עושה פעולת קידוד כלשהי (משהו שעושים נניח פעם ביום או פעם בשבוע - אני הרבה פחות). האם זה ישנה הרבה אם הקידוד ייקח עשר שניות יותר? אם אתה לא מקודד כל היום, אז הפרש הזמנים לא חשוב כלל.

בחוויות שימוש כללית במחשב לא תרגיש שום הבדל, במשחקים הE8500 לא נופל מQ9550. ההצעה שלי שתישאר עם ה8500 שהוא מעבד כפול ליבה מעולה.

פורסם

מה אתה עושה במחשב?

אתה תרגיש עלייה בביצועים רק אם אתה עושה שימוש בתוכנות שיודעות לנצל את כל הליבות.

אם נניח שכן, האם ההפרש בביצועים כ"כ חשוב? כלומר נניח שאתה עכשיו מתחיל קומפילציה של איזה פרוייקט. האם זה חשוב שתהליך הבנייה 40 שניות ולא דקה?

נניח אתה עושה פעולת קידוד כלשהי (משהו שעושים נניח פעם ביום או פעם בשבוע - אני הרבה פחות). האם זה ישנה הרבה אם הקידוד ייקח עשר שניות יותר? אם אתה לא מקודד כל היום, אז הפרש הזמנים לא חשוב כלל.

בחוויות שימוש כללית במחשב לא תרגיש שום הבדל, במשחקים הE8500 לא נופל מQ9550. ההצעה שלי שתישאר עם ה8500 שהוא מעבד כפול ליבה מעולה.

תודה רבה על העזרה בעיקרון אני משתמש במחשב לעבודה שותפת ומשחקים אז אני חושב שאיני צריך לשדרג

פורסם

תודה רבה על העזרה בעיקרון אני משתמש במחשב לעבודה שותפת ומשחקים אז אני חושב שאיני צריך לשדרג

אם יש לך שאלות אז תפתח דיון משלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים