עבור לתוכן

איך אני עושה חתימה עם מפרט מחשב בתמונה ?

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני רואה בהרבה פורומים שלאנשים בחתימה יש מפרט מחשב בצורה מאוד מסודרת ומפורטת.

למשל בOVERCLOCKERS.NET זה טקסט - אבל עם פורמט אחיד ומסודר ממויין לפי רכיבים.

בהרבה פורומים אחרים אני רואה גם כן משהו אבל החתימה היא בעצם תמונה עם פורמט קבוע לפי קטגוריות של חומרה, נראה כאילו יש תוכנה שעושה את זה ומוציאה פלט כתמונה. *עריכה - מחיפוש נראה שמדובר באתרי אינטרנט שעושים את זה - מישהו מכיר משהו מסודר,סולידי, בלי שטויות ושאפשר להכניס הרבה נתונים ? (למשל - שלושה אמצעי תצוגה כמו אצלי).

הנה דוגמה לחתימה שעליה אני מדבר מאחד האתרים שמצאתי, רק שהיא ממש מגעילה, לא ברורה ועם מידע מיותר ומידע מעניין שחסר:

sig5687.png

אני אפילו לא יודע איך לסדר חתימה לשמאל, לנצל את כל השורה, לעשות פונט בולט, לשים תמונה - וכל זה בחלון החתימה באתר.

כפי שאפשר לראות - החתימה שלי זה בלגן טהור...

אשמח לקבל עזרה ממי שיכול לעזור.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

עריכה:

[glow=red,2,300]לינק הורדה לכולם:[/glow]

-----------------------------------------------------

בינתיים הצלחנו להגיע לתבנית טקסט נוחה בעזרת ABOUT:BLANK, היא תואמת לחלוטין את האתר הזה ולוקחת השראה מ OVERCLOCK.NET.

אני מצרף את הקובץ שכל מי שרוצה חתימה דומה יוכל לערוך ולשנות את זה לפי החומרה שלו ולפי המידע שהוא רוצה לפרט, ולאחר מכן לשים בחתימה.

למי שיש מידע מועיל יכול לרשום בהמשך של התרד.

בהצלחה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

תוכן נמחק

פורסם
  • מחבר

כן, את זה כבר הבנתי בעצמי...

אבל תקרא את הכל - אין לי מושג בכלל איך מטפלים בחתימות, אפילו איך שמים תמונה.

בכל מקרה - זה לא עונה על השאלה לגבי הדברים שאנשים שמים בפורומים בחו"ל וגם כאן.

פורסם

תסתכל בחתימה שהעלית כדוגמה. כתוב שם Powered by J-sig.

וזה האתר j-sig.com, אני ממש לא יודע בקשר לשאר סוגי החתימות (מעולם לא התעניינתי בזה), אבל כמוך גם אני בטוח שאלו שנראות דומה נוצרו כנראה בעזרת אותו כלי ולא על ידי אדם בודד. בדברים מהסוג הזה (אני חושב) נהוג שיופיע איזה כיתוב לפיו אפשר ללמוד איך נוצרה החתימה.

פורסם

אני אפילו לא יודע איך לסדר חתימה לשמאל, לנצל את כל השורה, לעשות פונט בולט, לשים תמונה - וכל זה בחלון החתימה באתר.

כפי שאפשר לראות - החתימה שלי זה בלגן טהור...

אשמח לקבל עזרה ממי שיכול לעזור.

אתה מתייחס לחתימה שלך, כמו הודעת טקסט שלך בפורום. השתמש בתגיות שבהן אתה עושה שימוש בפורום.

פורסם
  • מחבר

ניכנסתי לאתר ההוא כמובן - ויצאתי מהר מאוד :) אם יש כלי כזה שמישהו מכיר (רק למפרט מחשב), אשמח לשמוע.

בעיקרון אני צריך נתונים כמו בחתימות המובנות של האתר הבא:

http://www.overclock.net/intel-motherboards/146744-asus-p5n-e-sli-650i-thread-783.html#post4556709

בנור,

כן, כבר הצלחתי ליישר לשמאל :) הקטע הוא שבפרופיל אין שום כלי עריכה ואני לא מכיר את הקודים ושיטת הכתיבה. בכל מקרה אני עובד על זה, נראה לי שעכשיו זה יצא יותר מדי שורות וצריך למצוא דרך לסדר את זה בשורות עם קטגוריות כשכל שורה מנוצלת למספר קטגוריות.

חבל שחלון העריכה של החתימה בפורום כלכך קטן ובסיסי.

*טוב נו, עברתי באוניברסיטה כבר C למהנדסים אז מה זה להכיר שתי דקות קוד של פורומים :), אני עובד על זה עכשיו.

בכל מקרה אשמח לשמוע על כל כלי גרפי שעושה דבר כזה - במיוחד למפרטי מחשב.

פורסם

אפשר לחלק לעמודות בעזרת טבלה. להלן הקוד (טבלה 3x3 אפשר להגדיל אותה בקלות)

[left]
[table]
[tr]
[td]1[/td]
[td]2[/td]
[td]3[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4[/td]
[td]5[/td]
[td]6[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7[/td]
[td]8[/td]
[td]9[/td]
[/tr]
[/table]
[/left]

הטבלה בפורמט הבא:

123

456

789

תחליף את המספרים בטקסט הרצוי.[br]פורסם בתאריך: 27.09.2009 בשעה 22:42:50

שכחתי להגיד משהו.

אתה לא חייב לערוך הכל בחלון החתימה. תערוך את הכל בקובץ טקסט ותדביק בסוף את התוצר הסופי לחלון העריכה.

לנוחיותך צרפתי קובץ טקסט שמכיל את הקוד של הטבלה ואת מפרט המחשב מהחתימה שלך. תפתח אותו ב-Notepad או כל עורך טקסט אחר ותחליף את המספרים ברכיבים.

פורסם

עם אנחנו מדברים על חתימות וכל הקשור להם, אז אני רוצה קצת לסטות מן הנושא ולשאול איך לעזאזל אני שם תמונה נורמלי בפורום, לי לדוגמא יש תמונה מכוערת של איזה שהוא ליצן מהסרט "Simpsons".

:-\

פורסם

כנס לפרופיל שלך > הגדרות הפרופיל בפורום ושם תוכל לבחור תמונה (או לבחור שלא תוצג תמונה) ושאר אפשרויות.

פורסם
  • מחבר

ABOUT,

האמת שישבתי עכשיו בחלון הקטן עם הקודים מנחש מתי זה יוריד שורה ומתי לא :) בסוף הבנתי שאני בעצם יכול לערוך את זה בקובץ TXT והעתקתי הכל לTXT. כמובן שאחרי כל המאמץ הזה ראיתי את ההודעה שלך :lol: .

בכל מקרה את מה שיצא לי בינתיים אני העליתי כאן בתמונה למטה.

לגבי הקוד שלך, אין לי מושג איך זה יראה, אז אני אשחק עם זה, בכל מקרה יש גיבוי לקוד. בעיקרון עם התמונה שהעליתי - מה שיעזור לי זה בעצם חלוקה לשניים של שטח החתימה וכך יתקבל ניצול טוב יותר ומידע יותר נוח לקריאה. אני כמובן צריך שהטקסט ירד שורה ברגע שיגיע "לאמצע הוירטואלי" הזה. גם ההדגשה לא יצאה מספיק ברורה ולא ברור שזו קטגורייה.

ד"א - זה זה הTD ו ה TR, ויש לך דוגמא של איך זה אמור להראות ?

*עריכה טוב הכנסתי את הקוד של הטבלה, אני עוד צריך להבין איך זה עובד בשביל לסדר את זה עוד עם קטגוריות בולטות. יכול להיות שזה יוצר רווח בין כל שורה או שאני מדמיין ?

אני מניח שה TR זה טור והTD זה שורה בכל טור. טוב נעבוד על זה קצת.

מי יודע - אולי מהעבודה הזו יצא פורמט כללי לשימוש כל משתמשי הפורום :).

*עריכה2: טוב זה מתחיל לקבל צורה. אבל משום מה נראה שהוא מסדר את זה לפי שורות ולא לפי עמודות לכן אני מניח שTR (שצימצמתי ל 2) זה דווקא שורות וכל TD זה עמודה.

נמשיך לשחק עם זה, הערות והצעות יתקבלו בברכה.

פורסם

כנס לפרופיל שלך > הגדרות הפרופיל בפורום ושם תוכל לבחור תמונה (או לבחור שלא תוצג תמונה) ושאר אפשרויות.

כן, אבל מה אני צריך לעשות פשוט לעלות תמונה לאיזה שהוא אתר ואחרי זה לשים את הקישור בחלון הקטן!?

???

פורסם

בחלק "תמונה אישית" תוכל לבחור את אחת מהתמונות הקיימות (שבתפריט הקטגוריות), או לבחור לא להציג תמונה כלל.

לחילופין, יש לך אפשרות להוסיף קישור לתמונה אישית שהעלית לשרת אינטרנט כלשהו (לדוגמא flickr,imgshck, facebook וכו').

פורסם

תודה רבה, :)

פורסם
  • מחבר

טוב נראה לי שסיימתי.

לקחתי את הפורמט של Overclock.net להתאימו עד כמה שאפשר לאתר הזה בעזרתו האדיבה של ABOUT:BLANK.

זה תואם בדיוק את מספר השורות, הקטגוריות ואת השמות שיש באתר שלהם (עם התאמות קלות בשביל לחסוך תווים).

הבעייה באתר שלנו היא שיש מגבלה של 750 תווים ובשביל עריכה נכונה ומסודרת צריך המון טאגי קוד שאמנם לא מופיעים בחתימה אבל לוקחים מהמגבלה של ה750 תווים (שעם כל הקודים של הHTML זה לא מספיק להרבה ועם עיצוב בסיסי ביותר). אני בקושי הצלחתי להכניס את זה ל 750 ואחרי מאמץ רב נכנסתי "על הקשקש" :).

אולי צריך להעלות דרישה לאחראים באתר: או להגדיל את המגבלה של תווים לחתימה או לא למנות תווים שמשמשים לקודים (כלומר כל מה שנמצא בתוך סוגריים מרובעים ומסתכם במילה לכל היותר).

אני חושב שיצא לא רע בהינתן המגבלה.

פורסם

אם אפשר להעביר פידבק(מקווה שתסלח, אנחנו הרי בעיצומו של כיפור :))

זה טוב, אבל לא מצוין כמו שנאמר בפרסומת לאקסלנס. זה יותר מדי טקסטואלי ואין בזה בכלל גרפיקה.

אולי אחרים יאהבו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים