עבור לתוכן

דיון ראשי: ATi Radeon HD5000 VS nVIDIA GeForce GTX400

Featured Replies

פורסם

בעבר nVidia הגבילה את ביצועי ה- Double Precision שלה באופן מלאכותי בדרייברים.

אני יודע שגם יצא משהו שפיצח את ההגבלה הזו.

השאלה שלי האם זה קיים גם ל- GTX460?

האם יש דרייבר "פרוץ" שמבטל את ההגבלות ש- nVidia הכניסה מלאכותית לדרייבר?

• תגובות 1.2k
  • צפיות 165.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

ברק

כל הקטע בת'רד הזה הוא שאתה מעלה את הביוס שלך והם עורכים לך אותו עם ה fermi bios editor שעוד אין לאף אחד ;)

אבל אני מציע לבעלי כרטיסים של PALIT וGAINWARD לא להשתמש בזה בנתיים בגלל שהכרטיסים מגיעים עם קירור די חלש וללא סינק למוספטים.

אני בדיוק סיימתי להרכיב את ה S1 עם זוג מאווררי 120 מ"מ על ה 460, ( המון ניסורים וחיתוכים :\ ) אבל אתה צודק בעיניין של המוספטים, אני אנסה לקמבן משהו, אם אני לא אצליח אני אוותר על הרעיון...

אגב, הכרטיסים אצלי לא עברו את ה 60~ מעלות במאמץ, אבל הסינק עכשיו אצלי ביד והוא באמת עלוב לגמרי...

פורסם

אתה רוצה להגיד לי שהקירור שלי יכול להתחבר על 460? נשמע מעניין הקטע של המתח המשוגע לכרטיס שנותן לו כזה בוסט רק זה לא יקצר לו תחיים?

פורסם

אני לא יודע איזה קירור יש לך...

בכל מקרה המרווח ברגים ב S1 מתאים לGTX460, רק שצריך לחתוך אותו בכל מיניי מקומות...

הרכבתי את הקירור והטמפרטורה במאמץ מלא ב 1.087V עומדת על 46 מעלות, כ 28~ מעלות פחות מהקירור המקורי...

אני לא ממשיך בנתיים עד שאני לא אקנה קירור למוספטים ;)

פורסם

בקיצור גם לי יש אותו ל3870 שלי... זה קצת סיכון להוריד תקירור לפי משאני מכיר לא?(לcpu‏ זה דיי משחק ילדים) איזה דגם כרטיס יש לך? אך הולך כל העניין עם הביוס זה סיפור רציני? תודה חשבתי ללכת על ה470 ממש הארתה את עיניי

פורסם

F430,

לא מסוכן, אבל לא הייתי ממליץ לחבר S1 על 460, זה לא מעט חיתוכים, לחבר ושוב לפרק... וזה גם לא יוצא אסטטי מידיי בסוף, חכה לאיזה AC מתאים...

בקשר לסיכון מהמתח, כמובן שהוא קיים וכמובן שהוא יקצר ברמה זו או אחרת את החיים של הכרטיס, אבל הכרטיסים האלה מגיעים עם 3 שנים אחריות, לחנות / יצרן אין דרך לעלות על זה שביצעת OC.

שמור על טמפרטורה טובה וסביר שהכרטיס יחיה יותר ממה שתצתרך ( אתה תשדרג לפני שהוא ימות )

פורסם

אז הכרטיס עומד עם 480GTX‏ או קצת מעל?

פורסם

נחמד מאוד וואלה הייתי שם עליו 1800 שקל... חח

פורסם

אז ATI לא קיימת יותר ?

או שרק קוראים לזה AMD עכשיו ?

פורסם

היא קיימת כמו כל חברה שנקנית ע"י חברה אחרת ומשנה את השם לחברה החדשה.

פורסם

עם כול הכובד לATI ,סליחה AMD :bash:

NVIDIA היא לא חברה טיפשה ,וגם לכרטיס הזה יהיה להם מענה ,ולא זמן רב אחרי זה .

פורסם
  • מחבר

הפינג פונג הזה עובד ככה כבר עשרים שנה.

כבר מזמן למדתעי שמי שנמצא על הרכבת ומחכה לתחנה האחורה של הכרטיסים לא יעצור להנות מהנוף ורק ימשיך לחכות.

וכן הכרטיסים החדשים יקראו AMD RADEON

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים