עבור לתוכן

"אירן תערוך מחר תרגיל הכולל שיגור טילים"

Featured Replies

פורסם

http://news.walla.co.il/?w=/2/1579822

קצת מלחיץ הייתי אומר..

למרות שזה נראה רק כמו הפגנת שרירים מצד האירנים אני חושב שצריך להיות מוכנים לכל דבר...

• תגובות 95
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איזה הפגנת שרירים. זה הדבר האמיתי - זה יצטייר הרבה פחות גרוע אם במהלך הניסוי הטיל ייסטה אל-עבר ישראל.

פורסם

או לעבר אחד ממתקני הגרעין\ בסיס צבאי\ תחנת נ"מ\ יתפוצץ על המשגר שלו ::)

פורסם

@#@#$$ אין לי ממ"ד בבית ואפילו מקלט נורמאלי בקושי יש!!

מה הסיכויים שיפול חלילה טיל ברמת-גן? במלחמת המפרץ הראשונה נפל לנו טיל מאוד קרוב לבית :\

פורסם

@#@#$$ אין לי ממ"ד בבית ואפילו מקלט נורמאלי בקושי יש!!

מה הסיכויים שיפול חלילה טיל ברמת-גן? במלחמת המפרץ הראשונה נפל לנו טיל מאוד קרוב לבית :\

11.4%

פורסם

דובי אתה טועה. להערכתי הסיכוי הוא בין 75% ל-80%.

פורסם

תודה על העידוד... :-X

פורסם

איך בא לי שטיל אחד יסטה למכה או למסגד הזה בהר הבית, שילמד את האירנים שטילים זה לא משחק

פורסם

דובי אתה טועה. להערכתי הסיכוי הוא בין 75% ל-80%.

זה תלוי איך אתה מחשב את זה, לי יצא 36.2% אם סטיות של 0.6% +-.

איך בא לי שטיל אחד יסטה למכה או למסגד הזה בהר הבית' date=' שילמד את האירנים שטילים זה לא משחק

[/quote']

זה גם יפתור לנו בעיה עם הפלסטינים לגבי ירושליים, כי לא תהיה יותר ירושליים.

פורסם

זה תלוי איך אתה מחשבים את זה, לי יצא 36.2% אם סטיות של 0.6% +-.

בסוף הסמסטר הקרוב, אחרי שאני אכשל בהסתברות ת', אני כנראה אוכל להגיד לך במדויק...

פורסם

אור - אתה תמים אם אתה חושב שהרג פלסטינאים בידי האיראנים יגרום להפסקה. אותם נפגעים יוגדרו כ"שאהידים" והדבר ייתן לגיטימציה לשיגור טילים נוספים. זה לא שלחבר'ה האלה יש ערך לחיי אדם.

פורסם

תודה על העידוד... :-X

אני מוכן להתערב שמהשניה שנתגלה שאירן עלולה לשגר טילים, מערך החיצים כבר מוכן לקבל את פניה. לא הייתי דואג.

פורסם

אור - אתה תמים אם אתה חושב שהרג פלסטינאים בידי האיראנים יגרום להפסקה. אותם נפגעים יוגדרו כ"שאהידים" והדבר ייתן לגיטימציה לשיגור טילים נוספים. זה לא שלחבר'ה האלה יש ערך לחיי אדם.

לא הבנתי איך הריסת מבנה קדוש יכול לתת לגיטימציה לשיגור טילים נוספים (אלא אם מדובר על טילים על אירן)

אני לא מעוניין במוות פלסטינאים, אגב, כמה גדול יכול להיות הפיצוץ של טיל כזה? כמה גדול טווח הפגיעה שלו?

פורסם

קפריסין מכיר?

פורסם

אין להם שום אינטרס לתקוף, אין להם גרעין ועם נשק קונבציאלי הם לא יעשו מספיק נזק ביחס לתגובה שהם יקבלו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים