עבור לתוכן

עזרה בבחירת ספק לאינטרנט

Featured Replies

פורסם

השימוש המשמעותי שלי הוא טורנטים. אני זקוק לספק שלא יחסום לי את הטורנטים.

אנא התייחסו, תודה :xyxthumbs:

פורסם

לא קיים כזה דבר.

חוץ מזה אף אחד לא חוסם, רק מתעדף ומעצב לפי דרישות את התעבורה שלו.

פורסם

אף ספק לא באמת חוסם טורנטים.

גם תשתית לא.

מה שספקים כן עושים באופן כללי זה תיעדוף של פורטים.

אם אתה יודע לבחור פורטים שלא מתועדפים נמוך, אתה תקבל את המהירות המלאה. אם אתה תבחר פורטים שמתועדפים נמוך, אתה כנראה תקבל מהירות נמוכה קצת מהרגיל.

בכל מקרה, אני שמעתי כמה דברים על הוט(דברים מגובים) שהם יודעים לתעדף פורטים על המודם עצמו(למחוברי MPLS) או על שם המשתמש עצמו(למחוברים עם חייגן), ובכך למעשה יכולים להגביל לך מהירות בטורנטים.

אז הישמר לך,או שפשוט תעמוד על שלך ותוודא שבחוזה שיש לך איתם כתוב שאין דברים כאלה, וכל פעם שעושים את זה תאיים בתביעה. כמו ילדים טובים אחרי 24 שעות או פחות זה מסתדר :)

פורסם

TheOrion, כמה שטויות כתבת בהודעה אחת...

מה החוכמה בלהסתמך על מידע סכבה שלוש אם כל אחד ובכל תוכנה יכול פשוט לרשום כל מספר פורט שהוא רוצה או לתעל (למשון תעלה) את התעבורה מהתוכנה הזאת בפרוטוקול אחר?

ציוד ואנשים שמבצעים הנדסת תעבורה עובדים בצורה הרבה יותר מורכבת ממה שאתה חושב ולחברות שמספקות תשתית אין שום עניין בלבצע עיצוב תעבורה ליישום/פרוטוקול אחד או אחר כי יכולות ה backbone שלהן כל כך גדודלות שגם גדילה פי שתיים של כמות הלקוחות לא תפיל אותן לעומת ISP שיש לה קו תמסורת מוגבל ל MED1.

אגב אני לא יודע מה קראת לגבי חוזי שירות אבל כל הדברים האלו כתובים שם בצורה מאוד ברורה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים