פורסם 2009 בספטמבר 2616 שנים שלום לכולם ,שיהיה לכולנו גמר חתימה טובה וצום קל!יש לי בעיה כבר הרבה זמן והיא כזאת איך שאני מדליק את המחשב אחרי כמה שניות יש לי מסך שחור עם _ בצד שמאל מהבב.שום מקש אינו עוזר שאני לוחץ עליו, אך אם אני עושה ריסט אז המסך השחור עם ה_ נעלם ועולה לי הויסטה במקוםמה התקלה יכולה להיות?תודה לכולם
פורסם 2009 בספטמבר 2616 שנים מחבר שמע אני ממש הרבה זמן לא התעסקתי בתחום המחשב-כבר שכחתי הכל,מזאת אומרת פוסט?זה עולה אחרי המסך השחור שאומר לך איזה כרטיס מסך יש לך.
פורסם 2009 בספטמבר 2616 שנים power on self testאיפה שמוצגים לך הפרטים של הלוח אם, ביוס וזהוי רכיבי חומרה.המשסך של הכרטיס מסך זה תהליך נפרד.
פורסם 2009 בספטמבר 2716 שנים מחבר אני ייודע שזה אחרי המסך שאומר לך איזה כרטיס מסך יש לך ואז מגיע המסך השחור עם הקו(_)
פורסם 2009 בספטמבר 2716 שנים מחבר הלוח זה- msi g31m4-f(ms-7527) בדקתי והמסך עולה אחרי הציור של הלוח אם(msi board) שיש שם אפשרות לביוס גם
פורסם 2009 באוקטובר 416 שנים יכולה להיות כל בעיה שקשורה למערכת ההפעלה או לדיסק קשיח האמת.תתחיל מהתקנת תיקון לWindows ותראה איך זה מתפתח הלאה.
פורסם 2009 באוקטובר 516 שנים בלי לפגוע אבל תתחיל לעבוד, מספיק לשאול שאלות:תתחיל מהתקנת תיקון לWindows ותראה איך זה מתפתח הלאה.תנסה גם את פקודת fixboot
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.