פורסם 2009 בספטמבר 2615 שנים שלום,לא מזמן ניסיתי לחבר מחשב לרשת אלחוטית, המחשב מזהה את האות (משהו כמו 90% ) ומקבל את הסיסמא שהכנסתי אבל עדיין לא מצליח להתחבר לאינטרנט ההודעה שאני מקבל זה limited or no connectivity.בדקתי כבר שהכתובת IP שניתנת למחשב היא אוטומטית.וחוץ מזה שכשבעבר חיברו מחשב נייד לרשת לא היה צריך לשנות כלום בהגדרות של הראוטר אז אני מניח שהבעיה במחשב ולא בראוטר וגם הבאתי את המחשב הנייד לחדר של המחשב שאני מנסה לחבר ולא היתה בעיה עם האינטרנט.רעיונות?
פורסם 2009 בספטמבר 2615 שנים limited or no connectivity אומר שני דברים:א. הסיסמא שהזנת לא נכונה או שיש בעייה עם הפרופיל של הרשת ויש תמחוק אותו להתחבר לרשת מחדש.ב. המחשב שלך לא מושך כתובת IP משרת הDHCP של הנתב.
פורסם 2009 בספטמבר 2615 שנים מחבר כי הסיסמא פועלת עם המחשב הנייד ואני לא מצליח למחוק את חיבור הרשת האלחוטית
פורסם 2009 בספטמבר 2615 שנים התכווניתי לזה שתיכנס לממשק של הנתב ותבדוק שזאת אכן הסיסמא שאתה מקיש.באיזה בעיה נתקלת במחיקת פרופיל רשת?
פורסם 2009 בספטמבר 2715 שנים אז ככהכנראה שאתה מכניס סיסמא לא נכונהאם יש לך וינדוס אקס פיאתה הולך לחיבורי רשת לחיצה ימנית על wirless connection ונכנס למאפייניםהולך ללשונית רשתותיש לך שם רשימה של רשתות מועדפות, תסיר את הרשת שלך משםתאשר ותנסה להתחבר שובאם יש לך ויסטהאתה הולך ללוח הבקרה->מרכז הרשת והשיתוף, יהיה לך שם בצד ניהול רשתות אלחוטיות אתה נכנס לשםומסיר את הרשת שלך משם ומנסה להתחבראם הסיסמת רשת שאתה מכניס נכונה זה אמור להתחבר ואתה לא תקבל קישורית מוגבלת או חסרהאם הסיסמא לא נכונה אתה תצטרך להגדיר את הראוטר מחדש ולשנות את הסיסמת רשת
פורסם 2009 בספטמבר 2815 שנים אתה יכול לנסות להגדיר את הרשת ללא הצפנה בתור שלב ראשון לבדיקת מקור הבעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.