עבור לתוכן

כונני sata ובקר ahci

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת מה המהירות של סטה 1 מה המהירות של סטה 2 והאם החיבורים שלהם שונים או מצריכים התקנה מיוחדת כדי להשתמש במלוא המהירות שלהם

בנוסף רציתי לדעת האם במידה ויש לי כונן סטה 2 ואני לא מפעיל בביוס את אופציית הahci האם המהירות תהיה במהירות של כונן עם חיבור ide כמו הכוננים של פעם?

פורסם

רציתי לדעת מה המהירות של סטה 1 מה המהירות של סטה 2 והאם החיבורים שלהם שונים או מצריכים התקנה מיוחדת כדי להשתמש במלוא המהירות שלהם

בנוסף רציתי לדעת האם במידה ויש לי כונן סטה 2 ואני לא מפעיל בביוס את אופציית הahci האם המהירות תהיה במהירות של כונן עם חיבור ide כמו הכוננים של פעם?

2 שניות של חיפוש היה ממש קשה לחחפש אהה ?http://he.wikipedia.org/wiki/Serial_ATA

:bash::kopfpatsch:

google mother fucker!!

פורסם

google mother fucker!!

תשמור על צורת הדיבור שלך. אף אחד לא הצמיד אקדח לרכה שלך וציווה עליך לעזור.

לפתוח הדיון- "מה המהירות של סטה 1 מה המהירות של סטה 2"

ובכן, אין דבר כזה SATA1 וגם לא SATA2. שם כל תקן הוא לפי המהירות וזה גם עונה על השאלה שלך. SATA 1.5Gb/s והתקן השני הוא SATA 3.0Gb/s. התקן החדש/השלישי הוא SATA 6Gb/s.

החיבורים אינם שונים פיזית בין שלושת התקנים (סטנדרטים) ואין שום התקנה מיוחדת. מאידך בלוחות אם ישנים יש להתקין דרייברים של SATA בעת התקנת מערכת ההפעלה.

אם AHCI לא פועל בביוס אז אתה לא נהנה מ-Hot plugging ו-NCQ ועוד כמה דברים לא משמעותיים. אתה יכול לקרוא על כך בסטיקי שלנו, הודעות נבחרות:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=39042.msg3178990#msg3178990

פורסם
  • מחבר

תודה :xyxthumbs:

פורסם

תשמור על צורת הדיבור שלך. אף אחד לא הצמיד אקדח לרכה שלך וציווה עליך לעזור

נייק גבר לא משהו נגד פותח הדיון פשוט בזמן האחרון נהיו כאן עשרות הודעות זהות של אנשים שמתעצלים לעשות חיפוש פשוט ביותר בGOOGLE

ולדעתי זה יוצר סתם ספאם מיותר:nixweiss:

פורסם

זה בלתי נמנע שיחזרו על שאלות. לכן יש את הסטיקים בפורומים שמרכזים מידע בסיסי/חשוב/שנשאל-עליו-הרבה, לא את גוגל.. כי אם אומרים גוגל אז מוטב לומר "בשביל מה צריך פורום אם יש גוגל".

אז נכון, שואלים שאלות שהתשובות להן בסטיקי.. אבל לא צריך להתרגז. בסה"כ שאלות/הודעות/מילים, זה לא חשוב בחיים. אל תתן לזה להשפיע עליך.

(בכללי ולא על הדיון הספציפי הזה) הוא לא שם לב לקיומו של הסטיקי, או שהוא קרא אותו ולא הבין, או שהוא מפונק ורצה שיביאו לו את המידע על מגש של זהב.. לא נורא. בכל מקרה נמשיך בחיינו אחר הדיון הזה אז למה שלא נריץ את הדיון בנחמדות ונמשיך הלאה עם חיוך. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים