עבור לתוכן

CRC ERROR בחילוץ קבצי RAR, גם אחרי פרמוט ?!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מודם Thomson 245, ראוטר EDIMAX BR6114

פורסם

איפסת את שניהם? איזה דגם ראוטר? אני לא מכיר את המודם הזה, תסתכל בלינק המצורף ותגיד לי אם הוא מופיע שם.

http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=3162〈=he

פורסם

אם מוריד במחשב אחר ומעביר הקבצים למחשב הזה דרך רשת - זה גם כן קורה ?

ואם מעביר עם CD או DOK - זה גם קורה ?

פורסם

לי קרתה תקלה דומה והבעיה היתה בזיכרונות. בנוסף לשגיאות RAR, קבצים שהייתי מוריד ב-UT היו נעלמים, בקבצי טקסט שהייתי פותח היו מתחלפים תווים באופן אקראי בין שמירה לשמירה וה-UT היה נותן לי כל הזמן התראות hash failed ולכן היה מנתק לי את על הסידרים אחד אחרי השני :pissed::nixweiss::jump:

בדקתי ב-MEMTEST (פעמיים), MHDD, פירמטתי, החלפתי כבלי SATA ודיסק קשיח - הכל. חשדתי שמדובר בבקר ה-SATA של הלוח אבל לא היה לי איך לבדוק.

בסוף רק החלפת זיכרונות פתרה את הבעיה - נסה קודם עם זיכרונות שאתה יודע בוודאות שהם תקינים (ממחשב תקין אחר) - MEMTEST לא הכי אמינה.

פורסם
  • מחבר

אנסה היום להוריד ממחשב אחר ואז לפתוח בשלי.

מה שכן בדקתי שאם מורידים ומעבירים למחשב אחר ואז מנסים לפתוח זה גם קורה - כלומר בהורדה עצמה הקובץ נדפק.

עוד דבר..התקנתי את Winrar 3.9 והקספרסקי מזהה לי הרבה וירוסים שקשורים אליו פתאום

יכול להיות שכל זה נגרם בגלל זה ?

צירפתי תמונת מסך

virusum.th.jpg

פורסם
  • מחבר

עדכון: ניסיתי על מחשב אחר ברשת וגם בו יש את הבעיה

אני חושש שגם עליו יש את הוירוס למרות שזה לא נראה לי וירוס באמת.

יותר בכיוון של תשתית כמו שהבחור למעלה אמר.

פורסם

מה ניסיתה על מחשב אחר ?

פורסם

לי קרתה תקלה דומה והבעיה היתה בזיכרונות. בנוסף לשגיאות RAR, קבצים שהייתי מוריד ב-UT היו נעלמים, בקבצי טקסט שהייתי פותח היו מתחלפים תווים באופן אקראי בין שמירה לשמירה וה-UT היה נותן לי כל הזמן התראות hash failed ולכן היה מנתק לי את על הסידרים אחד אחרי השני :pissed::nixweiss::jump:

בדקתי ב-MEMTEST (פעמיים), MHDD, פירמטתי, החלפתי כבלי SATA ודיסק קשיח - הכל. חשדתי שמדובר בבקר ה-SATA של הלוח אבל לא היה לי איך לבדוק.

בסוף רק החלפת זיכרונות פתרה את הבעיה - נסה קודם עם זיכרונות שאתה יודע בוודאות שהם תקינים (ממחשב תקין אחר) - MEMTEST לא הכי אמינה.

נתקלתי כמה פעמים בבעיות דומות עם קבצי RAR וקבצים "נעלמים". כמו שהוצע כאן - תנסה לבדוק זכרונות\מעבד.

פורסם
  • מחבר

טוב. לאחר שבדקתי הכל הגעתי למסקנה שיש בעיה במודם/ראוטר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים