פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים אני מזמין מחשב עם מעבד i5 עכשיו אני מתלבט בין שתי לוחות אם האחדasus p7p55dasus p7p55d deluxeמה ההבדל בין הdeluxe לשני?
פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים יש לך באתר של www.asus.comכלי להשוואת לוחות אם:product comparisonאם אתה רוצה פיצרים מסוימים בלוח אם אז תציין ונמליץ לך על לוח אם מתאים
פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים מחבר אני רוצה לוח אם הכי טוב לi5 לoc. עכשיו הasus מומלץ תגיד לי מה ההבדלים בניהם.תודה
פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים תפרט. עם איזה קירור? מה הציפיות בנוגע ל-OC?ערוך את כותרת הדיון בהתאם לחוקי הפורוםשים לב, לא תהיה אזהרה שנייה, אם לא תערוך את הכותרת אז הדיון ינעל. קרא את החוקים ותערוך את הכותרת בהתאם.
פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים מחבר תפרט. עם איזה קירור? מה הציפיות בנוגע ל-OC?ערוך את כותרת הדיון בהתאם לחוקי הפורוםשים לב, לא תהיה אזהרה שנייה, אם לא תערוך את הכותרת אז הדיון ינעל. קרא את החוקים ותערוך את הכותרת בהתאם.קירור v8 coolermasterאני רק רוצה לדעת אם יש הבדלים בין הלוחות אם זה הכול,ואם כן מהם?אם שווה להשקיע ת420 שקל הפרש האלה
פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים ערוך את כותרת הדיון בהתאם לחוקי הפורוםשים לב, לא תהיה אזהרה שנייה, אם לא תערוך את הכותרת אז הדיון ינעל. קרא את החוקים ותערוך את הכותרת בהתאם.ננעל.כשתחליט לכבד את החוקים תשלח לי הודעה פרטית בעניין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.