עבור לתוכן

למה לא לעבוד בתמיכה טכנית?

Featured Replies

פורסם

אני רציתי לעזור לאנשים לפני שהתחלתי לעבוד בבזק, כשעבדתי בבזק וגם אחרי שהספקתי לעבוד שם.

אם כל זה מאוד קשה להגדיר את העבודה הזאת כעזרה לאנשים.

• תגובות 49
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

4 עמודים ולא הבאתם לו את התשובה שהוא רוצה.

הוא לא עוה כרגע בצבא ניהול רשתות אז הדרך היחידה שלו לצבור ניסיון מקצועי>קידום למשהו הקשור לניהול רשתות,SYSTEM,NETWORK,אבטחת מידע הוא דרך מוקד שירות תמיכה טכנית.

אז קדימה, תלך. אתה מכיר את ההיסטוריה שלי, זו דרך בטוחה לעלות בדרגות המקצועיות, קידום ובעיקר - משכורות גם כשאתה מתחיל מאפס.

פורסם

אלכס, הגבת בלי לנעול את הנושא?! :o

אתה מתרכך...

ולנושא- ממה שאני הבנתי, כבר עדיף לעבוד במלצרות, לעשות תואר\ קורס נורמאלי כלשהו, ולחפש עבודה שלא כוללת הסברים פילוסופיים על מיקום כפתור ה"start"...

פורסם
  • מחבר

אולי אני אתקבל באקס פון, הם די חדשים...

אוף שתעבור כבר שנה

פורסם

למה אין עדכון לת'רד סיפורי התמיכה כבר חודשים? :-\

פורסם

כי בזמן הזה כולנו התקדמנו בתפקידים ולא יושבים במוקד טלפוני לענות ללקוחות ברמה בסיסית (TIER1) שהם ה-חומר לסיפורים הכי טובים.

פורסם

טוב, אז אני אלך לעבוד שם....

פורסם

לאיזה מוקד התקבלת ?

פורסם

לא ניסיתי להתקבל לשום מקום, אבל זו לא אמורה להיות בעיה קשה במיוחד.(או שדיברת לפותח הת'רד?)

פורסם

האמת שיש עדכון די גדול שהצטבר אבל פשוט לא היה לי זמן לערוך אותו ולעדכן.

אולי אני אנצל את יום כיפור בשביל זה.

פורסם

לא ניסיתי להתקבל לשום מקום, אבל זו לא אמורה להיות בעיה קשה במיוחד.(או שדיברת לפותח הת'רד?)

כן בעייה להתקבל. אפילו במוקד ISP שהייתי בו )של בזק בינלאומי( עושים לך יום מיונים של מכון אדם מילוא.

בעיקר יושבי בקבוצה וצריך להציג את עצמך, להגיד למה אתה מתאים, איזה תכונות צריכות להיות באיש שירות לקוחות, להרים קלפים מטומטמים של תוכי מהרצפה ולהגיד למה אתה מרגיש קשור לתוכי הזה (בא לי לחנוק אותו האמת . . . אבל אני חושב שהוא נראה צהוב, כמוני!) וכדומה

פורסם

לבנות גשר מכוסות ודפים, לנהל מפעל למטוסי נייר, ולכתוב חיבור על מה אתה חושב על הילד המזדיין הזה עם הכינור.

פורסם

אלכס, זו לא באמת בעיה להתקבל...

המיון הזה בא למיין כל מיני רג'קטים חברתיים ואנשים באמת באמת מפגרים מ"אנשים נורמליים פחות או יותר"

מי שעומד בקריטריון של "נורמלי פחות או יותר" מתקבל.

פורסם

אז אין לי סיכוי, אה :-\

פורסם
  • מחבר

לאאאא רק אל תגידו לי שאני לא יגיע לעבודה הנכספת של עבודה מול לקוחות פרטיים שלא יודעים מה זה START!

אני עכשיו רץ למיונים רק תקחו ממני את צה"ל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים