פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים אני יכול לבחור איך ה SATA יפעל בין ההפשרויות האלה IDE RAID ACHI במה הכי טוב לבחור עכשיו הארדדיסק עובד על IDE ואני לא מבין בזה בכלל אולי מישהו יכוטל להסביר לי בקצרה את ההבדלים בין המצבים תודה
פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים אין דבר כזה הכי טוב - יש מה צריך.IDE נותן לך תאימות אחורה בשביל מערכת הפעלה שלא יכולה לתמוך בAHCI או שחסר לה דרייבר של AHCI כמו שקורה הרבה עם XP אם ניקח דוגמא מפורסמת. המצב הזה קיים בעיקר בשביל תאימות אחורה.RAID נותן לך לעבוד במצב של מערך RAID וזה נחוץ רק אם הגדדרת ואתה משתמש במערך כזה.AHCI (לא ACHI) נותן לך להתשמש ב ביכולות native של SATA כמו hotswap/NCQ במסגרת מערכת ההפעלה שלך.
פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים אני הגעתי למסקנה שעבור אנשים שלא מבינים/לא מעעוניינים בהתעסקות מיותרת בביוס, עדיף להשתמש בברירת המחדל של הביוס, כי אם מסיבה כלשהי הביוס יתאפס, מערכת ההפעלה לא תעלה אלא אם כן תגדיר את האפשרות שנבחרה בעת התקנת המערכת.
פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים מחבר אני הגעתי למסקנה שעבור אנשים שלא מבינים/לא מעעוניינים בהתעסקות מיותרת בביוס, עדיף להשתמש בברירת המחדל של הביוס, כי אם מסיבה כלשהי הביוס יתאפס, מערכת ההפעלה לא תעלה אלא אם כן תגדיר את האפשרות שנבחרה בעת התקנת המערכת. מממ ההגדרות של הביוס ממש לא הבעיה שלי אני מתעסק עם אוברקלוק פשוט אף פעם לא התיחסתי לארדדיסק עכשיו שמתי לב שיש כמה הפשרויות אז רציתי לדעת מה נותן את הביצועים הכי טובים [br]פורסם בתאריך: 25.09.2009 בשעה 17:15:33 אין דבר כזה הכי טוב - יש מה צריך. IDE נותן לך תאימות אחורה בשביל מערכת הפעלה שלא יכולה לתמוך בAHCI או שחסר לה דרייבר של AHCI כמו שקורה הרבה עם XP אם ניקח דוגמא מפורסמת. המצב הזה קיים בעיקר בשביל תאימות אחורה. RAID נותן לך לעבוד במצב של מערך RAID וזה נחוץ רק אם הגדדרת ואתה משתמש במערך כזה. AHCI (לא ACHI) נותן לך להתשמש ב ביכולות native של SATA כמו hotswap/NCQ במסגרת מערכת ההפעלה שלך. אוקי אז מה אתה אומר שהכי כדי לי לבחור יש לי WIN 7 64 ביט אני מתעסק עם תוכנות עיצוב כמו פוטושום... משחקים וגלישה באינטרנט אז איזה הפשרות לדעתך אני צריך לשים בשביל מקסימום ביצועים ? תודה ודרך אגב RAID אני לא צריך כי יש לי רק ארד דיסק אחד
פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים מחבר תגיד, ניסית בכלל להבין את ההסבר שלי? כן אבל אני לא מבין בזה אני לא יודע מה זה native או hotswap/NCQ בגלל זה אני שואל מה הכי טוב עם זה יעזור המחשב שלי Q9550 EP45 UD3R OCZ REAPER 1066HZ WD 500G GTX260[br]פורסם בתאריך: 25.09.2009 בשעה 17:44:31 אוקי יש בעיה הוינדוס 7 לא עולה מתי שאני שם מצב ACHI אני צריך לפרמט בשביל שזה יעבוד על המצב הזה ? ועם אני ירגיש בהבדל ? תודה
פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים חשבתי שאתה לפני פורמט ושואל מה כדאי לך.כאמור:אני הגעתי למסקנה שעבור אנשים שלא מבינים/לא מעעוניינים בהתעסקות מיותרת בביוס, עדיף להשתמש בברירת המחדל של הביוס, כי אם מסיבה כלשהי הביוס יתאפס, מערכת ההפעלה לא תעלה אלא אם כן תגדיר את האפשרות שנבחרה בעת התקנת המערכת.
פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים כמובן שהמערכת לא תעלה ותקלב BSOD עם stop code של 0x7b. אני חוזר שוב AHCI ולא ACHI http://en.wikipedia.org/wiki/Ahci ניתן לעבור בין המצב ברגיסטרי של מערכת ההפעלה החל מויסטה כי ניתן להפעיל regedit על ה hive המקומי מדיסק התקנה של ווינדוס. מה זה כל הביטויים האלו של יכולות ה native? אל תתבייש לקרוא את הסטיקי של הפורום הזה אחרי שהשקיעו כל כך הרבה מאמיצים בלהכין אותו במקום לשאול אותם שאלות כל פעם מחדש.
פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים מחבר אממ כן הסתדרתי הצלחתי להפעיל את זה בלי לפרמט אמממ לא רואה יותר מדי הבדל החילוץ קבצים קצת מהיר יותר והעברת קבצים בין המחיצות אממ לא יודע ניראה לי אני חוזר ל IDE אין יותר מדי הבדל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.