פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים אני תוהה. ???נניח שיש לי מארז RAID עם 5 דיסקים קשיחים ב-RAID0. אני אמור לקבל מהירות גבוהה מאוד.האם הממשק של המארז (לדוגמא FW) לא יוריד את המהירות? הרי הוא מגבל.
פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים ההיגיון פשוט, אין שום אידיוט שמשתמש ברייד 0 ל5 קשיחים בNAS חיצונילא בשביל זה הוא נועד, NAS מיועד לאיחסון חיצוני והוא עושה את זה בצורה הטובה ביותר. מה גם שאני אישית בכלל דוגל בNAS DIY ולא המוכנים שעולים די ויותר
פורסם 2009 בספטמבר 2616 שנים מחבר למה שאלתי?כי ראיתי את זה בולפן עריכת וידאו, ושם צריכים ביצועים מטורפים. אני יודע שלא עשו את זה בשביל האיחסון.יש מצב שיש איזה מארז שמתממשק אחרת?
פורסם 2009 בספטמבר 2616 שנים אתה מפריז בערך של המהירות... ואני יכול להתערב איתך שאם תשאל אותך הם יגידו לך שהרייד שלהם הוא 5 ולא 0הממשק הכי מהיר שאפשר להשיג בעצם הוא עם בקר RAID פנימי עם אחסון חיצוני לקשיחים אבל זה סיוט במחיררוב מה שתמצא היום זה חיבורי LAN רגילים בNAS היעודיים שנמכרים
פורסם 2009 בספטמבר 2616 שנים מחבר ברור שזה לא 0. צריך להיות טיפש גדול בשביל לנהל אולפן כשהחומר על RAID0. אני שואל כי אני רוצה לעשות RAID0 עם כמה דיסקים קשיחים. יש לי עכשיו 2 רגילים ו2 בRAID0. אני רוצה להוסיף עוד איזה 3 לRAID. לפי מה שאני מבין האופציה היחידה שאני יכול לעשות (בלי להוציא טונות כסף) היא קימבון של מארז חיצוני שיתחבר ישירות ללוח ב-SATA.
פורסם 2009 בספטמבר 2616 שנים כן, אתה משתמש במתאם SATA > ESATA ולהפך ומארגן מארז חיצוני לקשיחים הנוספים או שמארגן עוד מקום במארז שלך (למשל להכניס אותם במקום של כונני הCD(
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.