עבור לתוכן

וידאוים ומשחקים מגמגמים ונתקעים

Featured Replies

פורסם

שלום, אז המחשב שלי כמעט בן שנה, מפרט בצד ולא נגעתי בכלום מאז שקיבלתי אותו, חוץ מנקיון כמובן פה ושם.

מדי פעם יש וידאוים נתקעים לי בקטעים אקראיים, כשהם נתקעים הם פשוט מגמגמים ממש מהר כמו דיסק תקוע.

זה קרה לי לאחרונה פעם אחת בCOD 4, גם בקטע אקראי.

זה קרה גם בFALLOUT 3, אבל הבעיה הזו שונה כי התקנתי קובץ טקסטורות גבוה, והסרתי, ועכשיו הבעיה הזו לא קיימת יותר (היא הייתה רק כשעברתי משלב לשלב).

המקרים היחידים שזה לא קרה לי באופן אקראי זה כשהתקנתי מחדש FALLOUT 3 וראיתי וידאו (רגיל, לא HD) בו זמנית, הוידאו נתקע.

כמובן שבכל הקטעים האלה המשחק/וידאו פשוט נתקעים, ודרוש RESTART (ניסיתי לחכות עד 5 דקות).

מאז אני כבר לא רואה סרטים עם FF ברקע, מחשש שאולי משאבים זו הבעיה.

הפעם האחרונה הייתה לפני שבוע בCOD4.

אז, מה קורה פה? המחשב יחסית חדש, החומרה חדישה, למה זה קורה?

הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה הדיסק הקשיח - הוא נטה לעשות קולות תקתוק (חלשים יחסית) מאז אפריל, אבל הוא הפסיק בחודש האחרון.

גם אין ממש האטה שאני יכול להעיד עליה, והWD DIGANOSTICS לא אומר שיש איזשהו סקטור פגום.

כל הדרייברים עדכניים.

WIN XP מעודכן SP3.

תודה לכל עונה!

פורסם
  • מחבר

תבדוק זכרון עם MEMTEST

בדיקת מאמץ לכ.מסך לא תזיק: http://www.ozone3d.net/benchmarks/fur/

זיכרון? בכלל לא חשבתי אפילו שזה קשור...

התוכנות האלה זה מאמץ בלבד? כלומר, אני בודק ואם אני עובר אז הכל בסדר או שאני אמור לראות שם משהו נוסף?

פורסם

הבדיקות לא עולות לך כלום, ורצוי לבצע את בדיקת הזכרון לכמה סייקלים ( משך הלילה)

בדיקת הסטרס/מאמץ לכ.מסך תתן אינדיקצייה כמעט מיידית אם יש בעייה - המחשב יקרוס לאחר שניות/דקות ספורות.

"התיקתוקים" מהדיסק שהזכרת, גם צריכים להדאיג - דיסק תקין לא מתקתק, רק לפני גסיסה .

פורסם
  • מחבר

הבדיקות לא עולות לך כלום, ורצוי לבצע את בדיקת הזכרון לכמה סייקלים ( משך הלילה)

בדיקת הסטרס/מאמץ לכ.מסך תתן אינדיקצייה כמעט מיידית אם יש בעייה - המחשב יקרוס לאחר שניות/דקות ספורות.

"התיקתוקים" מהדיסק שהזכרת, גם צריכים להדאיג - דיסק תקין לא מתקתק, רק לפני גסיסה .

אז זהו, שהתקתוקים הפסיקו :nixweiss:

בכל מקרה, תודה, אני אנסה את מה שאמרת :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים