עבור לתוכן

AVA - ה MP FPS החדש של NHN יצא באגלית!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

CBT עד 30 לחודש (למרות שזה ה CBT הכי פתוח שראיתי בחיים שלי :lol:) ואז עוברים לשלב הבא, מספר הבאגים שיש להם קטן, לא ראיתי משהו רציני. מהר מאוד הם יעברו ל CBT2 או ל OBT. בכל מקרה BETA הכי טוב, אין לך את כל החלק של החנות ודברים בתשלום, יש לך חנות שאתה יכול לקנות בה מה שאתה רוצה וכולם יש נשקים טובים על ההתחלה :lol:

• תגובות 41
  • צפיות 5.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אולי תפרט קצת על המשחק הטוב לטענתך

פורסם
  • מחבר

הוספתי עוד מידע. בכללי אין כל כך דברים שמיחדים את המשחק הזה, היתרון הגדול שלו זה שהוא עושה הכל בצורה טובה בניגוד למשחקים החינמיים האחרים שתמיד משהו חסר בהם.

פורסם

תודה.

צפיתי בסירטונים ביוטיוב ונראה לא רע בכלל.

היום אגב שיחקתי במשחק OPERATION7 והוא בינוני ביותר.

פורסם
  • מחבר

גם אני וגם אחרים הגבנו בעבר בקשר ל O7, יש כאלה שאוהבים אותו אבל כניראה שרובם ילדי FXP, המשחק הזה רציני יותר, מרגישים שהמפתחת שלו רצינית יותר, הוא ניראה טוב יותר וגם הוא הרבה יותר גדול. הם אספו כל סוג משחק שהצליח מאז שיש משחק MP, מ DM ו TDM ועד משחקיות בסגנון L4D. פתרון מאוד טוב למי שאין כסף או שהוא לא מוכן לשלם ל VALVE (בגלל L4D2) ו ACTIVISION (בגלל ה CEO המוגבל שלהם) כסף.

פורסם

אבל אי אפשר לשחק בו ::)(אני לא משחק אחרי 8 בערב מתוך עיקרון. טוב, בטוח לא אחרי 9)

פורסם

אם המשחק טוב אז תהנו ממנו כל עוד הוא לא יצא מהבטא, אחרי שהוא יצא מהבטא IJJI יהרסו אותו 100% עם איזה רובה אולטרה חזק ומגן שנותן לך לשרוד פיצוץ גרעיני שכל אחד יוכל לקנות בשוק של המשחק תמורת JCOINS

פורסם
  • מחבר

:lol: :lol: :lol:

ניראה לי שטיפה הגזמת :lol: בכל מקרה כרגע המשחק רק בגירסה ראשונית מה שאומר שכל העדכונים בזמן הקרוב יהיו תרגומים של העדכונים מהגירסאות האחרות. בנוסף קשה לי להאמין שיוסיפו דברים מפגרים, הם הוציאו על המשחק הזה הרבה מאוד כסף בשביל שיהיה אפשר להשתמש בשמות של הנשקים (AK,M16,M4,MP5 וכו'). למזלנו ל IJJI אין הרבה שליטה על המשחק הזה, הוא רק נמצא על השרתים שלהם.

פורסם

טוב, הורדתי את התוכנה שלהם (משהו בסיגנון STEAM) ואת המשחק

התוכנה נקראת REACTOR והיא מרכזת את כל המשחקים שלהם ומבצעת עידכונים וכו

נכנס יותר מאוחר בערב/לילה, אחרי החזרות...

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

אני נכנס עכשיו (יותר נכון עוד כמה דקות) ומשחק בערך שעתיים, לא יודע אם יש אפשרות להוסיף חברים (לא בדקתי) אבל אם כן הכינוי שלי זה hugemouth אז תחפשו ותוסיפו ;) אם יהיה מזל אולי הפעם אני לא אשחק לבד :P

עריכה:

שיחקתי עם מישהו שראה את הנושא אבל לא כל כך מגיב בפורום. המשחקים היו טובים אבל היום היה הרבה יותר לאגים מאתמול, יכול להיות שזה בעיה אצלי כי יש לי 2 מחשבים ולא בדקתי מה עובד בשני :nixweiss: הספיק לי שעה וחצי...

פורסם

משחק סבבה לגמרי.

לאגים קלים למזלי :)

יאללה להצטרף!

הכינוי שלי UnderDawg

פורסם

לאגים קלים אתה אומר?

הממ, יש פה מישהו בבזק שיכול לשחק בלי לאגים???

פורסם

משחק נחמד לא יותר.

גרפיקה חביבה אבל המשחקיות לא זורמת

השחקן חצי מוגבל בתנועות שלו, נשק לא יורה תמיד ישר אחרי טעינה ( :nixweiss: )

ריצה מהירה עשויה לא טוב ונועלת את השחקן מלבצע משהו אחר

אי אפשר להגדיר גם את המקש ריצה, הוא קבוע על דאבל W (בבטלפילד זה עבד בגלל השטחים העצומים, פה זה קצת דפוק)

קיצר, חודש וחצי ואני מסודר ;)

פורסם

בBF2 ניתן גם לרוץ בלחיצה על shift..

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

גם אני ראיתי שהנשק לא מגיב ישר. יכול להיות שזה באג שיכול להיות שהוא נועל את הנשק בטעינה והאיחור בתגובה זה אנמציה שאתה לא רואה של העברת השנק חזרה למצב ירי, יכול להיות שזה באג וזה יסודר בסוף החודש.

בהרבה משחקים חדשים המצב ריצה מונע מהשחקן לבצע פעולה נוספת, חבל שהם לא מאפרים לקפוץ במצב ריצה כי זה באמת טיפה לא הגיוני.

תזכור שזה BETA, יכולים לסדר את הדברים האלה. לדעתי זה לא כל כך מפריע, הצלחתי לסיים משחקים עם רטיו של 3:1 ואפילו יותר (למרות שגם היו לי כאלה עם רטיו של 1:1).[br]פורסם בתאריך: 27.09.2009 בשעה 08:42:44

המשחק נפתח שוב בגירסה מעודכנת יותר, עוד לא נוספו מפות חדשות. הכל אופס אז אם פספסתם לא יהיה הבדל, זה האיפוס הראשון והאחרון. המשחק כרגע בשלבי BETA אבל פתוח כל היום וכניראה שלא יסגר יותר (מידי פעם לעדכונים אבל זה בכל המשחקים ככה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים