עבור לתוכן

[דעה] KSP

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות מפרט מ RSM אבל אני לא יודע כמה יעלה לי משלוח ואין לי הכי תקציב לזה...

אז חשבתי על להרכיב את אותו המפרט בKSP...

מה אתם אומרים על KSP? שווה לקנות משם? חנות אמינה?

פורסם

KSP אחת החנויות הכי לא אמינות בארץ

משלוח FEDEX עולה בסביבות 50ש''ח

פורסם

לא שייך לפה, זה לכללי.

פורסם

השמועה אכן טוענת שהם אמינים - רק שיום כן, ויום לא. וגם שסביר יותר להניח שתבוא ביום שלא...

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת יום כן ויום לא? הכוונה בתיקון של מוצרים? אבא שלי קנה משם.. הם רק מפרמטים. ישר.

פורסם

על rsm יש לי רק דברים טובים להגיד. פשוט אחלה חנות ואחלה של אנשים. קניתי משם את המחשב לפני 3 שבועות והכל טיפ טופ.

משלוח עם שליח עד הבית עולה 40 ש"ח.

פורסם

מה זאת אומרת יום כן ויום לא? הכוונה בתיקון של מוצרים? אבא שלי קנה משם.. הם רק מפרמטים. ישר.

אמינות-לסירוגין זו המצאה ייחודית... אולי ישראלית, אפילו.

פורסם

אני לא ממליץ לך בכלל לקנות משם

אני עשיתי את הטעות וקניתי את המחשב משם, ואני מצטער על זה כל יום

אסור לך לפתוח את המארז, אם אתה פותח יורד הביטוח כך לפחות לטענתם, וזה הבנתי אחרי הקנייה לצערי.

אני פתחתי אותו בגלל שרציתי לסדר שם כמה דברים, הלך לי רכיב והם טענו שאני הרסתי אותו.

תשמע לי, עדיף לשלם 50 שקל יותר ולקבל מוצר איכותי.

פורסם

הייתי צריך להתווכח איתם אחרי שהם נתנו לי דיסק של 250GB בקופסא של 1TB :kopfpatsch:

פורסם

אם אתה קונה מהם מחשב עדיף לך לקנות אותו בחלקים ולהרכיב לבד!!

פורסם

אל תקנה משם בכלל.

כנס לאתר שלהם ותראה את "הרחבת האחריות" בתוספת 10% לשלוש שנים לכרטיסי מסך ולוחות אם :screwy:

(מה שהופך אותם ללא זולים בכלל אם רוצים אחריות נורמלית שיש בכל חנות)

הועתק מאתר KSP:

לקוחות נכבדים.

1. האחריות למוצרי KSP היא ל 3 שנים מיום הרכישה לפי הפירוט הבא:

1. מעבדים INTEL ו AMD

2. דיסקים קשיחים של כל היצרנים

3. מסכים של כל היצרנים

2. האחריות לשאר מוצרי KSP היא לשנה אחת , למעט לגבי מקלדות ,עכברים ,רמקולים (עד 50 ש"ח) ,מאווררים וציוד מתכלה אחר , לגביהם קיימת אחריות מופחתת של שבוע עד 3 חודשים לפי הפירוט הנמצא בסניפים.

למקלדות ועכברים מתוצרת MICROSOFT -שנה אחריות .

3. בעת קניית מוצר באחד מסניפי KSP ניתן להרחיב את האחריות משנה אחת לשנתיים או שלוש שנים (מיום הרכישה) למוצרים הבאים בתוספת תשלום כדלקמן:

הרחבה לשנתיים הרחבה ל 3 שנים

לוחות אם 5% 10%

כרטיסי מסך 5% 10%

זיכרונות 5% 10%

מחשבים ניידים AOPEN: 490 ש"ח כולל מע"מ 1000 ש"ח כולל מע"מ

מחשבים ניידים IBM:

אחריות בינלאומית אין 1000 ש"ח כולל מע"מ

4. לא ניתן להרחיב אחריות על פריטי מציאון ,מוצרים מוחלפים ,מוצרים מוזלים ,מתצוגה וכד'.

5. אין בהסכם האחריות המורחב בכדי לבטל כל סעיף מכתב האחריות הסטנדרטי שבגב החשבונית של חברתינו.

6. אפשרות הרחבת האחריות המוצגת להלן הינה בגדר הסכם שרות נוסף על זה המוקנה לפי תנאי הרכישה המקוריים ובכל מקרה האחרית הינה אישית לקונה המקורי בלבד ואינה ניתנת להעברה.

7. האחריות המורחבת אינה חלה על נזק פיזי, על מאווררים מכל סוג שהוא ותנאיה לפי תנאי האחריות הסטנדרטית שבגוף החשבונית.

חוץ ממגילת אסתר בנוגע לאחריות בקבלה שלהם שמכסה להם את התחת מכל כיוון אפשרי.

חבל על הזמן שלך עם זבל מהסוג הזה.

פורסם

:nixweiss:

המידע הוא מהאתר שלהם כנס אליו ותראה מצד שמאל שרשום הרחבת אחריות, טופס תלונות וכ'.

מספיק לי לקרוא מה שרשום שם כדי לדעת להתרחק מהם.

פורסם

לכל מוצר כמו ש- hw_joe הראה יש את תקופת האחריות שלו, ובדר"כ זה 3 שנים מלכתחילה.

אלא אם כן כתוב לך שה Warranty‎ של המוצר היא נניח לשנה, ואז אתה יכול להרחיב את האחריות בתוספת תשלום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים