פורסם 2002 בפברואר 2523 שנים היו אצלי. (אחרי המפגש) ;D (לשים תמונות? טוב נו)***מצטער מאוד האיכות גרועה זוהיא הואאבקאם שלי.יניב
פורסם 2002 בפברואר 2523 שנים היו אצלי. (אחרי המפגש) ;D (לשים תמונות? טוב נו)***מצטער מאוד האיכות גרועה זוהיא הואאבקאם שלי.יניבקיבלתי הצעה מהחמאס לעשות את הסרטים של המתאבדים. ;D
פורסם 2002 בפברואר 2523 שנים ד"א..אל תשאאאאלו מה אמא של COM עשתה לנו..500 שקל הם יקבלו חשבון טלפון רק על היום!!ב 5 דקות שיחה איתי היא הצליחה להוציא ממני את המספר טלפון שלי ואת השם של אמא שלי!!היא שרוטה קשה!!!!! 8)
פורסם 2002 בפברואר 2523 שנים se7enיצאת שניצל!יצאת גמד, "הגמד ממגדל".. ;Dתגיד לו 60 פעם תודה שהוא לא שם תתמונה שלך יא כוסברה ברוטב שום/שמיר גרוזיני קדוש
פורסם 2002 בפברואר 2523 שנים מחבר אני מאשר.יש לנו הנחה על משפחה בפלאפון...יניב למה אתה לא עונה באיציק?הזקן חמוד לך.. ;D
פורסם 2002 בפברואר 2523 שנים se7enיצאת שניצל!יצאת גמד, "הגמד ממגדל".. ;Dתגיד לו 60 פעם תודה שהוא לא שם תתמונה שלך יא כוסברה ברוטב שום/שמיר גרוזיני קדושאמ.....אולי הוא לא הצליח לצלם אותי ואם כן היא נמחקה לא מהמחשב (הוא מחק אותה...)..... ;D "הגמד ממגדל" ;D
פורסם 2002 בפברואר 2523 שנים אני מאשר.יש לנו הנחה על משפחה בפלאפון...יניב למה אתה לא עונה באיציק?הזקן חמוד לך.. ;Dהוא משחק RTCW
פורסם 2002 בפברואר 2523 שנים מחבר אגב, הצלחתי לשחזר את התמונה, (שחזר מסל מיחזור ;D)אבל אני יכבד את ONN ולא יפרסם אותה.יש לי עוד תמונה שלך! התמונה לא ממחישה באמת את המציאות, במציאות אתה הרבה יותר, איך נגיד, קופקטי.(אתה לוקח הכל ברוח טובה, נכון?)
פורסם 2002 בפברואר 2523 שנים מחבר לא החלטתי להיות בנאדם. (אגב, און לא פה -וזה לגמרי לא משנה) באותה רוח ערנבית, לוק... בית ספר שלי.. (שמתם לב לשילוב המושלם בין הערנביות, לערסיות וסיגריות הLM שבתיקו! אגב, אם הוא יודע על זה אני שחוט. ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.