עבור לתוכן

מחפש מסך 24'' עד 1500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

קראתי קצת בפורום, נראה שהT240 של סמסונג מככב.

אני מתלבט בינו לבין הW2453V של LG.

פורסם

תוסיף להתלבטות גם את ה- 2443BW של SAMSUNG.

מהם צרכיך ממסך המחשב ?

פורסם
  • מחבר

המסך הוא עבור:

- סרטים וסדרות, כיוונתי למסכים האלו בשביל full hd.

- משחקים, יש לי כרטיס מסך radeon hd 4870.

לגבי ה-2443BW, ראיתי אותו. הבנתי שההבדל בינו לבין ה-T240 הוא של2443BW יש יכולת לשנות כיוון וזווית בצורה ארגונמית.

האמת לא כזה חשוב לי, המסך הנוכחי שלי יושב אצלי על השולחן 3 שנים בלי שהזזתי אותו סנטימטר.

העיצוב של הT240 מגניב, מאד מגניב. אם כי אני לא יודע אם שווה ה-200 ש"ח הנוספים בשביל זה...

פורסם

העיצוב של הT240 מגניב, מאד מגניב. אם כי אני לא יודע אם שווה ה-200 ש"ח הנוספים בשביל זה...

ראית אותו גם בתצוגה או רק בתמונות? לא כל מה שנראה טוב בתמונות נראה טוב גם בחיים...

פורסם

יש לי את הw2453v של LG , מסך מצויין , נהנה מכל רגע , מחובר בHDMI לHD3850 .

פורסם
  • מחבר

ראית אותו גם בתצוגה או רק בתמונות? לא כל מה שנראה טוב בתמונות נראה טוב גם בחיים...

ראיתי אותו גם בתצורה בא.ל.מ. בנוסף, לבן משפחה יש את הT220 שהוא בעל עיצוב דומה.

השאלה הנשאלת, בין מסכי סמסונג- האם היכולת לכונן את המסך כי כה חשובה?

ובין סמסונג לLG- האם יש מסך עדיף?

פורסם

T240 מסך מעולה - נותן תמורה טובה עבור הכסף .

פורסם

t240 / 2243bw

אפשר להשיג בסביבות 1200 בוואלה שופס.

פורסם

הדבר הכי נוח זה בסיס מסתובב (או מסך מסתובב ובסיס קבוע). זה קריטי יותר ככל שהמסך גדול יותר ומרחק הישיבה לא משתנה. מכיוון שתנוחות הישיבה שלך על הכיסא והמיקום משתנים כל הזמן לאורך זמן אתה מוצא תכונה זו של סיבוב המסך לכיוונך מאוד מאוד שימושית בקטע של נוחיות. לא נוח להתקע מול קצה אחד ולחפש את הקצה השני של המסך.

לגבי הPIVOT זה לדעתי סתם גימיק להתלהבות ראשונית כל עוד מדברים על שימוש כללי. זה שימושי כשהמחשב משמש לאפליקציות ספציפיות או בצורה מלאה או חלקית. בכל מקרה בטוח יש כאלו שיפיקו מזה יותר תועלת ויש כאלו שפחות.

פורסם

אני אוהב יותר את הLG בגלל הניגודיות הגבוהה 1:50000 ... לבן זה לבן .

פורסם

אני אוהב יותר את הLG בגלל הניגודיות הגבוהה 1:50000 ... לבן זה לבן .

שטויות זה שטויות. זה כל מה שהמספר המנופח והלא קשור למציאות הזה אומר.

פורסם

אני מזמין אותך לבוא ולראות .

פורסם

לא תודה. אם היית מבין קצת יותר היית יודע שהבעיה העיקרית עם מסכי LCD היא הגוון השחור, ולא הלבן.

פורסם

בשביל ניגודיות דינמית יעילה דרושה חומרה מתאימה שכוללת בין היתר אלגוריתם מהיר וחכם ותאורת LED. כמובן שגם במסכים כאלו מנפחים את התוצאה יתר על המידה אבל התוצאה טובה מאוד (ויקרה מאוד כרגע).

פורסם

"לבן זה לבן" לרוב אומר שהבהירות מוגזמת בטירוף. זה דבר רע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים