פורסם 2009 בספטמבר 2316 שנים אני כרגע מתלבט אם לשדרג את מערכת ההפעלה שלי לוינדוס 7, לאחר התקנה מוצלחת ביותר על המחשב של אבי. אחד ההתלבטויות הגדולות שלי הן תמיכתן של משחקים עדכניים\ישנים במערכת החדשה הזו. המשחקים עליהם אני מתכוון הם: Red Faction: Guerrilla Far Cry 2 Supreme Commander: Forged Alliance Brothers in arms: hells highway תודה רבה מראש לעונים
פורסם 2009 בספטמבר 2316 שנים אומנם לא יצא לי לבדוק את המשחקים האלה, אבל יצא לי לשחק בכמות נרחבת של משחקים מתקופות שונות ולא נתקלתי באחד שעשה בעיות.
פורסם 2009 בספטמבר 2316 שנים מחבר השתמשת בוינדוס 7? והשתמשת בהתאמה( COMPATIBILITY) על מנת להפעיל את המשחקים?ואילו משחקים הפעלת?
פורסם 2009 בספטמבר 2316 שנים WINDOWS 7 מבלי לעשות דבר מלבד להפעיל את המשחק (כלומר בלי התאמות מיוחדות) הפעיל לי את:GTA4PROTOTYPEFALLOUT 3DEAD SPACEואלו היחידים ששיחקתי מאז ההתקנה
פורסם 2009 בספטמבר 2316 שנים לא צריך שום מצב תאימותאני לא זוכר את כל המשחקים אבל הנה חלק:dirtgridshiftfear 2counter strike sourcewolverinevelvet assassinwolfensteinzeno clashcall of juarez bound in bloodcrysismini ninjascode of honor 3bionic commando rearmedguitar hero world tourtrinestreet fighter ivמספיק משחקים?
פורסם 2009 בספטמבר 2316 שנים מחבר מודה בינתיים לכל אלו שהגיבו בנושא, מחכה לשמוע עוד תגובות של אנשים אחרים שניסונ.ב.תוכלו בבקשה לסייע לי באשכול הבא:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=431384.new#newבאותו נושא בעניין התוכנות?
פורסם 2009 בספטמבר 2316 שנים לא הייתה לי בעיה עד עכשיו.לא במשחקים ולא בתוכנות .אבל אם אתה חושש אולי כדאי לך להתקין את המערכת על מחיצה אחרת וככה יהיה לך גם XP וגם 7.
פורסם 2009 בספטמבר 2316 שנים מחבר לא אחי,כשאני מתקין, אני מתקין נקי,כי אני חייב שהוא יעבוד בשיא הביצועים
פורסם 2009 בספטמבר 2316 שנים להתקין במחיצה אחרת זה נקי.זה פשוט מוסיף לך את האפשרות לבחור איזו מערכת להפעיל.
פורסם 2009 בספטמבר 2416 שנים כן, רשום 8 בספטמבר בgamespot, אני שיחקתי בדמוובחזרה לנושא הראשי:פותח הדיון - אם יש לך תוכנה כגון norton ghost/acronis true image - תוכנה שיוצרת העתק מדויק של מחיצה בהארד דיסק, אתה יכול ליצור העתק ואז להתקין וינדוס 7 במקום. במידה ותרצה תוכל לחזור לxp על ידי שיחזור המחיצה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.